Şimdi Ara

k700i yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar formda aradım ama istediklerimi bulamadım

1-) nokialarda televizyonu uzaktan kumanda eden program var. acaba buna benzer K700İ için uyumlu başka bir program var mı? Eğer varsa nereden bulabilirim...

2-) Telin sürümünü güncelleyeceğim bunun için frimware arıyorum bulamadım...(Son sürüm) Nereden bulabilirim...Bir de bluetooth ile frimware yapılabiliyormu ?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• yardım edebilecek arkadaş yok muuu ?
  • yaaa arkadaşım o elindeki telefon
    uzaktan kumanda değil
  • İlgili bölüme sorsan(K700 Kullananlar Buraya) daha kolay cevaplanabilirdi.Kısaca cevaplayayım:
    1.Var ancak kullanışsız,bilgisayarında yanında olması falan gerekiyor ki bu onu kullanışsız kılıyor.
    2.Son versiyon R2AY004.Sürüm güncelleme yetkili serviste olabiliyor.Bt ile olmaz.Ancak bir aparat var(DSS25 masaüstü standı) onunla yüklenebiliyor.Telefon garantili ise buna da gerek yok,servisler ücretsiz versiyon yükseltme yapabiliyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: jumanji2356

arkdaşlar formda aradım ama istediklerimi bulamadım

1-) nokialarda televizyonu uzaktan kumanda eden program var. acaba buna benzer K700İ için uyumlu başka bir program var mı? Eğer varsa nereden bulabilirim...

2-) Telin sürümünü güncelleyeceğim bunun için frimware arıyorum bulamadım...(Son sürüm) Nereden bulabilirim...Bir de bluetooth ile frimware yapılabiliyormu ?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• kumanda telefon ne alaka ya
  • arama elindeki tel uzaktan kumanda prog. var kardeşim..
  • Arkadaş telefonun IRDA özelliğini kullanarak televizyona kumanda etmekten bahsediyor. Bunda şaşılacak ne var anlamadım. Symbian telefonlar için bu amaçla kullanılan basit ve çok kullanışlı bir program var. Fakat Java tabanlı bir IR remote programı ne yazık ki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 27 Şubat 2006; 16:35:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Arkadaş telefonun IRDA özelliğini kullanarak televizyona kumanda etmekten bahsediyor. Bunda şaşılacak ne var anlamadım. Symbian telefonlar için bu amaçla kullanılan basit ve çok kullanışlı bir program var. Fakat Java tabanlı bir IR remote programı ne yazık ki yok.

ben bi tane bulmuştum..ama bi işe yaramadıayrıca 14 kb bişeydi ve bırak Türkçeyi,İngilizce bile değildi..deneyerek aç falan yaptım..sonra hata diyor..olmuyor yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.