İşletim sistemi: win 7 SE pc suite versiyon:6 Tel. kasa:w700i Gövde Model:k750 Kablo: dcu 60 orj.
--Sorun:dcu 60 ile bağlantı yapılması sonucu telefonun şarj olmaya başlaması.
--Giriştiğim Çözüm Yöntemleri:Aynı pc ve aynı kablo ile bir w810 bağladım.sonuç olumlu.sorunsuz senkronizasyon.
Bunun üzerine, -Sarj soketini değiştirdim.(olumsuz) -Teknik servisleri gezdim.Yaklaşık 10 dükkan.Kimse Faydalı olamadı.Hepsi Şarj soketi değişimi üzerine 20-40 tl arası fiyat teklif ettiler...
Birkaç ekstra bilgi.. -setool kullanmayı biliyorum. 1-telefonu c tusuna basıp bagladıgımız zaman,5 saniye bekleme sonrası,tel açılıyor,şarz olmaya başlıyor,pcden 'donanım algılanamadı uyarısı'(tel açılıyor,şarz ekranında değil normal olarak açılıyor şarj olmaya devam ediyor) 2-telefonu direk bağladıgımız zaman anında açılma ( üstteki maddedeki gibi açılıyor.)ve şarj olur halde çalışmaya başlama.[bu son iki bilgi önemliydi bence ]
buradan öğrendiğim,bilmediğim bir yöntem:2 ve 5 tuşlarına basılı tutarak denedim.sonuç direk bağlamış gibi.(üstteki 2. madde)
sorularım: -Cihaz bağlamanın bilmediğim Başka yöntemleri varmıdır? -Sorun nasıl çözülecektir?
Servise göndermeden önce,buraya danışmam gerektiğini biliyorum.Servis şu durumda en son çare olmalı bence.
resimdeki işaretli hibritleri değiştirin, şarj soketinin geçtiği anakarttaki pinleri sert bir silgi ile silin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme