w800'ü bir arkadaş geçen hafta 720 YTL'ye aldı turkcell extradan 2 yıl KVK garantili.. bence k750i yerine w800i alınmalı artık.. 512 MB'lık kartı ve kulaklığı zaten aradaki farkı kapatıyor...
www.kangurumç.com dafiyatlar düşmüş
k750i 616 ytl w800i 722 ytl
ya beyler bi yerde 550 ytl diyodu bi arkadaş avea mış sıfırmış nerde bilen varmı
bu telefon için bu fiyata bu zamanda ucuz diosunuz yaa ben artık bişey demiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
bu telefon için bu fiyata bu zamanda ucuz diosunuz yaa ben artık bişey demiyorum
bncde bnm bu telefona suanda werceim para max 400
Fyatı acayip düşmüş.Ben aralıkta 720'e aldım ama bu telefona değer.Müthiş özellikleri var.Ben bi daha alacak olsam hiç düşünmem alırım
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
Alternatifleri nedir o zaman
İlk çıktığında 850 milyona almıştım. Çok beğenerek kullandığım nadir cihazlardan biri. Ve bence şuanda bunun ederi 500 milyon olmalıydı. Yeni modeller geliyor, yakındada olacağı bu zaten.
k700 un 900ytl den girdiğini dusunuyorumda
ilk çıktığında 800e almıştım
hiç almamış kullanmamış biri için bu fiyat bence çok makul 620ye bu kalitede başka telefon bulamazsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme