Şimdi Ara

K750i ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K750i telefonum yere düştükten sonra ekranı saçmaladı. Tüm özellikleri adamakıllı çalışıyor fakat ekranda televizyonlardaki şifreli yayınlar gibi cızırtılı bir görüntü var. Ana ekranda, menulerde, mesajda vs. normal olması gereken görüntünün üstünde bozuk bir görüntü var. Bu durum hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: murtorito

K750i telefonum yere düştükten sonra ekranı saçmaladı. Tüm özellikleri adamakıllı çalışıyor fakat ekranda televizyonlardaki şifreli yayınlar gibi cızırtılı bir görüntü var. Ana ekranda, menulerde, mesajda vs. normal olması gereken görüntünün üstünde bozuk bir görüntü var. Bu durum hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Ekranda çatlak gibi bir şey var mı? Büyük ihtimalle bağlantılarda bir sorun var bu nedenle karıncalı gösteriyor...
  • Çatlak gibi birşey yok, dışında fiziksel bir hasar yok yani. Benim çözebileceğim bir sorun değil heralde bu servise falan götürmem lazım dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtorito

Çatlak gibi birşey yok, dışında fiziksel bir hasar yok yani. Benim çözebileceğim bir sorun değil heralde bu servise falan götürmem lazım dimi?

Servise götürmeniz en doğrusu olacaktır zira bu teknik problem bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 11 Mart 2008; 22:12:30 >
  • Benim TFT Ekran Değişmişti Telin 150 YTL'ye Fln ;)
  • Elektronikten pek anlamam ama ekranı board a baglayan band gibi bisey var ya eger o band kaydıysa görüntü senin dedigin gibi olur. Sorun o ise servislik bi durum yok acip bandı tam oturakli yapistirinca düzelir sanırsam.
  • Bunun için heralde K750 nin komple vidalerı söküp telefonu açmam lazım sanırım öyle mi? Öyleyse ve yapabileceğim birşeyse tarif edebilirmisim neyi nereye yapıştıracağımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet komple sökmen lazım ve riskli bi iş bu. Ben elektronikten anlamiyom pek istersen bikac kişi daha biseyler yazsın. Belkide sorun ordan degildir. Ama acarsan görcen zaten direkt board ile ekran arasinda aktarimi saglayan içinde teller olan bi band var. O bandı sökcen geri takcan. orda teller iletkenlere denk gelmeli. Ama bu gercekten riskli. Bu benim anlatiigim olay eski renkli ekranlı tellerde idi. belki k750de öyle bi band bile yoktur bosa acmis olursun. Biraz bekle daha bilgili bi ark yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.