Bildirim
k750 mpeg sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Videoyu convert ettiğin programın ayarlarından kaynaklanıyordur. Ayarları tam ve düzgün yapmazsan dediğin gibi bir sorunla karşılaşman doğaldır... Ana topiğe danışmanı öneriyorum.. -
Solasın kardeş olabilir bende dusundum ama ayarlarının nerden yapılacağını anlamadım kullandığım program IMTOO mpeg converter -
Yaw bu seferde ayarlarını yaptım ama video bazen takılıyo bazen ses gidiyo yavaş çalışıyo napacaz ya anlayan yokmu bu işten kimse cevap yazmıyo... -
Videoları mp4 yaparken girmen gereken ayarlar aşağıdaki resimde var.. Bu ayarları kullan.. Sağ tarafta alt alta sıralı yazılar var.. İşte orası ayarlar bölümü..
MP4 yaparken, önce altta profile yazan yerde resimdeki gibi mpeg-4 video format (*.mp4)'ı seçiyorsun..Profile'in altındaki destination çevirdiğin videoların yani yeni yaptığın mp4'lerin bilgisayarında saklandığı yeri gösteriyor..
Sonra video penceresinin üstündeki add'e veya sol üst köşedeki file'a tıklayarak bilgisayarından mp4'e çevirmek istediğin videoyu seçiyorsun.. Bütün bunları yaptıktan sonra sağ taraftaki ayar bölümünün aktif olduğunu göreceksin.. Burada ilgili yerlere resimdeki değerleri girip, encodeye basıyorsun ve çevirmeye başlıyor...Programı ilk defa kullanıyorsan encodeye bastığında serial girmeni isteyecektir.. Serial girmeden çevirirsen, videoların sadece ilk 5 dakikasını çevirir...Serial yoksa pm ile gönderebilirim ya da crack sitelerinden sen de bulabilirsin..
IMTOO MP4 AYARLARI
Hunter1907 arkadaşımızdan alıntıdır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Nisan 2006; 23:16:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X