Şimdi Ara

k750i mi simens s88 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k750i mi simens s88 mi arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olurmusunuz bu iki telefon arasında sıkısıp kaldım

• Ben olsam K750 alırım... Pişman olmazsın
  • s88 de çok güzel bi telefon hem dış görünüm hem de özellikleri bakımından se fanatiğiyimdir ama tutucu olmasaydım alırdım s88 i...
  • bende se fanatiğiyim ama s88 tam k750i ayarında hem fiyat hemde özellikler ama çıkardığı sesi bi de çektiği fotoları bi görsek ona göre tam yorum yapılabilir s88 zoomu çok 16x ama micro sd kullanıyomuş bu yanı biraz kötü en fazla ya 512mb yada 1 gb var k750i ise 4gb ye kadar yükseltilebiliyo
  • s88'i bilmem ama yinede k750i
  • k750i derim. 6230i kullanmama rağmen sana k750i yi tavsiye ederim.Ayrıca şunu unutma bir telefonun üzerinde Siemens yazıyosa o telefon bozuk demektir. Dayımda var bi tane en ufak bir hareketinde kitleniyo alet seni arayan sana ulaşamıyo.Siemense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 17 Temmuz 2006; 22:14:52 >

• seimensi pek bilmem ama genelde telefon servislerde geziyo tabi arada bir sende kaldığıda oluyo(arkadaşlardan duyduklarım) ama K750i has telefondur bunu söyleyebilirim kaç aydır araştırıyorum internette piyat-özellik açısından başka rakibi yok gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.