Arkadaşlar. Artık dayanamayacağım. 3.2 mp'lik K800'ü beklemek yerine K750i almaya karar verdim. Hem K800'ün fiyatı kaç para olur kim bilir?
İstanbul'dayım. K750i nereden alınır? Alırken nelere dikkat etmeliyim (made in ne olmalı mesela-bir de alt uzantısı var mıdır bilgisayarlardaki gibi misal Asus A3Ac'deki c gibi)?
Bilgi lütfen!..
k750i olucak.Yani sonu i olsun yeter zaten bi çin de k750c var burda heryer k750i.Şİmdiden hayırlı olsun kardeşim ben kullanıyorum aşırı derecede memnunum.İçinde 64mb kartının olmasına dikkat et.Bilgisayar kablosu şarj aleti,mermery stick pro dönüştürücü,kulaklık,kullanma kılavuzları ve cd. içinden bunların çıkması gerekiyo.
made in malezya olmalı içinden 64 mb ms pro duo hafıza kartı,hafıza kartı adaptörü,usb kablosu,şarj aleti,kulaklık,pc suite cd ve kullanım kılavuzu çıkmalı şimdiden hayırlı olsun bu arada Türkiye'de sadece k750İ var k750c Çin'de üretiliyo
arkadaşım yeterki kaçak maçak olmasın yani kayırlı orjinal adam gibi telefon olsun.KVK iyi bakar hemde biş olursa
Arkadaşlar teşekkür ederim...
Kutusu açılmamış iste. Kutusunu sen aç. Ben hep öyle yaparım. Birde genpa-kvk garantili olsun yeter. Kapıdan çıkmadan da her bişeyine bak bence...
garantili olsun, genpa-kvk farketmez ---> hayırlı olsun
başıma sorun açmadı şimdiye kadar ama garantili almakta fayda war
Bir de şu noiseware'in hangi versiyonunu indireceğim ve nasıl kullanacağım? Tek başına mı yoksa ortak bir programla mı? Bilen varsa söylesin lütfen!..
quote:
Orjinalden alıntı: atikus
Bir de şu noiseware'in hangi versiyonunu indireceğim ve nasıl kullanacağım? Tek başına mı yoksa ortak bir programla mı? Bilen varsa söylesin lütfen!..