Şimdi Ara

KAMERA İLE ÇALIŞAN OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 e uyumlu kamera ile çalışan oyunları yazarsanız sevinirim

• bende de n73 wardı ben arastırıcaktım ama nasıp olmadı siemens'in sx1 dıye bı telefonu wardı onda kamera kullanarak goruntudekı kısılerın uzerınde sınek olduruyodun boyle bıseydı kafana yatarsa araştır derım ama şarjı cok yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaLeCoVeR

bende de n73 wardı ben arastırıcaktım ama nasıp olmadı siemens'in sx1 dıye bı telefonu wardı onda kamera kullanarak goruntudekı kısılerın uzerınde sınek olduruyodun boyle bıseydı kafana yatarsa araştır derım ama şarjı cok yer

sağolasın kardeş... de bu telefona uygun olursa daha güzel olurdu bi bakiyim internetten
  • Eat This diye bi oyun var.Elini hareket ettiriyosun ve dinamiti atıyor.Köstöbek öldürme oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 1 Ağustos 2009; 17:27:41 >
  • Bu linke aradığın oyunları bulabilirsin
    http://www.-c-e-p-f-a-n-.com/17-adet-kamera-ile-oynanan-oyunlar-multiplayer-t1027.html?s=450cbc1d92656eaa6d65e84ebc920772&
    Not:Aradaki tireleri kaldırın.Yukarda ismi geçen siteyle hiçbir alakam yoktur.Sadece arkadaşa yardımcı olmak amacıyla araştırdım ve linkli burada paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 1 Ağustos 2009; 17:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.