Şimdi Ara

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu telefonun arkasındaki kamera kapağı sırt çantası gibi duruyor, biraz sırıtmış bence! bu telefon çoğu kişinin dediği gibi öyle çok büyük yeniliği olan bi tel. değil, en azından videoda bi iyileştirme yapılmalıydı,gerçi fotoğraf kalitesi olarak şu an için bi şey söylenemez çünkü ilerde yeni yazılımla birlikte kalite daha da iyi olacaktır! ama yine de 1000ytl üzerinde bi fiyatı olmaması gerekir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

O kadar hayali bunun için mi kurduk?Teknode'nin şimdiden K800/K790 konusunu açmasını bunun için mi gönülden istedik?Biz en iyisi tekrar dönelim N93'e.

Hepimiz hayal kırıklığına uğradık kardeş.K750 adeta devrim yapmışken bu tel 3 5 kıytırık ek özellikle karşımıza çıktı ve gerçekten alınmaz.Rakipleri bile MP4 video çekerken bu 3GP ve 176X144... Kamera resimlerininde N80den pek farkı yok gördüğüm kadarı ile.Malzeme kalitesininde çok iyi olduğunu sanmıyorum.
    N93'ün karşısında gerçekten eziliyor.İlk başlarda sevmiştim bu teli ama şimdi gerçekten çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.3MP Kamera ve 240X320 ekran için bence değmez..

Fiyatı düşük olursa belki alınır ama 1000YTL yi bile haketmiyor
    Bence N93 ezip geçecek ama oda belli olmaz.Nokia bir adilik yapabilir gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 28 Haziran 2006; 14:02:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

O kadar hayali bunun için mi kurduk?Teknode'nin şimdiden K800/K790 konusunu açmasını bunun için mi gönülden istedik?Biz en iyisi tekrar dönelim N93'e.

pardon sen N93 ü dandik bir telefonmu sanmıştın dostum?

birde sen N93 kardeşliğine girmişmiydin ya sanki öyle bişey vardı emin değilim

Sanmıyorum ama bir bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 28 Haziran 2006; 14:03:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Hepimiz hayal kırıklığına uğradık kardeş.K750 adeta devrim yapmışken bu tel 3 5 kıytırık ek özellikle karşımıza çıktı ve gerçekten alınmaz.Rakipleri bile MP4 video çekerken bu 3GP ve 176X144... Kamera resimlerininde N80den pek farkı yok gördüğüm kadarı ile.Malzeme kalitesininde çok iyi olduğunu sanmıyorum.
    N93'ün karşısında gerçekten eziliyor.İlk başlarda sevmiştim bu teli ama şimdi gerçekten çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.3MP Kamera ve 240X320 ekran için bence değmez..

Bence N93 ezip geçecek ama oda belli olmaz.Nokia bir adilik yapabilir gibime geliyor

N93 özelliklerinin hakkını verirse gerçekten çok harika bir telefon olacaktır.Fiyatı da bir harika olur eminim

• quote:

quote:

quote:

N93 özelliklerinin hakkını verirse gerçekten çok harika bir telefon olacaktır.Fiyatı da bir harika olur eminim

Umarım özelliklerinin hakkını verir.N93e şöyle bir baktığımızda hani P900 için amiral gemisi demişlerdi ya Bence Multimedyanın Amiral Gemisi N93dür Ama özeliklerinin hakkını verirse.. Çünkü adamlar eksiksiz yapmış.

Video çekimi, Kamera, Ekran, Wifi şimdilik süper görünüyor.

• fiyatı cidden harika olucak emin ol!!!
    onu geçte cidden ben bole beklemiyodum bu telefonu yaa
  • Kasada güven vermiyor bana açıkcası..

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!!

• k790 is a fos phone

gerçekten resim kalitesini daha kaliteli bekliyordum
    kaliteden kasıt elbette resimin büyüklüğü değil
    detayların kalitesi

resimi büyütünce kalite artmıyor malesef

benim w800de aynı kalitede resimler çekiyor
    sadece boyutları bundan küçük

eee nerde kaldı 3.2 mpx kamera

üstelik videoonun hala bu denli kötü olmasını da anlamış değilim
    şirketler mp4 koymaya çalıyorlar telefonlara
    se ise koymamaya çalışıyor

anlamak zor
  • Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz 4 tane fotoğrafa bakarak karar vermek doğru olmaz. K800'ün reviewını yaparken Eldar Murtazin (mobile-review.com editörü) bu telefonu N80, K750, sharp 903shla karşılaştırmış ve resim kalitesine sonradan çıkacak birçok telefonun aylarca ilerisinde demişti ...

Review'da The summary that can be done so far is simple and obvious. At the movement there is no other phone that could match K800, which would use the same amount of technologies as this module does. But technologies and their patented titles are just empty phrase for appropriate user, who concentrates his attention on the picture quality, not the process the photo is made. The quality in this model is acceptable, photos taken outdoors in high resolution during sunny day can be used as wallpapers for laptops, sent to friends and so on. The photos look very decent on the phone’s screen in most cases, same can be said when they are viewed at desktop pc. Considering the fact that this model should be based on photographic constituent, it has improved version of the gallery, but we shall speak about this in the 4th part of the review. One of the clear disadvantages for this model is video recording, the possibilities are poor, in case this function is your number one priority it’s better to look for some other product instead. This model will not have any direct competitors in its form-factor by camera quality in the nearest 8-11 months after it will be released. We can see situation that already happened with Sony Ericsson K750i making its comeback.

Eğer mobile-review.com'a girip k800 incelemesinin 3. sayfasına bakarsanızhttp://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-wilma-3-en.shtml aslında fotoğrafların küçültülmüş boyutlarının kalite olarak K750'den aman aman farkı olmadığını göreceksiniz ancak bu resimleri desktop'a attığınızda 2048x1536lık k800 resimlerinde detayların k750'ye göre biraz daha iyi olduğunu göreceksiniz ki ben bizzat resimleri büyütüp karşılaştırdım.... Sonuç olarak resim kalitesinde K750'den sonra evrim gibi hiç durmuyor k800...

Video kalitesi ise beklenenleri hiç karşılamıyor...

Sonuç olarak görünüşüde k750'den çok farklı değil...

Uzun lafın kısası ben gidip o kadar parayı buna yatırmam... En azından 180 gramlık N93 takozuna yatırırım

• @over and under

N93 dediğin takozun özellik ve marifetlerini biliyorsun değilmi yoksa yazayımmı hatırlatmak bakımından yani..

birde mobile revievde N93 İLE K800 foto kıyaslamalarındaki farki gördüğünü düşünüyorum..

videoyu zaten hiç saymıyorum ekranı zaten konuşmak yersiz dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

@over and under

N93 dediğin takozun özellik ve marifetlerini biliyorsun değilmi yoksa yazayımmı hatırlatmak bakımından yani..

birde mobile revievde N93 İLE K800 foto kıyaslamalarındaki farki gördüğünü düşünüyorum..

videoyu zaten hiç saymıyorum ekranı zaten konuşmak yersiz dostum.

Çantada taşıyacak olduktan sonra cep telefonumu neden cep telefonu diyeyim ki?

Takoz işte kabul edin bunu. Bende n90 kullanıyorum ama bu da takoz. Nokianın bazı cihazları maalesef böyle.

• yaw bu K800 çinde yapılıyormuş ohaa yaa!! yukardaki resimde gözüküyor, kesin malzeme kalitesi kötüdür bunun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yaw bu K800 çinde yapılıyormuş ohaa yaa!! yukardaki resimde gözüküyor, kesin malzeme kalitesi kötüdür bunun!

K750'de çin malıydı.
  • K750'mi buna değişmezdim

K750'mi çıkmış çıkacak hiçbir telefona değişmezdim
  • K750i ile K800i'nin karşılaştırmalı fotoğraflarında bence K750i çok daha karizmatik duruyor. K800i'nin ilk çıkan fake tasarımları çok daha güzeldi. Videonun geliştirilmemiş olması gerçekten büyük bir dezavantaj. Ayrıca yine joystick konulması da iyi olmamış. İleride sorun yaratacaktır. Lens kapağını da beğenmedim.
    Türkiye fiyatı da 1400 - 1500 YTL olur.
    Kısacası bu sefer olmadı SONY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Haziran 2006; 16:02:07 >
  • Bence telefonun kasasi ile K750i kasasi arasina acik bir fark görünmüyor.
    Yani sadece 3.2 megapixel kamerasi yüzünden belki kamera meraklilari alabilir ama K750i ve w800i de hemen hemen ayni kalitede sonuclar veriyor fotoda.
    Iyikide W800i ismarlamisim. sitedeki bir arkadasin önerisinide dikkate alarak Sony Ericsson MXE-60 Flash aletini aldim mi hayli hayli isimi görür diye düsünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otakanla

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yaw bu K800 çinde yapılıyormuş ohaa yaa!! yukardaki resimde gözüküyor, kesin malzeme kalitesi kötüdür bunun!

K750'de çin malıydı.

tamam işte! K750 nin de malzeme kalitesi kötüydü!

• Kullanirken W800i dende gelmiyor degilmi gacur gucur sesler??
    K750i kullanirken kasanin arkasindan geliyordu sinir oluyordum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım özelliklerinin hakkını verir.N93e şöyle bir baktığımızda hani P900 için amiral gemisi demişlerdi ya Bence Multimedyanın Amiral Gemisi N93dür Ama özeliklerinin hakkını verirse.. Çünkü adamlar eksiksiz yapmış.

Video çekimi, Kamera, Ekran, Wifi şimdilik süper görünüyor.

aynen k750'mi bedavaya değişseler o kaplumbağa tipli sırtına çanta takmış telefonla hayatta değişmem SE'ye

hele 1400-1500'lü rakamlardan bahsediyolar ya deli oluyorum yaa k750'yi 470'e aldım bunun olması gereken en fazla rakam 600-650 lira

• K800 ün 1000ytl gibi bi fiyatla çıkması normal gibi görünüyor,çünkü zamanında K750 de 800'den çıkmıştı piyasaya,şu an zaten euro 2ytl olduğu için 1000ytl hiç de anormal bi rakam olmayacaktır,hatta 1200 bile normaldir diyebiliriz.ama yine de bu fiyatı hak etmiyor!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.