Şimdi Ara

K750'de Kablosuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• K750'de BT'yi kullanarak kablosuz internetten faydalanabilir miyiz?

mini opera programı var elimizde, BT var, internet ayarları var...bence olabilir ama nasıl?

cevap evet ise, lutfen detaylar

• biraz zor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 9 Nisan 2006; 3:40:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxKain

K750'de BT'yi kullanarak kablosuz internetten faydalanabilir miyiz?

mini opera programı var elimizde, BT var, internet ayarları var...bence olabilir ama nasıl?

cevap evet ise, lutfen detaylar

cevap maalesef hayır...Çünkü kablosuz internet için dahili wi-fi ve ya sdio wi-fi girişi olmalıki bunların hiçbiri yok...
  • K700 ile olduğuna göre k750 ile de olur. Ben uğraşayım dedim ama sıkıcı geldi.
  • P910i bluetooth ile ADSL bağlantılı bilgisayara bağlandığında internete girebiliyor... K750/W800'de girmeli aslında.. Ama bir yöndende saçma çünkü bluetooth ile bilgisayara bağlanmaktansa git bilgisayardan hallet işlerini. Wi-Fi olsa neyse..
  • biraz daha zorlasak....

peki kablosuz intertenete his kasmadan baglanabilecek bir telefon mevcut mu piyasada?
  • BT olmadan internete giren yok bildiğim kadarıyla.
    Smartphone veya PDA türü olanlar girebilir belki. Fakat bana göre bunlar telefon değil.
  • Peki merak ediyorum k700 ile girmeyi başarabilen varmı? Yabancı forumda böyle bir yazı vardı ama kimseden duymadım ben girebildim diye bir şey....
    quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

K700 ile olduğuna göre k750 ile de olur. Ben uğraşayım dedim ama sıkıcı geldi.
  • Ayarlar K700 konusunun 42-43. sayfalarında var. Neredeyse 100 MB yi geçen 2 program kurmak gerekiyor + telefonda ayar lazım.
    Bütün problem SEnin PC Suitesinde Bağlantı paylaşımını sağlayacak port açmamış olması. Nokialar bu açıdan daha şanslı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.