Şimdi Ara

k790 nin dışa verdiği sesi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanıcıların buradan tavsiye ve görüşlerini öğrenmek için açtım çoğu kimsenin başlığını açıp fazla ilgilenebildiği yok .

bir sorum var , bu aletin dışa verdiği ses nasıl ? portatif dandik radyolar gibi tiz ve hışırtılı mı yoksa baskın kaliteli bir sese sahip mi . alacaksam bunun önemi benim için büyük sonradan ah niye nokia almadım diye yanmak istemiyorum
    gece çekimleri bana yetecek düzeyde symbian dan da vazgeçtim biraz da kulaklığı takıp mp3 keyfi yapayim istiyorum gerçi bende sony nw e 505 var ama sesini kısık buluyorum .sonuçta bu aleti multimedia kullanıcam ve hafıza kartını takıp boş zamanlarda klip yolda giderken de belki mp3 tadına varayım istiyorum .
    s.e yi alırsam birincisi dışa verdiği ses ikincisi flaş , bir nebze de gece çekimleri için . diğer özellikleri benim için sıfıra sıfır elde var sıfır hiç bir özelliği bana göre değil . n73 de makrolarda daha başarılı gibi görünsede bence çekim kalitesi iyi değil .

sorum sadece 1000 ytl yi verdikten sonra buna değmeyecek bir ses çıkışıyla karşı karşıya kalabilirmiyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 18 Eylül 2006; 20:52:14 >

• bir gün geçti cvp veren yokmu eğer k790 alırsam resim örneği falan göndermiyecem bi ton kullanıcı var zahmet edip aydınlatmıyorlar . h.æ
  • k790ın sesş k750 kadar iyi değil.tam anlamıyla vasat deeğil ama walkman serisi ve k750i kadar da iyi değil.ve verilen paraya da hiç ama hiç değmez.ınu alacağına normal bi cep telefonu yad 3.2 mplik dijital al daha mantıklı.yada üstüne birazcık daha koy N73 al.
  • dışarıya verdiği ses çok da kaliteli değil k750i gibi. kulaklık olayında da standart kulaklıkla normal ses düzeyine sahip. ancak k750i bu konuda da önde. ancak walkman kulaklığından satın alırsan bu açığı kapatırsın. flaşı ve gece çekimleri oldukça tatminkar. nokia fanatiklerinin yorumlarına fazla aldırma. çekim kalitesi cidden iyi. video olayında çözünürlüğü nokia n73'e göre düşük ama kimin neyine ne kadar yarıyor pek bilmiyorum. video çekilecekse onun aleti ayrı....
  • +111
    iyi bi kulaklıkla sorunun çözülür.
    sırf fotoğraf kalitesi ve xenon flaşı bile alman için yeterli aslında. fiyatıda yavaş yavaş düşüyo...
  • ben hiç zannetmiyorum çünkü arkadaki hoparlör boru değil . k750 ninki ufak k790 nın sesi nasıl iyi ses
    vermiyo onu anlamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

dışarıya verdiği ses çok da kaliteli değil k750i gibi. kulaklık olayında da standart kulaklıkla normal ses düzeyine sahip. ancak k750i bu konuda da önde. ancak walkman kulaklığından satın alırsan bu açığı kapatırsın. flaşı ve gece çekimleri oldukça tatminkar. nokia fanatiklerinin yorumlarına fazla aldırma. çekim kalitesi cidden iyi. video olayında çözünürlüğü nokia n73'e göre düşük ama kimin neyine ne kadar yarıyor pek bilmiyorum. video çekilecekse onun aleti ayrı....

k750nin sesi kötü değil ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi değil derken mükemmel diil yani
    yoksa bi telefon için gayet tatminkar
    sonuçta bu bi telefon, müzükseti diil...
  • tecrübe ile sabittir. k800 sahibiyim ve hala k750i kullanıyorum. çok rahat mukayese yapabiliyorum yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

ben hiç zannetmiyorum çünkü arkadaki hoparlör boru değil . k750 ninki ufak k790 nın sesi nasıl iyi ses
    vermiyo onu anlamadım .
  • k750i'ye kötü demedim, onun kadar kaliteli değil dedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

dışarıya verdiği ses çok da kaliteli değil k750i gibi. kulaklık olayında da standart kulaklıkla normal ses düzeyine sahip. ancak k750i bu konuda da önde. ancak walkman kulaklığından satın alırsan bu açığı kapatırsın. flaşı ve gece çekimleri oldukça tatminkar. nokia fanatiklerinin yorumlarına fazla aldırma. çekim kalitesi cidden iyi. video olayında çözünürlüğü nokia n73'e göre düşük ama kimin neyine ne kadar yarıyor pek bilmiyorum. video çekilecekse onun aleti ayrı....

k750nin sesi kötü değil ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.