Şimdi Ara

k750 mpeg sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım mp4 video atıyorum ama ses var görüntü yok 3gp atıyorum görüntü ve ses var ne yapmalıyım yani tlf mp4 desteklıyo olması lazım bi problemmı var acaba bide bu update işini anlamadım ya nası olacak video dönüstürücüden kaynaklanlanabilirmi yardım olursanız sevinirim....

• Videoyu convert ettiğin programın ayarlarından kaynaklanıyordur. Ayarları tam ve düzgün yapmazsan dediğin gibi bir sorunla karşılaşman doğaldır... Ana topiğe danışmanı öneriyorum..
  • Solasın kardeş olabilir bende dusundum ama ayarlarının nerden yapılacağını anlamadım kullandığım program IMTOO mpeg converter
  • Yaw bu seferde ayarlarını yaptım ama video bazen takılıyo bazen ses gidiyo yavaş çalışıyo napacaz ya anlayan yokmu bu işten kimse cevap yazmıyo...
  • Videoları mp4 yaparken girmen gereken ayarlar aşağıdaki resimde var.. Bu ayarları kullan.. Sağ tarafta alt alta sıralı yazılar var.. İşte orası ayarlar bölümü..

MP4 yaparken, önce altta profile yazan yerde resimdeki gibi mpeg-4 video format (*.mp4)'ı seçiyorsun..Profile'in altındaki destination çevirdiğin videoların yani yeni yaptığın mp4'lerin bilgisayarında saklandığı yeri gösteriyor..

Sonra video penceresinin üstündeki add'e veya sol üst köşedeki file'a tıklayarak bilgisayarından mp4'e çevirmek istediğin videoyu seçiyorsun.. Bütün bunları yaptıktan sonra sağ taraftaki ayar bölümünün aktif olduğunu göreceksin.. Burada ilgili yerlere resimdeki değerleri girip, encodeye basıyorsun ve çevirmeye başlıyor...Programı ilk defa kullanıyorsan encodeye bastığında serial girmeni isteyecektir.. Serial girmeden çevirirsen, videoların sadece ilk 5 dakikasını çevirir...Serial yoksa pm ile gönderebilirim ya da crack sitelerinden sen de bulabilirsin..

IMTOO MP4 AYARLARI

Hunter1907 arkadaşımızdan alıntıdır..

k750 mpeg sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Nisan 2006; 23:16:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.