Şimdi Ara

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay sonra kötüleyenler tükürdüklerini yalamak zorunda kalmazlar umuyorum.
    Bi gelsin bakalım önce alet.
    Ayrıca mobile-review ve gsm arena'da telefonun iyi olduğu yönünde incelemeler okudum.. hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 29 Haziran 2006; 12:29:12 >
  • 1-Unutuyorsun sanırım ama bu telefonun üzerinde cybershot yazıyor, yani bir devrim olması gerek artık...Nokia savunucusu değilim, SE severim ama şu da gerçekki Nokia N90'dan N93'e 1 yılda kaç adım attı, Se K750'den K800'e kaç adım attı...

2-optik zoom dışında bir dijital fotoğraf makinesinde olan özellikler var demişsin aam nerde, mekanik perde yok, sabit diyafram, keskinlki ayarı yok, destekldeiği tek format JPEG, yani büyük frakları yaratan küçük detaylardır

3-O konuda katılıyorum

4-her kullanıcıya hitap etmesi gerek, walkmen de olan cybershot da ondan olan diğerinde yok...Ne yani hereşy isteyip bol parası olan SE alamaz mı???

5-Malzeme kalitesini ele alıp incelemedim yorumum da yok zaten...

6-Bunu biliyorum ama beni ilk başlarda zor bulunucak olması endişelendiriyor..

7-K750'yi Antalyada piyasaya çıktığı ilk gün 740'a aldım, 900 falan da hiç olmadı...

8-Megabasstelefonun hoperlöründe çok fark etmiyor olabilir, aam bir 2+1'e bağla W900'ünü bassı istediğin kadra aç, bak bakalım megabass gibi oluyor mu

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Şıracı bozacı misali birbirinizi gazlamışsınız ve K800'ü pul etmişsiniz.
    Söylenenlerin çoğu yanlış ve eksik bilgilerden kaynaklanıyor.

1-) Her üst model devrim niteliği yaratmaz.Yeni bir seri devrim yaratır.....
    Mesela W.... walkmen....
    2-) K800'ün cybershot foto teli bir telde olması gereken tüm özelliği taşıyor.
    Optik zoom eksikliktir ama bunun haricinde cybershot olarak eksiksiz
    foto özellikleri var.HAngi telde bestpic var, yada kırmızı göz azaltıcı özellik.
    Peki titreşim önleyiciye ne demeli.Carl zeiss lı denilen ve yere göğe sığdırılamayan N90
    fiyaskosunu ne çabuk unuttunuz.P850 süper diyorsunuz ama daha en temel
    foto özelliği eksik. Auto focuslar macrolar eksik olan teller yere göğe sığdırılamıyorken
    K800 bunları çoktan geçmiş ve digital foto makinası özelliklerini koymuş.
    Digital makinadan tek eksiği optik zoomdur.....
    3-) Fiyat konusunda bol kepçeden atıp tutmayın.1200 YTL +-100 olur. Avrupa fiyatı 380 Euro
    ve W810-W900 arası bir fiyatta.TRdede aynı mantıkla fiyat oluşursa 1200 olur.
    4-) Sizler hep teller kusursuz eksiksiz tam özellikli olsun istiyorsunuz ama işin ticari ve
    ekonomik yönüne bakarsanız alt , alt-orta modeller en rağbet görenlerdir.O yüzden
    herşeyi koyayım fiyatı uçurayım demek pek akıllıca bir iş değil.
    5-) K800 çok güzel ve olması gerektiği gibi bir tel.Malzeme kalitesi K750ye göre daha iyi
    merak etmeyin.YAbancı forumlardan ve testlerden okuyorum.Kimsenin hayalkırıklığına
    uğramasına meydan vermeyecek.
    6-) Hafıza kartı çok pahalı olur diye boşuna yerinmeyin MS PRO DUOlar ile aynı fiyat avrupada.
    7-) Ayda 1 tel değiştirenler zarar ediyorlar ama iş K800 almaya gelince ben telimi
    değiştirmem havalarına girmesinler.K750den terfi etmek belki çok gerekli olmaz ama
    ben K750yi 470 ytlye aldım ....... lafı aptalcaydı.Zira K750 ilk piyasaya çıktığında 800-900
    gibi birşeydi.O zamanlardaki fiyatı ile yanlış hatırlamıyorsam 525 Euro idi.Şimdiki kurla
    eğer K750 bugün piyasaya yeni çıksa 1050 YTL ederdi. Eğer fiyat mukayesesi yapacaksanız
    piyasaya çıkış fiyatlarıyla yapın.
    8-) Megabass yokmuş ha, vurun abalıya öyleyse......... Ekolayzerden bası yükseltin oldu size
    megabass,farkı ne.K750de de uçuş modu yok,ne olmuş yani......... Titreşimsiz N90 süper tel
    ama megabasssız K800 tü kaka dimi

Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.N70-71-72 arasında hangi devrimsel değişim var,söyleyinde öğrenelim.Sonra Nokiaya yeni model çıkarmış 1,5 milyar eder diyelim........

Daha piyasaya çıkmamış bir teli bu kadar çabuk infaz etmeyin.Yerden yere vurulan K750 için
    Van_hoidonk bile topik açıp onun gibisi gelmedi diyorsa,bazı şeyleri zamana bırakmak gerekir demekki.
    K800 Foto teli açısından devrim kapısını açan K750den sonra gerçek foto teli segmentinin bayrağını taşıyacak teldir ve bunu çok iyi yapacak.Piyasaya çıksında görelim bakalım diğer 3,2 MPlikler ne kadar kabiliyetliler............

1 - Hoca her model devrim yaratacak diye birşey yok bence ama devrim yaratan K750 den sonra K800/K790 ın birtakım eksiklikleri yakışık aldı mı? Bence hayır.Nokia neredeyse WİFİ ve MP4 video çekimini standart yapacağı ve yapmaya başladığı şu zamanda SonyEricssonun karşımıza böyle kıytırık bir model ile çıkması ne kadar doğru? Madem K750 nin gelişmişi, ben kaliteli video isterim kardeşim.Megabassıda isterim.K750nin kasa kötü idi peki neden hala üst modeller plastik yığını? Ben N70 gibi kaliteli kasa isterim.Şimdi doğruyu söylemek gerek K750nin Joystickinden, kasasıdan çok çekti kullanıcılar.Ben bile severek aldım ama 2 ay sonra elden çıkardım.EEE neden hala aynı tip kasa? Ben kaliteli kasa istiyorum.

2 - Fotoğraf alanında da çok büyük yetenekleri yok.Telefona Optik Zoom koymamışlar ama kasa kocaman?!? Fotoğraf kalitesinin öyle çok çok iyi olacağınıda sanmıyorum ama K750 gibi lider olabilir.

3 - Fiyatını yüksek tutacaklar çünkü K800'ün kasası süper kaliteli ! Video süper ! Bu telefon 900YTL yi bile haketmiyor.Hakettiği fiyat 750 - 850 civarıdır.Daha yükskek fiyat bu telefonun Foto yetenekleri için asla değmez.

Gerçekten çok kaliteli canıııııım

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!!

4 - Kusursuz modeli hiçbir marka yapmadı yapmayacaklarda. ama şu zamanda 3mp telefonda, 176x144 piksel çözünürlüklü videoda pek akıllıca bir iş değil

5 - Malzeme kalitesi kaliteli görünmüyor.N70 ile yaraşamaz bile.Resimleden de açıkca belli oluyor.Artık plastik böyle plastik yığını kullanmak istemiyorum.Madem üst model yaptın, akıllamadın mı? K750 kullanıcların kasa vs yüzünden rezil oldular ama hala plastik yığını önümüze sürülüyor.
    Ben Nokiada kullandım.O kadar kurcalamama rağmen kasa eskimiyordu.Özellikle 6630 vs.. S.E K800/K790'ında kalitesini göreceğiz.Kasa zamanla ne hale geliyor göreceğiz.

6 - MAX. 1GB destekliyor K800/K790... 2GB lik kartları göremedik henüz ayrıca tel çıktıktan sonra tanıtırlarmı yada ne zaman piyasaya çıkar bilinmiyor.Fiyatlarıda meçhul..

7 - Ben aylardır W800 ile devam ediyorum ve bozulana kadar devam edeceğim çünkü asla 3-5 kıytırık özelliği ile karşımıza çıkarılan K800 gibi modellere geçmem çünkü saçma buluyorum.Çok sık telefon değiştirenler için K800 zarardır.

8 - Megabass bu modelde olmalıydı.Hiç ekoyu sona yükseltin deme.Ben onla uğraşamam belki

Birçok model fiyatını haketmiyor.K800 K790 da öyle olacak. Bazı yetenekleri gerçekten başarılı olabilir ama bu telefonun birşeyi güzel olsa, başka biyerdne kaybediyor.Birçok model böyle ama K800 K790 gibide abartılı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 29 Haziran 2006; 13:02:44 >

• 1-) Devrim niteliği yaratmaz da daha bi de özellikten kısıp mı sürersin piyasaya (megabass..)
    k750'de k700'den sonra çıktı ve aynı k serisi ama getirdiği devrim niteliğindeki yenilikler...
    2-) Başka bir topicte @narinci şunu yazmıştı;
    "Bu K790 dan konu açılınca el titreme özelliği ve flaş özelliği ön plana çıkıyor.
    Ben SONY 6 mp 3x optik yakınlaştırmalı 3m flaş etkili eltitreme özelikli T9 kullandım. . Flaşından memnun değildim . El titreme engeleyici özeliğide işe yaramıyordu sanki. K790 ın 1.5 m etkili flaş ve eltitreme özeliğinin de verimli olamayacağı kanaatindeyim.( Herhalde K790 a T9 dan daha iyisini koymaz)"
    3-) 1200 lira sence çok mu az?
    bu telefon k750'nin ilk çıktığı zaman ki 750 lirayı bile haketmiyo ki 1200 lirayı haketsin
    4-) Evet k750'nin üstüne bir 3.2 mp kamera koymuş megabass'ı çıkarıp sürmüş piyasaya bi de 1200 lira olursa çok iyi olur alırsın
    5-) Hiç zannetmiyorum bunun da joystick sorunları çıkıcak arka kamera kapağı zaten düşücek gibi duruyo
    6-) En fazla 1 gb var şuan
    7-) "K750den terfi etmek belki çok gerekli olmaz ama
    ben K750yi 470 ytlye aldım ....... lafı aptalcaydı"
    bence aptalca olan senin k800'ü bu kadar çok büyütüp çok farklı özellikleri olan bir tel. gibi göstermen fanatikliğin dozu hat safhada en iyisi al şu telefonu da kurtulalım
    8-) Telefonu bir amfi'ye ve bir bass'a bağlayıp megabass'ı açıp son ses müzik dinledin mi?
    o zaman megabass'ın değerini anlarsın ekolayzır'dan hiçbir zaman megabass'taki verimi alamazsın.

• Chip dergisi K800i yi en iyi telefon siralamasinda 3. yapmis.

iste ayrintilar burda

W900i ve 6280 önceden cikmasina ragmen öndeler. neyse hele bir ciksin bakalim birde biz türklerin elinde ne kadar dayanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

1-) Devrim niteliği yaratmaz da daha bi de özellikten kısıp mı sürersin piyasaya (megabass..)
    k750'de k700'den sonra çıktı ve aynı k serisi ama getirdiği devrim niteliğindeki yenilikler...
    2-) Başka bir topicte @narinci şunu yazmıştı;
    "Bu K790 dan konu açılınca el titreme özelliği ve flaş özelliği ön plana çıkıyor.
    Ben SONY 6 mp 3x optik yakınlaştırmalı 3m flaş etkili eltitreme özelikli T9 kullandım. . Flaşından memnun değildim . El titreme engeleyici özeliğide işe yaramıyordu sanki. K790 ın 1.5 m etkili flaş ve eltitreme özeliğinin de verimli olamayacağı kanaatindeyim.( Herhalde K790 a T9 dan daha iyisini koymaz)"
    3-) 1200 lira sence çok mu az?
    bu telefon k750'nin ilk çıktığı zaman ki 750 lirayı bile haketmiyo ki 1200 lirayı haketsin
    4-) Evet k750'nin üstüne bir 3.2 mp kamera koymuş megabass'ı çıkarıp sürmüş piyasaya bi de 1200 lira olursa çok iyi olur alırsın
    5-) Hiç zannetmiyorum bunun da joystick sorunları çıkıcak arka kamera kapağı zaten düşücek gibi duruyo
    6-) En fazla 1 gb var şuan
    7-) "K750den terfi etmek belki çok gerekli olmaz ama
    ben K750yi 470 ytlye aldım ....... lafı aptalcaydı"
    bence aptalca olan senin k800'ü bu kadar çok büyütüp çok farklı özellikleri olan bir tel. gibi göstermen fanatikliğin dozu hat safhada en iyisi al şu telefonu da kurtulalım
    8-) Telefonu bir amfi'ye ve bir bass'a bağlayıp megabass'ı açıp son ses müzik dinledin mi?
    o zaman megabass'ın değerini anlarsın ekolayzır'dan hiçbir zaman megabass'taki verimi alamazsın.

dostum bence sen haklısın çünkü bu telefonun öyle ahım şahım bir özelliği yok ayrıca fotoları k750i ,kadar net değil çok noise var.

en azından w810i varken piyasada (bence çok karizma) bu telefon o kadar paraalr verilmez derim.

• Bir dokunduk bin ah işittik
    Yahu bu kadar celallenecek ne var.Ben K800 fanatikliği felan yapmıyorum ama
    daha piyasaya çıkmadan hemen infaz ettiniz teli.bırakın bazı şeyleri zamana
    diyorum.....
    Gelelim maddelere.
    K700-K750 geçişi devrimdi ama her model devrim yaratsaydı şimdi biz bulaşıkta yıkayann tellere sahip olurduk.
    Titreşim önleyici,kırmızı göz önleyici,bestpict,xenon flaşh olayı cart curt mu değilmi zamanla göreceğiz ama daha hiçbir marka modelde olmaması,ilk bunda olması bile mini bir devrim (hepsinin bir arada olması).
    Unutmayın bu seri foto için uzmanlaşacak.Ses veya video için Walkmen ve Handycam serileri uzmanlaşacak.Bu yüzden şusu eksik bu su yok demek tü kaklık değil,en fazla eksikliktir.Ama
    teli yerden yere vurma için sebep değildir.
    Sevelim yada sevmeyelim SE politikasını açıkladı. müzik için ayrı,ses için ayrı,foto için ayrı ve video için ayrı segment yapacak.
    1200 lira azmı çokmu beni ilgilendiren bir konu değil.Teli alacakların vereceği karardır,ama eşdeğer teller daha pahalı ise veya daha daha kötü teller daha ucuzsa , o zaman bu fiyat iyi denir.
    K750+3,2 MP=K800 olarak görüyorsan bu teli başka bir lafım yok.Onca özelliğine cart curt de
    sonra megabass yok diye yırtın,hiç yakıştıramadım.Hem kaç kişi müzik setine bağlayıp,megabasslı dinliyor MPleri telden?Böyle bir sistem düşünen adamın evinde zaten müzik sistemi veya ev sinema sistemi vardır.
    Fanatik olsam her ay zarar etmeden değişik tel kullanabilecek şartlarım var ve bunu kullanıp,
    sizlerin web sitelerinde gördüğünüz telleri daha TRde çıkmadan kullanırım.Mesela K750 Almanyada 200 Euro şu an-W800 240 euro - W810 280 euro.Sence 1-2 haftaya kadar izne gelecek olan abime bunlardan birini yada 2sini getirtmem ne kadar zor olabilir?Milletin
    Trden W810 aldığı fiyata ben Almanyadan W810+K750 getirtebiliyorum.O yüzden ALDA Kurtulalım,fanatiklik yapma vs... gibi ucuz kahramanlık laflarına karnım tok.Almanyada çıktığı hafta K800 , elimde olur istersem.böyle bir fanatik savunucuk yapmam ama yiğidi öldür hakkını ver dedim sadece......

• realgs, ben hep müzik setinden dinlerim.bass var ve de iki büyük kolon, burada megabassı açınca dehşet oluyor, yakında da 2+1 alıyorum hepsini birden açıcam ayın anda:)
  • quote:

Bir dokunduk bin ah işittik
    Yahu bu kadar celallenecek ne var.Ben K800 fanatikliği felan yapmıyorum ama
    daha piyasaya çıkmadan hemen infaz ettiniz teli.bırakın bazı şeyleri zamana
    diyorum.....
    Gelelim maddelere.
    K700-K750 geçişi devrimdi ama her model devrim yaratsaydı şimdi biz bulaşıkta yıkayann tellere sahip olurduk.
    Titreşim önleyici,kırmızı göz önleyici,bestpict,xenon flaşh olayı cart curt mu değilmi zamanla göreceğiz ama daha hiçbir marka modelde olmaması,ilk bunda olması bile mini bir devrim (hepsinin bir arada olması).
    Unutmayın bu seri foto için uzmanlaşacak.Ses veya video için Walkmen ve Handycam serileri uzmanlaşacak.Bu yüzden şusu eksik bu su yok demek tü kaklık değil,en fazla eksikliktir.Ama
    teli yerden yere vurma için sebep değildir.
    Sevelim yada sevmeyelim SE politikasını açıkladı. müzik için ayrı,ses için ayrı,foto için ayrı ve video için ayrı segment yapacak.
    1200 lira azmı çokmu beni ilgilendiren bir konu değil.Teli alacakların vereceği karardır,ama eşdeğer teller daha pahalı ise veya daha daha kötü teller daha ucuzsa , o zaman bu fiyat iyi denir.
    K750+3,2 MP=K800 olarak görüyorsan bu teli başka bir lafım yok.Onca özelliğine cart curt de
    sonra megabass yok diye yırtın,hiç yakıştıramadım.Hem kaç kişi müzik setine bağlayıp,megabasslı dinliyor MPleri telden?Böyle bir sistem düşünen adamın evinde zaten müzik sistemi veya ev sinema sistemi vardır.
    Fanatik olsam her ay zarar etmeden değişik tel kullanabilecek şartlarım var ve bunu kullanıp,
    sizlerin web sitelerinde gördüğünüz telleri daha TRde çıkmadan kullanırım.Mesela K750 Almanyada 200 Euro şu an-W800 240 euro - W810 280 euro.Sence 1-2 haftaya kadar izne gelecek olan abime bunlardan birini yada 2sini getirtmem ne kadar zor olabilir?Milletin
    Trden W810 aldığı fiyata ben Almanyadan W810+K750 getirtebiliyorum.O yüzden ALDA Kurtulalım,fanatiklik yapma vs... gibi ucuz kahramanlık laflarına karnım tok.Almanyada çıktığı hafta K800 , elimde olur istersem.böyle bir fanatik savunucuk yapmam ama yiğidi öldür hakkını ver dedim sadece......

sen gerçek galatasarylısın değilmi dostum.

normalde cimbomlular bu kadar sinirli olmazda.

• @BomBer
    ben de aynen abi 4+1+bass+amfi'ye bağlayıp telefonu megabass'ı da açıp öyle dinliyorum
    @atakansah
    ben gerçek galatasaraylıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 29 Haziran 2006; 14:04:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpasch

Chip dergisi K800i yi en iyi telefon siralamasinda 3. yapmis.

iste ayrintilar burda

W900i ve 6280 önceden cikmasina ragmen öndeler. neyse hele bir ciksin bakalim birde biz türklerin elinde ne kadar dayanacak

6680 bu sitede 619£ n70 469£ olarak gösterilmiş 6680 neden daha pahalı

• Ben de geçenlerde W810i'yi 4+1'lik ses sistemime bağlamayı denedim. Megabassı açıp sesi de yükseltince şok oldum. Tek kelimeyle muhteşem.

Bakalım Sony Ericsson'un en son politikası iyi mi olacak kötü mü olacak. Bunu da zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Haziran 2006; 14:16:55 >
  • quote:

@BomBer
    ben de aynen abi 4+1+bass+amfi'ye bağlayıp telefonu megabass'ı da açıp öyle dinliyorum
    @atakansah

dostum zaten sen gerçek galatasaraylısın bendensin
  • quote:

@BomBer
    @atakansah

Bir rüzgardır esip gidiyor.Melekler... Mutluluk oyunu....Anladın cellat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 29 Haziran 2006; 14:39:03 >
  • K800İ ÇİN'DE ÇIKMIŞ
  • K800I çinde cık mış
  • Heyyyt ulan ne oluyor burda,anamı kesen ben,babamı kesen ben
    Ne siniri yahu......Sadece daha piyasaya çıkmadan kağıt üzerindeki değerlerle infaz edilmesinin yanlışlığına deyindim.
    Yoksa tel mükemmel mi,hiç mi eksiği yok..Tabii ki var ve hiçbir tel mükemmel değildir,
    olmayacakta.
    Evelallah Cimbomluyuz hemde alçakgönüllüsünden.....

demek telleri 2+1 , 5+1 lere bağlıyorsunuz ha,helal valla.Denemek lazım aslında.
    Benim evde de 5+0 varda ( 0= bass hop.yok henüz ). Müzik kablosu DCU30
    muydu neydi onlamı bağlıyorsunuz sisteme?
  • quote:

Heyyyt ulan ne oluyor burda,anamı kesen ben,babamı kesen ben
    Ne siniri yahu......Sadece daha piyasaya çıkmadan kağıt üzerindeki değerlerle infaz edilmesinin yanlışlığına deyindim.
    Yoksa tel mükemmel mi,hiç mi eksiği yok..Tabii ki var ve hiçbir tel mükemmel değildir,
    olmayacakta.
    Evelallah Cimbomluyuz hemde alçakgönüllüsünden.....

demek telleri 2+1 , 5+1 lere bağlıyorsunuz ha,helal valla.Denemek lazım aslında.
    Benim evde de 5+0 varda ( 0= bass hop.yok henüz ). Müzik kablosu DCU30
    muydu neydi onlamı bağlıyorsunuz sisteme?

Hoca çıkmasını beklemeye gerek yok.Neyin ne olduğunu Foto hariç gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 29 Haziran 2006; 15:10:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpasch

Chip dergisi K800i yi en iyi telefon siralamasinda 3. yapmis.

iste ayrintilar burda

6680 bu sitede 619£ n70 469£ olarak gösterilmiş 6680 neden daha pahalı

€ olacak ve sanirim ilk cikis fiyatlari olmali cünkü listenin en sonunda motorola v70 felanda var hemde 599€ peh peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpasch -- 29 Haziran 2006; 15:13:50 >

• mmc-60 diyosun sanırım hayır onunla değil ben 2 milyona bir kablo aldım sarı-siyah uçlu onunla bağlıyorum çok dehşet ses çıkıyo ayrıca evet neyin ne olduğu ortada foto konusunda da k750'den çoooooooook üstün olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.