İşletim sistemi: win 7 SE pc suite versiyon:6 Tel. kasa:w700i Gövde Model:k750 Kablo: dcu 60 orj.
--Sorun:dcu 60 ile bağlantı yapılması sonucu telefonun şarj olmaya başlaması.
--Giriştiğim Çözüm Yöntemleri:Aynı pc ve aynı kablo ile bir w810 bağladım.sonuç olumlu.sorunsuz senkronizasyon.
Bunun üzerine, -Sarj soketini değiştirdim.(olumsuz) -Teknik servisleri gezdim.Yaklaşık 10 dükkan.Kimse Faydalı olamadı.Hepsi Şarj soketi değişimi üzerine 20-40 tl arası fiyat teklif ettiler...
Birkaç ekstra bilgi.. -setool kullanmayı biliyorum. 1-telefonu c tusuna basıp bagladıgımız zaman,5 saniye bekleme sonrası,tel açılıyor,şarz olmaya başlıyor,pcden 'donanım algılanamadı uyarısı'(tel açılıyor,şarz ekranında değil normal olarak açılıyor şarj olmaya devam ediyor) 2-telefonu direk bağladıgımız zaman anında açılma ( üstteki maddedeki gibi açılıyor.)ve şarj olur halde çalışmaya başlama.[bu son iki bilgi önemliydi bence ]
buradan öğrendiğim,bilmediğim bir yöntem:2 ve 5 tuşlarına basılı tutarak denedim.sonuç direk bağlamış gibi.(üstteki 2. madde)
sorularım: -Cihaz bağlamanın bilmediğim Başka yöntemleri varmıdır? -Sorun nasıl çözülecektir?
Servise göndermeden önce,buraya danışmam gerektiğini biliyorum.Servis şu durumda en son çare olmalı bence.
resimdeki işaretli hibritleri değiştirin, şarj soketinin geçtiği anakarttaki pinleri sert bir silgi ile silin.