Bildirim
k750i data kablosu ile sarj etmesin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu konunun bahsi geçmişti daha önce ve mümkün olmadığı söylenmişti. Ayrıca bu durumun lityum bataryalara zarar vereceğini sanmıyorum. -
usb sarj engelleyemezsın pek bır zararıda yoktur aslında ıcın rahat olsun -
yaw zararı olsa nie böle bi özellik koysunlar ki telefona...?
sen kafanı yorma yaw...bişi olmaz...
ben sürekli usb'den on dakika şarj edip yoluma devam ediyorum...
-
Bende uzun zamandır böyle kullanıyorum telefonu. Allaha Şükür daha batarya süresinde herhangi bir problem yok. İçin rahat olsun -
ok iyi güzelde sizin k750i nin şarjı ne kadar gidiyor gece şarj ediyorum 1,5 gün gidiyor nerdeyse radyo müzikte dinliyorum ama en fazla 2 saat konuşlmada yapmadım standartı nedir bunun sizin bi görüşünüzü alsak -
gende en az 3 saat konuşma ve sık kullanım 3 gün. konuşma yapmazsam 6-7 gün. 1 yıldır kullanıyorum telefonu -
yahu ben daha 8 ay olmadı alalı bir sürü problem çıkardı telefondan anlamayan biride değilim bilgisayar teknisyeniyim zaten. önce bluetooth problem çıkardı dışarıdan dosya alamıyordu internetten güncellemsinide yaptım olmadı bu gün servisine verdim onun dışındada bu sarj olayı gece jarja takıyorum sabah alıyorum akşama kadar çeyreğine iniyor pil yaptığım şeyde sadece radyo ve müzik dinlemek o kdar birazda kurcalıyorum telefonu resim falan o kadar anormal geldi bu bana bakalım bi servisten alimde onun için tekrar vericem sanırım soğuycam telefondan nerdeyse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X