Şimdi Ara

k750i bi sorum var telle ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o 170sayfalık meşhur topiginizde laklaktan başka yaptıgınız bsy yok herkes için gecerli degil tabi bu sölediklerim..neyse sorum şu

k750i m var..bir numarayı engellemek istiyorum(aradıgında bana ulaşamasın)..bu mümkün demiştiniz..nasıl yapılcagını birisi yazabilir mi?acil olarak..sadece bir numara yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123123a -- 13 Ağustos 2005, 13:07:10 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: 123123a

o 170sayfalık meşhur topiginizde laklaktan başka yaptıgınız bsy yok herkes için gecerli degil tabi bu sölediklerim..neyse sorum şu

k750i m var..bir numarayı engellemek istiyorum(aradıgında bana ulaşamasın)..bu mümkün demiştiniz..nasıl yapılcagını birisi yazabilir mi?acil olarak..sadece bir numara yalnız

• quote:

Orijinalinden alıntı: brklcm

quote:

o 170sayfalık meşhur topiginizde laklaktan başka yaptıgınız bsy yok herkes için gecerli degil tabi bu sölediklerim..neyse sorum şu

abi naptın sen yaa adamın yardıma ihtiyacı var,
    dostum sen yinede gir o k750 topicine yaz, şansını dene...

• K750'si olanlar hep orda.Şansını deneyecektin.Bundan sonra sana akimse yardım etmez.
    Sana sadece:

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 14 Ağustos 2005, 15:52:43 >
  • Ben böyle bir terbiyesizlik görmedim. Burası Forum ve çoluk çocuk dolu, ayıptır yahu, biliyorsanız yazın, bilmiyorsanız susmayı bilin. Burda bi günlüğüne mod olmak isterdim, çok yararlı bir temizlik yapacağımdan emin olabilirsiniz...........

Gelelim asıl konuya, arkadaşım, o topiği biliyorum, ama burayada gelmiş o arkadaşlardan bi kacı, yani burda soru sorup cevap almak epey zor, ama ben tahmin ettiğim kadarıyla yanıtlıyayım.
    Hic yapmadım ama, tahminim, önce bi grup oluşturcan, ve istemediğin kişileri o gruba dahil edecen, sonra yine telefonun icinde, grupları engelleyebiliyorsun, o kişilerin bulunduğu gribi engellediğin zaman olucaktır sanıyorum....
  • quote:

sormadıysan birkaç kere daha sor.malum bizde insanız görmeyebiliriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.