Şimdi Ara

K800i oyunlar ve uygulamalarda <'işlem başarısız'>hatası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende K800-i kullanıyorum 1 yıldır
    Telefonumdan fazlasıyla memnunum
    Ancak Taaki SE update den son firmwareyi yükleyene kadar ....

Uygulamalarda ve Oyunlarda işlem başarısız diyor ....
    Çözümü nedir ....acaba ...
    telegonun firmwaresi

Geçerli yazılım sürümü :
    <"
    CXC1250210
    R1KG001
    070418
    ">

SEtoll u indirdim kullanım amaçlı birkaç uygulama denedim ....

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Eğer telefonunu güncellediysen setolde görmez telefonunu.cid 53 olmuştur.eğer olmamış ise imzamdaki konudan tekrar yazılım yükleme başlığı altında k 800 için main,fs dosyalarını atacaksın..olmaz ise tekrar güncelleme yapacaksın.yine olmazsa servis:-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 19 Nisan 2008; 9:23:37 >
  • Teşekkür ederim . İlginize.

Belirttiğiniz topiğin 17. sayfasındayım :D okumaya devam ediyorum. Büyük ve eşsiz bir kaynak olmuş.

<"gdfs">ve diğer yedeği aldığımda<"Cid 53"> yazısını <"setoll "> programında göremedim ...
    <"Setool"> telefonde yaptığı işlemleri Soldaki label da gösteriyor sanırım <"Cid53">le ilgili her hangi bir not yoktu.

Bazı temalar attım çalıştı. Örnek : windows teması.ama tamamı değil sadece başlat çubuğu değişti.
    Sizin belirttiğiniz acustik programınıda attım . değiştimi tam inceleyemedim .

Bazı yazılımları inceleyip iyice çalışmaz duruma gelene kadar halledicez :)

(Birde Garanti belgesi yada fatura yok ... Acaba Seri numarasına bakarak garanti kapsamı içinde mi kalır ?
    (Sonuçta K800-i modeli Türkiyede satılan bir model değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedan12 -- 19 Nisan 2008; 9:22:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanedan12

Teşekkür ederim . İlginize.

<"gdfs">ve diğer yedeği aldığımda<"Cid 53"> yazısını <"setoll "> programında göremedim ...
    <"Setool"> telefonde yaptığı işlemleri Soldaki layer da gösteriyor sanırım <"Cid53">le ilgili her hangi bir not yoktu.

Bazı temalar attım çalıştı. Örnek : windows teması.ama tamamı değil sadece başlat çubuğu değişti.
    Sizin belirttiğiniz acustik programınıda attım . değiştimi tam inceleyemedim .

Bazı yazılımları inceleyip iyice çalışmaz duruma gelene kadar halledicez :)

(Birde Garanti belgesi yada fatura yok ... Acaba Seri numarasına bakarak garanti kapsamı içinde mi kalır ?
    (Sonuçta K800-i modeli Türkiyede satılan bir model değil)

garantili değildir eger cıd 53 değilse akustik atabildiysen telefonuna konumdan k 800 için yaılım yükle tekrar sorunun düzelir ilk sayfada yazılım yükleme konusu başlığı altında söylediklerimi uygula iyice oku anla başla işlemlere

• FARUKK arkdaşım ilgin için tekrar teşekkürler ....
    telefon CİD53 olmamış :)
    Yeni yazılımları yükleyince ayarlarıda atınca ... normale döndü...
    Şu anda Çalışır durumda .... tekrar teşekkürler.....

servise 30-40 avro vermekten kurtulduk :)
    orjinal 0 yazılım oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedan12 -- 21 Nisan 2008; 0:12:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.