Şimdi Ara

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!

Hoca bu alete 1000YTL bile çok.En fazla 750 800..

aslında videosu iyi olsa alınır da, bu şartlar altında değmez!

Abi video iyi olsa ne yazar yaw kasaya baksana plastik gene insan bi N70 gibi yapar yaw.Öyle kaliteli yani ne zaman göreceğiz se den kaliteli kasa çok merak ediyorum.Kahrolsun S.E

• quote:

bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!

o telefonda kocaman yav
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Abi video iyi olsa ne yazar yaw kasaya baksana plastik gene insan bi N70 gibi yapar yaw.Öyle kaliteli yani ne zaman göreceğiz se den kaliteli kasa çok merak ediyorum.Kahrolsun S.E

kahrol S.E alsana n93
    evet beyler yeni bir haber aldım SE'nin müdürü n93 kullanıyor şok şok şok !!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

quote:

quote:

quote:

kahrol S.E alsana n93

Türkiye müdürü en son K750 kullanıyordu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

quote:

quote:

quote:

kahrol S.E alsana n93

Türkiye müdürü en son K750 kullanıyordu

sonra laptop alıcakmış demiş napıcam laptopu bi n93 aliim aynı şey veee n93

• k800 hayalkırıklığına doğru gidiyor, n93 baya bi sonra gelecek ayrıca çok kaba fiyatıyla,ağırlığıyla ve kalınlığıyla. özellikler harika ama kaç kişi taşımaya göze alır bilmem, ne kaldı geriye bence n73 aradan çıkacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Haziran 2006; 18:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Bu telefon daha iyisini çeker.Piyasaya sunulsun incelemeler yapılsın görürüz ben buna inanmıyorum.

wala testi chip dergisi yapmis. ister inan ister inanma...
  • arkadaşlar anlamadığım bi olay neticede 1.2 mp fark var tabiki dağlar kadar fark olmayacaktı.teknik olarak pek mantıklı değil zaten.

megabass olayına gelince adamların en doğal hakkı w serisinin bi anlama kalmaz o zaman. ki tüm markalar bunu yapıyor.

video olayında handy cam için bekliyorlar buda belli.

n93 ün rakibine neden ısrarla k800 diyorsunuz onuda anlamadım. bildiğim kadarıyla n93 1 ay içerisinde çıkmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

arkadaşlar anlamadığım bi olay neticede 1.2 mp fark var tabiki dağlar kadar fark olmayacaktı.teknik olarak pek mantıklı değil zaten.

megabass olayına gelince adamların en doğal hakkı w serisinin bi anlama kalmaz o zaman. ki tüm markalar bunu yapıyor.

video olayında handy cam için bekliyorlar buda belli.

n93 ün rakibine neden ısrarla k800 diyorsunuz onuda anlamadım. bildiğim kadarıyla n93 1 ay içerisinde çıkmayacak

ama aga insan hiç değilse gözle görülür bir fark bekliyo yani cyber-shot teknolojisi falan yalan oldu diyebilirim mxe-60 ondan daha iyi
    megabass k750i'de varken k800'de olmayınca insan haliyle sinirleniyo daha üst bir model çıkarıyosun ve megabass yok saçmalık
    S.E herşeyi böyle ayrı ayrı serilerine koyarsa kimse hiçbişey almaz gidicek handy cam alıcak video iyi başka bişey yok gider ufak bi video kamera alır walkman telefon alıcak onda da ses var kamera ve video yok o zaman da gider en kralından bi mp3 çalar alır ne anladım ben bundan nokia n93'le birlikte bütün hepsini bir arada yaptı ayrıca en fazla 2-3 ay içerisinde piyasada

• Ya SE önceden böyle değildi gerçekten ne buluyorsa koyuyordu ama artık öyle değiller dediğin gibi insanlar 3 tane SE tel mi alacaklar tüm ihtiyaçları için Ve işin ilginç tarafı bunu en çok yapan firma nokia idi ama tam tersi adamlar artık her özelliği koyuyorlar.

bu arada kesinlikle cybershot tam bir hayal kırıklığı ona lafım yok
  • N93 Tam 1 ay içerisinde piyasaya çıkacak. 23-30 Temmuz arası.(Avrupa tabiki) Tanıtılanlardan N72 çoktan çıktı hatırlatırım. Denildiği gibi haziranda.
  • Valla öyleyse nokia iyi iş yapar SE da büyük bir hata bu kadar stratejik hata yapılmaz çünkü.

Bu arada sakın SE nu savunuyorum sanmayın neticede alın birini vurun ötekine.

Ve son olarakta şu anda TR piyasasında bulunan hiç bir tel 1.000 YTL yi bile hak etmiyor kesinlikle , çünkü 1.000 YTL gerçekten büyük rakam.
  • quote:

Valla öyleyse nokia iyi iş yapar SE da büyük bir hata bu kadar stratejik hata yapılmaz çünkü.

Bu arada sakın SE nu savunuyorum sanmayın neticede alın birini vurun ötekine.

Ve son olarakta şu anda TR piyasasında bulunan hiç bir tel 1.000 YTL yi bile hak etmiyor kesinlikle , çünkü 1.000 YTL gerçekten büyük rakam.

aynen katılıyorum kesinlikle tuzağa düşmeyin bunlar insanı kazıklamaktan başka bir şey değil bende w800 kullanıcısıyım se den daha farklı birşey bekliyordum ama benim alet daha iyi 0 paraya değil yarı fiyatına bile değmez değişirken zaten zarar edip satacağım bide yeni telin fiatı üstelikte hiçbir artısı yokken kabul etmek gerekirse n series ile nokıa sanki bir adım önde gibi
  • quote:

Ya SE önceden böyle değildi gerçekten ne buluyorsa koyuyordu ama artık öyle değiller dediğin gibi insanlar 3 tane SE tel mi alacaklar tüm ihtiyaçları için Ve işin ilginç tarafı bunu en çok yapan firma nokia idi ama tam tersi adamlar artık her özelliği koyuyorlar.

bu arada kesinlikle cybershot tam bir hayal kırıklığı ona lafım yok

+1000 Nokia ve SE stratejilerini birbirleriyle değiştirdiler herhlde.Eskiden Nokia bir sürü yeni model çıkarır hep bir eksik bırakırdı,SE ise tam denilecek kadar özellik bulunduran ''az ama öz'' telefonlar çıkarırdı(K750i den iyi örnek olabilir mi?).Şimdi de bunun tam tersi bir durum söz konusu,Nokia N93 ile bence özellik olarak dört dörtlük telefon çıkaracak,ama SE daha K750i de bulunan megabass özelliğini bile K800 e koymayacak.Gerçi bu değişim bizim adımıza iyi de olur diye düşünüyorum,bakalım Nokia N93 ile nasıl bir başarı yakalayacak?Veya yakalayabilecek mi?

• Kısacası herşeyi zamanla göreceğiz.
  • n90 da çıkmadan böyleydi.hem fiyatıyla hem de hiç ergonomik olmayan yapısıyla sadece çok isteyen ve n90 ı kullanabilenler alır. ama asıl sürpriz k800 bekleyenlerini hayal kırıklığına uğrattı. görünen oki kullanıcının aklından k750 yi cikartamayacak se bu durumda 5. sırada olmayı hak ediyor.
  • kütük gibi telefon isteyenler birleşin, n93 alın... hayrını görün. HAKAN&UTKU
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilbaba

kütük gibi telefon isteyenler birleşin, n93 alın... hayrını görün. HAKAN&UTKU

• quote:

Orjinalden alıntı: asilbaba

kütük gibi telefon isteyenler birleşin, n93 alın... hayrını görün. HAKAN&UTKU

dostum kedi uzanamadığı ciğre mundar dermiş seninkide aynen o durum yani

bana söylermisin N93 daha fazla özelliği olana ve daha kaliteli bir telefon varmı piyasada veya gelecek olanlardan.

işte böyle yorum yapmamn gerekir takoz falan diyerek soyut şeylerle yorum yapmak kolay.

forumda daha çok karşılaştırma ve özellik yazki bizede yararın olsun. o.k.

• Şıracı bozacı misali birbirinizi gazlamışsınız ve K800'ü pul etmişsiniz.
    Söylenenlerin çoğu yanlış ve eksik bilgilerden kaynaklanıyor.

1-) Her üst model devrim niteliği yaratmaz.Yeni bir seri devrim yaratır.....
    Mesela W.... walkmen....
    2-) K800'ün cybershot foto teli bir telde olması gereken tüm özelliği taşıyor.
    Optik zoom eksikliktir ama bunun haricinde cybershot olarak eksiksiz
    foto özellikleri var.HAngi telde bestpic var, yada kırmızı göz azaltıcı özellik.
    Peki titreşim önleyiciye ne demeli.Carl zeiss lı denilen ve yere göğe sığdırılamayan N90
    fiyaskosunu ne çabuk unuttunuz.P850 süper diyorsunuz ama daha en temel
    foto özelliği eksik. Auto focuslar macrolar eksik olan teller yere göğe sığdırılamıyorken
    K800 bunları çoktan geçmiş ve digital foto makinası özelliklerini koymuş.
    Digital makinadan tek eksiği optik zoomdur.....
    3-) Fiyat konusunda bol kepçeden atıp tutmayın.1200 YTL +-100 olur. Avrupa fiyatı 380 Euro
    ve W810-W900 arası bir fiyatta.TRdede aynı mantıkla fiyat oluşursa 1200 olur.
    4-) Sizler hep teller kusursuz eksiksiz tam özellikli olsun istiyorsunuz ama işin ticari ve
    ekonomik yönüne bakarsanız alt , alt-orta modeller en rağbet görenlerdir.O yüzden
    herşeyi koyayım fiyatı uçurayım demek pek akıllıca bir iş değil.
    5-) K800 çok güzel ve olması gerektiği gibi bir tel.Malzeme kalitesi K750ye göre daha iyi
    merak etmeyin.YAbancı forumlardan ve testlerden okuyorum.Kimsenin hayalkırıklığına
    uğramasına meydan vermeyecek.
    6-) Hafıza kartı çok pahalı olur diye boşuna yerinmeyin MS PRO DUOlar ile aynı fiyat avrupada.
    7-) Ayda 1 tel değiştirenler zarar ediyorlar ama iş K800 almaya gelince ben telimi
    değiştirmem havalarına girmesinler.K750den terfi etmek belki çok gerekli olmaz ama
    ben K750yi 470 ytlye aldım ....... lafı aptalcaydı.Zira K750 ilk piyasaya çıktığında 800-900
    gibi birşeydi.O zamanlardaki fiyatı ile yanlış hatırlamıyorsam 525 Euro idi.Şimdiki kurla
    eğer K750 bugün piyasaya yeni çıksa 1050 YTL ederdi. Eğer fiyat mukayesesi yapacaksanız
    piyasaya çıkış fiyatlarıyla yapın.
    8-) Megabass yokmuş ha, vurun abalıya öyleyse......... Ekolayzerden bası yükseltin oldu size
    megabass,farkı ne.K750de de uçuş modu yok,ne olmuş yani......... Titreşimsiz N90 süper tel
    ama megabasssız K800 tü kaka dimi

Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.N70-71-72 arasında hangi devrimsel değişim var,söyleyinde öğrenelim.Sonra Nokiaya yeni model çıkarmış 1,5 milyar eder diyelim........

Daha piyasaya çıkmamış bir teli bu kadar çabuk infaz etmeyin.Yerden yere vurulan K750 için
    Van_hoidonk bile topik açıp onun gibisi gelmedi diyorsa,bazı şeyleri zamana bırakmak gerekir demekki.
    K800 Foto teli açısından devrim kapısını açan K750den sonra gerçek foto teli segmentinin bayrağını taşıyacak teldir ve bunu çok iyi yapacak.Piyasaya çıksında görelim bakalım diğer 3,2 MPlikler ne kadar kabiliyetliler............

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.