Şimdi Ara

k750i nasıl screenshot alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar desktop ve menü screenshotu nasıl alınıyor bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada umarım kirlilik yaratmamısımdır ama yardıma ihtiyacım var:((

• benim bildiğim sadece videolardan screenshot alınabiliyor.menüden falan screenshot alınabildiğini sanmıyorum.
  • arkadaş sanırım incelemelerdeki gibi nasıl oluyor da ekran görüntüsünü alıyorlar diyor

symbian telefonlar için program var ancak bu tür telefonlarda nasıl oluyor bende bilmiyorum

fotoğraf makinası ile çekiyorlar sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ash721

arkadaşlar desktop ve menü screenshotu nasıl alınıyor bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada umarım kirlilik yaratmamısımdır ama yardıma ihtiyacım var:((

k750i'de bildiğim kadarıyla o özellik yok ve java programla yüklenemiyor..symbian telefonlarda bu mevcut..

ancak;macro,autofocus'lu bi kamerayla çekip,güzel bir görüntü alabilirsin..tabi onda da pikseller belli olur..(nokta nokta olur görüntü) o ayrı

bi inceleme sitesi(hangisi hatırlamıyorum)d600'ün ekran görüntüsünü falan eklemişti...kaydettim,merak edip exif bilgilerine baktım;k750i ile çekmişler

• symbian, WM gibi sistemlerde program yardımıyla alabilirsin ancak java tabanlı standart sistem telefonlarda şansının olduğunu pek sanmıyorum. tabi biraz araştırma yapmak da fayda var. belki bir yolu olabilir. !?
  • ya da benim gibi tarayıcıdan çıkartabilirsin.

Ama gerçekden kaliteli oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerKanka

ya da benim gibi tarayıcıdan çıkartabilirsin.

Ama gerçekden kaliteli oluyor...

o da güzel fikir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 7 alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok arkadaşlar teşekkürler bilgisayarda theme creator'da tema yaparken yanda cıkan goruntulerin screenshotunu bilgisayarla aldım. ama keske telde de bu ozellik olsaydı:(
  • bence gereksiz olur yani böle birşey olsa... şimdi telefon menülerini çekip napacaksınız...
  • zedge.net gibi sitelere tema upload ederken screenshotlar isteniyo. herkesin ihtiyaç ve istekleri farklıdır, sana göre ihtiyaç yok gibi görünebilir ama bana göre var ve o yüzden sordum, bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

bence gereksiz olur yani böle birşey olsa... şimdi telefon menülerini çekip napacaksınız...

belki inceleme yapacak arkadaş bence gerekli birşey
  • Evet hiç olmadık zamanda gerekebiliyor.

Telefonu update yaptığın zaman kanıt gerekebiliyor işte o zaman işe yarıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.