Şimdi Ara

k750i Usb Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SE pc suite versiyon:6
    Tel. kasa:w700i
    Gövde Model:k750
    Kablo: dcu 60 orj.

--Sorun:dcu 60 ile bağlantı yapılması sonucu telefonun şarj olmaya başlaması.

--Giriştiğim Çözüm Yöntemleri:Aynı pc ve aynı kablo ile bir w810 bağladım.sonuç olumlu.sorunsuz senkronizasyon.

Bunun üzerine,
    -Sarj soketini değiştirdim.(olumsuz)
    -Teknik servisleri gezdim.Yaklaşık 10 dükkan.Kimse Faydalı olamadı.Hepsi Şarj soketi değişimi üzerine 20-40 tl arası fiyat teklif ettiler...

Birkaç ekstra bilgi..
    -setool kullanmayı biliyorum.
    1-telefonu c tusuna basıp bagladıgımız zaman,5 saniye bekleme sonrası,tel açılıyor,şarz olmaya başlıyor,pcden 'donanım algılanamadı uyarısı'(tel açılıyor,şarz ekranında değil normal olarak açılıyor şarj olmaya devam ediyor)
    2-telefonu direk bağladıgımız zaman anında açılma ( üstteki maddedeki gibi açılıyor.)ve şarj olur halde çalışmaya başlama.[bu son iki bilgi önemliydi bence ]

buradan öğrendiğim,bilmediğim bir yöntem:2 ve 5 tuşlarına basılı tutarak denedim.sonuç direk bağlamış gibi.(üstteki 2. madde)

sorularım: -Cihaz bağlamanın bilmediğim Başka yöntemleri varmıdır?
    -Sorun nasıl çözülecektir?

Servise göndermeden önce,buraya danışmam gerektiğini biliyorum.Servis şu durumda en son çare olmalı bence.

• resimdeki işaretli hibritleri değiştirin, şarj soketinin geçtiği anakarttaki pinleri sert bir silgi ile silin.

k750i Usb Sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.