Bugün tanıtımı vardı, dedim kamerayı gösterirmisiniz?
kadın tamam dedi tam açarken kamera kapağı elinde kaldı, yüzü kızardı birden ben de koptum içimden tabi
hocam o kadar dandikmiymişki kamera kapağı elinde kalmış yuh seye boşamı bekliyoruz yani
Birgün böyle birşey olucak
oha yaw ne tanıtımı,daha bismillah!
evet geçmiş olsun k800i bekleyenlere,aylardır sitesinde tanıtımını yaptı ve bir kaç gün önce pek yakında yazısını kaldırdı,şimdiden telefonu kökten kaldırmış lanet olsun sana sonyericsson ayrıca w700i pek yakında yazısı yeniden eklenmiş çok komik gerçekten
bi arkadaş daaa sölemişti k800ün türkiyeye gelmeyeceğini
cidden kınıyorum Sonyericsson'u
Arkadaşlar hiç kınamayın komşuda pişer bizede düşer ... Yakında faturalı, kayıtlı, unlocked olarak hepimizde birer tane olur ... Hiç sıkmayın tatlı canlarınızı
bu tel cikmiyacak herhalde...
Dun K800 listeden cikarilinca mail attim iste cevap;
Sony Ericsson K800i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2006 yılının, Ağustos ayıdır. Ürün piyasaya çıktığında, yetkili distribütörlerimizden (http://www.kvk.com.tr/,www.genpa.com.tr,http://www.netcell.com.tr/, web adreslerinden ya da K.V.K : 0216 578 29 29 , Gen-Pa . 0212 359 00 00, Netcell:0216 345 82 49) fiyat bilgisini edinebilirsiniz. Ürün özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/K800i adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.
Saygilarimla, /Ruhan Arca
Eeee simdi hangisi dogruuu???? yani adamlar listeden cikariolar 1de ustune global sitede de turkiye yer almio k800 cikacagi yerler arasinda ama diolar ki agustosta gelecek
bakalim daha neler yumurtlicaklar
yaw dert etmeyin o kadar! illaki gelecektir, bekleyin 1 ay daha! hem zaten bu kadar yorum üstüne bu telefon ne kadar heyecan yaratır orası da meçhul!
quote:
Orjinalden alıntı: kemalerg
quote:
Orjinalden alıntı: BOMBER
hocam o kadar dandikmiymişki kamera kapağı elinde kalmış yuh seye boşamı bekliyoruz yani
kadın tamam dedi tam açarken kamera kapağı elinde kaldı, yüzü kızardı birden ben de koptum içimden tabi
Birgün böyle birşey olucak"
mesela yani!
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
yaw dert etmeyin o kadar! illaki gelecektir, bekleyin 1 ay daha! hem zaten bu kadar yorum üstüne bu telefon ne kadar heyecan yaratır orası da meçhul!
Iyi oldu. Belki bu sayede fiyati düserde yüzü güler milletin.
Bu telefon Türkiye'ye geldiği gün hatta geldiği saat alacağım
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
sakın geç kalma sıraya gir sabah erkenden biter falan ne yaparsın sonra
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
w810 noldu ki memnun diilmisin??
k800 trye gelmemel bence hiç-çünkü trde 3g yokbu telefonu se getirirse pek fazla satacağını sanmıyorum kesinlikle k790 gelmeli ki rakip firma ürtünleriyle rahat rekabet edebilsin k790 1100 gibi bir fiyatta olur ki bu durumda yeni tel alacak biriiçin seçenekolabilir 3gli olarak ta k610 gelmeli bence k800e hiç gerekyok trde çünkü fiyat pahalığı dışında hiçbir +sı olmayacak tr için
gelelim telin özelliğine tel sadece fotoğraf üzerine daha çok eğilmiş-videoya hiç değinmemesi eksiklik gerçekten ama bu teli almayı tercih eden kişide buna göre alır zaten
n73den fotoğraf olark daha iyi olacağı da aşikar
cep telefonu olarak boyutuda uygun n90 içinde çok iyi dendi ama sonuç ortada n93 burda ne kadar övülsede n90un duruımuna oda düşecek nedeni çok basit çünkü cep telefonu olarak düşünülmesi nerdeyse imkansız büyüklükte
o yüzden bence rekabet k790-n73 arasında geçer
quote:
Orjinalden alıntı: gren
k800 trye gelmemel bence hiç-çünkü trde 3g yokbu telefonu se getirirse pek fazla satacağını sanmıyorum kesinlikle k790 gelmeli ki rakip firma ürtünleriyle rahat rekabet edebilsin k790 1100 gibi bir fiyatta olur ki bu durumda yeni tel alacak biriiçin seçenekolabilir 3gli olarak ta k610 gelmeli bence k800e hiç gerekyok trde çünkü fiyat pahalığı dışında hiçbir +sı olmayacak tr için
gelelim telin özelliğine tel sadece fotoğraf üzerine daha çok eğilmiş-videoya hiç değinmemesi eksiklik gerçekten ama bu teli almayı tercih eden kişide buna göre alır zaten
n73den fotoğraf olark daha iyi olacağı da aşikar
cep telefonu olarak boyutuda uygun n90 içinde çok iyi dendi ama sonuç ortada n93 burda ne kadar övülsede n90un duruımuna oda düşecek nedeni çok basit çünkü cep telefonu olarak düşünülmesi nerdeyse imkansız büyüklükte
o yüzden bence rekabet k790-n73 arasında geçer
gren kendini hiç kandırma sende en az bizim kadar biliyorsun k800/790 hiçbirisi N93 e rakip olamaz bırak inadıda biraz objektif ol hangi konuda sen n93 il k800i yi kıyaslıyorsun bırak bu işleri bana sebep söyle kafadan yazma hangi konuda üstün teknik özellik olarak yaz bizde öğrenelim.
alınmzz
alın size n93,k800,n80 kapıştırması kararı siz verin benim fikrim şu; n93'ün fotoğraf kalitesi hiçbirinde yok keskinlik renkler vs. mükemmel k800'ün fotoğraf kalitesinin ise n80'den çok üstün olmadığı ortada yani k800'den devasal fotoğraflar beklemeyin ama n93'ten bekleyin kötüden iyiye doğru; n80;
k800i;
n93;
bariz n93 daa ii cekmiş yasık aa o kadar övülen tele bak