Arkadaşlar 3 haftalık K700i mi bizim burdan birisi istemişti, dün 6600 verip üzerine 240 YTL verdi bende verdim benim tel sıfır gibiydi çizik bile yoktu hiç bir yerinde iyi geldiği için hemen sattım 6600 sağlam ama dışı biraz çizik nasıl sizce
hayırlısı olsun güle güle kullan üstüne aldığın para fena değil değer bence ama biraz daha tadını çıkarsaydın k700 un diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ahtapoth
hayırlısı olsun güle güle kullan üstüne aldığın para fena değil değer bence ama biraz daha tadını çıkarsaydın k700 un diyorum
hayırlı olsun be 240 imlyon iyi para
quote:
Orijinalden alıntı: Ahtapoth
quote:
Orjinalden alıntı: Carnesir
erken oldu ama çıkardım tadını
quote:
Orjinalden alıntı: CAKIR42
hayırlı olsun be 240 imlyon iyi para
saolasın kardeş...
Alıntıları Göster
iyi para almışsın üzerine... 6600 mı k700 mü diyenlere duyurulur 6600 alırsanız k700 almak için üzerine 200 mio verirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic
iyi para almışsın üzerine... 6600 mı k700 mü diyenlere duyurulur 6600 alırsanız k700 almak için üzerine 200 mio verirsiniz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
Alıntıları Göster
Aradaki fiyat farkı iyi oldugundan dolayı çok iyi satmışsın ..
Yoksa hayatta yapmaman gereken bir hataydı ..
Şimdi satarsın 6600 ı da 350 milyona en kötü, aldıgın paradan daha çok paraya satmış olursun K700i yi ..
quote:
Orijinalden alıntı: Negative
Şimdi satarsın 6600 ı da 350 milyona en kötü, aldıgın paradan daha çok paraya satmış olursun K700i yi ..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
eyvallah kardeş, tabi fiyat farkı olmasaydı öyle bir hata bekler misin benden şimdi herkeze 6600 öneririm kral telefondur K700i almayın şaka yapıyorum ciddiye almayın.
eyvallah kardeş, tabi fiyat farkı olmasaydı öyle bir hata bekler misin benden şimdi herkeze 6600 öneririm kral telefondur K700i almayın şaka yapıyorum ciddiye almayın.
Alıntıları Göster
iyi bir takas olmuş güle güle kullan...
quote:
Orijinalden alıntı: Veggie_Cannibal
iyi bir takas olmuş güle güle kullan...
Alıntıları Göster
internetten falan 370 e gider +240 k700 ü baya ucuza almış oldun walla
quote:
internetten falan 370 e gider +240 k700 ü baya ucuza almış oldun walla
Alıntıları Göster
bütün k700 alanlar bu gün doğru yolu bulacaklar bendeki sx1 in üstüne 250 verin hayrına alayım
quote:
Orijinalden alıntı: suprocco
bütün k700 alanlar bu gün doğru yolu bulacaklar bendeki sx1 in üstüne 250 verin hayrına alayım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: suprocco
quote:
Orijinalden alıntı: suprocco
Alıntıları Göster
doğru yolu bulmak ne demek benim k700 ün üzerine 250 mio +6600 verin bende satıym bu doğru yol değil ticarettir :)
quote:
doğru yolu bulmak ne demek benim k700 ün üzerine 250 mio +6600 verin bende satıym bu doğru yol değil ticarettir :)
Alıntıları Göster
3 Hafta oldu k700 alalı ve bugüne kadar ericsson kullanmamış ben bile hala telefonuma soğumadım.Çok çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: ocularis
3 Hafta oldu k700 alalı ve bugüne kadar ericsson kullanmamış ben bile hala telefonuma soğumadım.Çok çok memnunum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ocularis
ben memnun olmadığımı ve soğuduğumu söylemedim ki çok memnundum şartlar onu gösterdi verdim