arkadaşlar desktop ve menü screenshotu nasıl alınıyor bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada umarım kirlilik yaratmamısımdır ama yardıma ihtiyacım var:((
benim bildiğim sadece videolardan screenshot alınabiliyor.menüden falan screenshot alınabildiğini sanmıyorum.
arkadaş sanırım incelemelerdeki gibi nasıl oluyor da ekran görüntüsünü alıyorlar diyor
symbian telefonlar için program var ancak bu tür telefonlarda nasıl oluyor bende bilmiyorum
fotoğraf makinası ile çekiyorlar sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: ash721
arkadaşlar desktop ve menü screenshotu nasıl alınıyor bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim... bu arada umarım kirlilik yaratmamısımdır ama yardıma ihtiyacım var:((
k750i'de bildiğim kadarıyla o özellik yok ve java programla yüklenemiyor..symbian telefonlarda bu mevcut..
ancak;macro,autofocus'lu bi kamerayla çekip,güzel bir görüntü alabilirsin..tabi onda da pikseller belli olur..(nokta nokta olur görüntü) o ayrı
bi inceleme sitesi(hangisi hatırlamıyorum)d600'ün ekran görüntüsünü falan eklemişti...kaydettim,merak edip exif bilgilerine baktım;k750i ile çekmişler
symbian, WM gibi sistemlerde program yardımıyla alabilirsin ancak java tabanlı standart sistem telefonlarda şansının olduğunu pek sanmıyorum. tabi biraz araştırma yapmak da fayda var. belki bir yolu olabilir. !?
ok arkadaşlar teşekkürler bilgisayarda theme creator'da tema yaparken yanda cıkan goruntulerin screenshotunu bilgisayarla aldım. ama keske telde de bu ozellik olsaydı:(
bence gereksiz olur yani böle birşey olsa... şimdi telefon menülerini çekip napacaksınız...
zedge.net gibi sitelere tema upload ederken screenshotlar isteniyo. herkesin ihtiyaç ve istekleri farklıdır, sana göre ihtiyaç yok gibi görünebilir ama bana göre var ve o yüzden sordum, bu kadar basit
quote:
Orjinalden alıntı: sucveceza
bence gereksiz olur yani böle birşey olsa... şimdi telefon menülerini çekip napacaksınız...
belki inceleme yapacak arkadaş bence gerekli birşey
Evet hiç olmadık zamanda gerekebiliyor.
Telefonu update yaptığın zaman kanıt gerekebiliyor işte o zaman işe yarıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme