Şimdi Ara

K750i Kulaklık ve Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi telefonumun kulaklık ve şarjının telefona bağlanan kısımları zannediyorum bozuldu. Temazsızlık yapıyorlar ikiside. En ufak bir oynamada hemen ses gidiveriyor. Bazen şarj cihazının takılı olduğunu anlamıyor cihaz vs vs. İlk önce telefonda mı bir anormallik var dedim ama başka bir kulaklıkla yaptığım denemelerde kulaklığın sapasağlam çalıştığını görünce sorunun aksesuarda olduğunu anladım maalesef .

Şimdi bana kesin yeni kulaklık yolu gözüktü mü arkadaşlar nedersiniz?

• Evet aynen söylediğin gibi. Tüm ihtimalleri denemişsin ve sonuç olarak kulaklığın arızalı olduğu gerçeği çıkmış ortaya.

Yeni kulaklık alcan maalesef
  • Garantin varsa faturanla birlikte servise götürerek kulaklık değşimi yapabilirsin ama sorunun telefnun alt kısmında olma ihtimali yinede var bence ikisinide götür
  • Garantin varsa kullanmanı tercih ederim.
  • telefonun altındaki bağlantı metallarini oksitlenmenin etkilerini gidermek için kürdan vasıtasıyla dikkatlice temizle, iyi gelebilir. ben denediğimde olumlu sonuç vermişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

Garantin varsa kullanmanı tercih ederim.

En iyi yöntem bence.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

Garantin varsa kullanmanı tercih ederim.

En iyi yöntem bence.
  • Bugün bir tane w800i kulaklığı aldım. Hem stereo adaptörü olduğu için hoşuma gidiyordu hemde kulağın içine oturan kulaklığı daha iyi ses veriyor diye düşünüyordum. Gerçekten kaliteki bir kulaklık ve dediğim gibi telefonun bozuk olmadığını onauylarcasına sapa sağlam çalıştı. Ve yine dediğim gibi ses kalitesi daha iyi 750i nin içinde gelen kulaklığa göre. Ama dediğinizi uygulayıp eski kulaklığımı da servise götürüp bırakacağım. Türkiye'deki servis olayları biraz tartışmalı o yüzden pek umudum yok ama yinede artık kısmet...

W800i kulaklığı herkese tavsiye ederim.
    Ürün bu. Bkz:
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1RV3djVExOQkZTK0ZETXc0WE14a0RNMjRYT3dZek1Q

Yanlız enteresan bir olay var gen-pa bayileri dahil bu kulaklığı hiçbiyerde orjinal olarak bulamadım. 15-20 dükkan gezdim orjinal kutulu bulacağım diye ama nafile. Herkeste aynı ürün var (torba içinde). Gen-pa da aynı ürün 30$ beşiktaşda 25 ytl tek fark bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertac -- 5 Kasım 2006; 0:29:14 >

• Kulaklığın hayırlı olsun..
    Bu arada burn-in olayı yap çok daha kaliteli ses alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Kulaklığın hayırlı olsun..
    Bu arada burn-in olayı yap çok daha kaliteli ses alırsın

burn in olayı sadece w serisi kulaklıklar için oluyo herhalde dimi
  • Arkadaşlar cahilliğime verin nedir bu burn-in olayı?
  • Ben Beşiktaş'ta Akaretler durağının oradaki bir telefoncuda orjinal kutusuyla bulmuştum 3 hafta evvel, 45 ytl idi. Bu arada burn-in; kulaklığı ilk zamanlarında son sesi açık bir biçimde 10-12 saat devamlı çalıştırarak, kulaklığın bassları ve tizzleri daha güçlü vermesini sağlamak için yapılıyor. Ne kadar faydalı bilemem ama, kulaklığın kullandıkça daha iyi performans verdiği bir gerçek.
  • O kadar çok aradımki orjinal kutulu olanını... En son cehavirdeki telefoncularda bile aynı torbalılara 30$ fiyat verdiklerinde tepem attı gittim beşiktaştan bi telefoncudan aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.