Şimdi Ara

K750i Arka kapağı W810'a olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W810'da objektif kapağı olmadığı için lens açıkta. Çizilme, buğulanma v.s çok daha kolay oluyor W810'da. Hatta şu anda telefonumun objektif camı çizik içerisinde. 3 yıl K500 kullandım lens kapağı olduğu için 1 çizik bile olmadı kameranın camında. Buna çözüm olarak K750'nin arka kapağı W810'a olur mu?
    Bir de İzmir/Çankaya'da v.s ucuz yoldan bulunur mu bu kapak? Yardımlarınızı bekliyorum...

• Olmaz dostum uymaz
  • peki w800 kapağı k750i ye olurmu?
  • K750i'ye W800i kasası takabiliriz.
  • super topic .
  • bu 3310a 8800 kapağı takmaya benzedi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

bu 3310a 8800 kapağı takmaya benzedi :)

Ben 2-3 sene önce 3310'a 6600 kapağı takmıştım.(Tabiki 3310 ölçülerine göre yapılmış sahte uyduruk kapağı andıran cisim )
  • K750i ve W810i nin arka kapakları bam başka.Birinde kamerayı direk açıyon diğerinde açamıyon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

super topic .

Bunda gülecek ne var yahu, gidip 600lira para veriyoruz adam gibi kullanmadan kamera camı çizik içinde kalıyor. Çektiğim fotoğraflarda da kalite acayip düştü. Ben can simidi arıyorum yok mudur bunun çözümü...
  • ya diyelim ki takılıyo,kapağı açınca otomatik kamera devreye giriyor onu nası halledicen?? hakkaten komik olmuş ama...
  • Kapak açılınca kameranın devereye girmesini isteyen kim, biz de biliyoruz kapak açılınca kameranın açılmayacağını. Sadece koruma amaçlı olması için sordum böyle birşey olur mu diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.