Şimdi Ara

K750i pc tanımama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teli pcye bağlayınca pc teli tanımıyor.En yapmam gerek acaba sorun bilgisayarda mı lütfen yardım edin...

• Sonyericsson PC suite programını kurdun mu? Eğer kurmadıysan aşağıdaki linkten indirip kurabilirsin. PC suiteyi kurarken telefon bilgisayara bağlı olmasın. Programı kurduktan sonra bilgisayarı kapatıp-açın. USB kablosu ile bilgisayara bağlayın telefonu.
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/k750i?lc=tr&cc=tr

Eğer PC suiteyi önceden kurduysanız bilgisayarınızdan kaldırın. Bilgisayarı kapatıp-açtıktan sonra tekrar kurun programı.

Ayrıca şunu hatırlatayım USB kablosunun telefona bağlandığı noktada temassızlık olabilir. Bağlantı noktalarını temizleyin. Ayrıca bağlantı noktasındaki kabloyu sağa-sola oynatın; belki temas etmiyordur.

• pc suite yüklemenize gerek yok usb kabloyu aktığınızda size telefon modumu dosya transfer modu mu diye soracaktır sormazsa temassızlık vardır.
  • 1-)Önceden tanıyıp sonradan tanımamaya başladıysa tellere bak büyük bir ihtimal bir tel düşmüştür.
    2-)Taktığınız usb portundan çıkartıp başka bir porta takın.
    3-)Eğer dediğim 2 yöntem de olmuyorsa girişte sorun olabilir.
    4-)Sürekli takıp çıkardıysan yapabiliyor 1 gün bekle öyle tak
    5-)Bunların hepsini denediysen olmadıysa sorun anakarttadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Sonyericsson PC suite programını kurdun mu? Eğer kurmadıysan aşağıdaki linkten indirip kurabilirsin. PC suiteyi kurarken telefon bilgisayara bağlı olmasın. Programı kurduktan sonra bilgisayarı kapatıp-açın. USB kablosu ile bilgisayara bağlayın telefonu.
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/k750i?lc=tr&cc=tr

Eğer PC suiteyi önceden kurduysanız bilgisayarınızdan kaldırın. Bilgisayarı kapatıp-açtıktan sonra tekrar kurun programı.

Ayrıca şunu hatırlatayım USB kablosunun telefona bağlandığı noktada temassızlık olabilir. Bağlantı noktalarını temizleyin. Ayrıca bağlantı noktasındaki kabloyu sağa-sola oynatın; belki temas etmiyordur.

yok kardeş yha yine olmuyo bilgisayar aygıtı tanımadı felan diyo

• K750 usb driver diye arattır internetten ve driveri kur.

O da işe yaramazsa,memory stick takılı mı telefonda
  • yaa hiç bir şey kurmana gerek yok dediklerimi uygula
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

yaa hiç bir şey kurmana gerek yok dediklerimi uygula

Sizin dedikleriniz neydi? Hiç bir şey kurmadan kabloyu takın demiştiniz herhalde. Arkadaş zaten o işi yapıyor. Başka bir problem var.

Daha önce K750i kullanmıştım. Bağlantı problemi vardı benim K750i' de de. Bağlantı noktasındaki USB kablosunu sağa sola eğip büktüğüm zaman temas ediyordu. Bazen bu da işe yaramıyordu. Mantıksız gelecek ama yazılım güncellediğim zaman kabloyu takar takmaz bağlantı sağlanıyordu.
  • kardeş acaba pcde mi ayar felan yapılacak diecem ama sen güncellediğinde direk olmuş off yhaaa
  • Benim k750i'de de temassızlık sorunu var. Giriş yerine biraz büküp kurcalayınca tanıyordu. Birşey kurmana gerek yok bence. Çünkü PC'nin onu görmesi lazım. Ondan sonra driver istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foromer

kardeş acaba pcde mi ayar felan yapılacak diecem ama sen güncellediğinde direk olmuş off yhaaa

Yukarıdaki mesajlarda bahsedildiği gibi büyük ihtimalle temassızlık var. Çözüm bulunmadıysa servise götürmekte fayda var.

Zamanında K750i kullanmıştım. Çok güzel bir telefondu ama deklanşör tuşunda ve bağlantı noktalarında (şarj bağlantısı ve USB bağlantı noktaları zaman zaman temassızlık yapıyordu) nedensiz sorunlar oluyordu. Dayanamayıp telefoncunun birine satmıştım en sonunda. Bazı fanatkler siz telefonu kullanmayı bilmiyorsunuz diyordu. Kaldı ki oldukça titiz kullanırım bu tür ürünleri. Şu anda kullanmakta oldukları bağlantı noktası türünü değiştirmedikten sonra Sonyericsson almam bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 3 Temmuz 2009; 17:44:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.