Şimdi Ara

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o resimler k800den cikmissa bunlari kim cektiiii http://www.handygemein.de/ttfiles/sonyericsson/K800i/cam/
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

K800 ün 1000ytl gibi bi fiyatla çıkması normal gibi görünüyor,çünkü zamanında K750 de 800'den çıkmıştı piyasaya,şu an zaten euro 2ytl olduğu için 1000ytl hiç de anormal bi rakam olmayacaktır,hatta 1200 bile normaldir diyebiliriz.ama yine de bu fiyatı hak etmiyor!

Tamamda W810 bile şuanda 1050 YTL bu durumda gelecek K800'ün fiyat 1300 civarı olacaktır.
  • quote:

K800 ün 1000ytl gibi bi fiyatla çıkması normal gibi görünüyor,çünkü zamanında K750 de 800'den çıkmıştı piyasaya,şu an zaten euro 2ytl olduğu için 1000ytl hiç de anormal bi rakam olmayacaktır,hatta 1200 bile normaldir diyebiliriz.ama yine de bu fiyatı hak etmiyor!

k750 çıktığında getirdiği yenilikler azımsanamayacak kadar çok k800'ün getirdiği yenilik ise hiç yok 1000 lira o etlefona haram
    yanlış anlama ban sana değil telefona

• işte arkadaşlar tekrardan sonuç 3 megapikselde olsa iyi çekmesi lazım degilmiş ama ben sonynin daha iyi çekecegini düşünüyordum k 750 i den sonra daha iyi bişey bekliyodum demekki şuandaki teknoloji bukadar herhalde samsung p 850 bence 3 megapiksellerde hala en iyisi gibi duruyor.ve çok önceden çıkartması samsunggun artısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

k750 çıktığında getirdiği yenilikler azımsanamayacak kadar çok k800'ün getirdiği yenilik ise hiç yok 1000 lira o etlefona haram
    yanlış anlama ban sana değil telefona

ewet bu konuda haklısın! arkadaşın dediği gibi W810 bile 1000ytl iken (ki k750 den nerdeyse hiç bi farkı yok) bunun 1000ytl olması söz konusu değil! ama bu fiyat bile ona çok! yine de piyasaya çıkınca bakmak gerek,o zaman ne olup olmadığı anlaşılır!

• bi de K800 ün dezavantajlarından biri de MS micro tipi hafıza kartı kullanmasıdır. örneğin K750 veya W800 ü olan biri bu telefona geçmek istediğinde elinde 512mb ya da 1gb lık MS pro duosu varsa,bunu kullanamayacak. gitcek bi de bunun için 150ytl para vercek ekstradan! telefon iyice pahalıya patlıycak!
  • quote:

bi de K800 ün dezavantajlarından biri de MS micro tipi hafıza kartı kullanmasıdır. örneğin K750 veya W800 ü olan biri bu telefona geçmek istediğinde elinde 512mb ya da 1gb lık MS pro duosu varsa,bunu kullanamayacak. gitcek bi de bunun için 150ytl para vercek ekstradan! telefon iyice pahalıya patlıycak!

+1

Memorystick Micro da yeni bir teknoloji olduğu için fiyatı çok ucuz olmayacaktır.
  • Bu telefon daha iyisini çeker.Piyasaya sunulsun incelemeler yapılsın görürüz ben buna inanmıyorum.
  • quote:

bi de K800 ün dezavantajlarından biri de MS micro tipi hafıza kartı kullanmasıdır. örneğin K750 veya W800 ü olan biri bu telefona geçmek istediğinde elinde 512mb ya da 1gb lık MS pro duosu varsa,bunu kullanamayacak. gitcek bi de bunun için 150ytl para vercek ekstradan! telefon iyice pahalıya patlıycak!

ohoo o da bişey mi k800'de megabass yok
    S.E gelecek modellerinde "w" serisi hariç megabass koymayacakmış S.E'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 28 Haziran 2006; 16:40:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

quote:

Bunu nerden biliyorsun kesin bir link?

• quote:

Megabass da yoksa bu telefona 1000 YTL üzerinde para kesinlikle verilmez. Megabass müzik kalitesini önemli ölçüde etkileyen bir teknoloji. Özellikle telefon kaliteli hoparlör sistemine bağlanırsa önemi ortaya çıkıyor.

Sony Ericsson'un sitesinde de telefonun özellikleri bölümünde megabass yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Haziran 2006; 16:50:18 >
  • Bence Tasarımı K750 kadar iyi değil.Bu telefon için K750 imden vazgeçmem.
  • ARKADAŞLAR ANLADIĞIM KADARI İLE BU TELİ KİMSE BEĞENMEMİŞ BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM BU TELİ HOLLANDA SATIŞ FİYATI SIM LOCK SUZ 380 EURO SIMLOCKLU FİYATI İŞE 300 EUROYA KADAR VAR DAHA DÜN ARAŞTIRDIM NİŞANLIM HOLLANDA DA YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BEN GENE W810 ALAYIM KEYFİME BAKAYIM
  • k750i w800i w810i ve w900i kullananların bence bu telefonu almasının hiç bir anlamıyo megabass da yoksa zaten 1.2 mp in farkına okadar para verilmez onun yerine digital kamera alırsın 350-400 milyona daha mantıklı
  • S.E'nin w800i-810i ve k750 ile arasında fazla fark yok.Fiyatı da arkadaşların dediği gibi 1500 ytl falan etmez.Eğer 1200-1500 ytl arası piyasaya girerse dieğr modellerinin fiyatını düşürmesi gerekir.Bu telefona da 1500 ytl verilip alınacağını zannetmiyorum.Yaklaşık 1100-1200 ytl'den piyasaya girebilir.Bu durumda da w800,-w810,-K750i'nin fiyatları düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

ARKADAŞLAR ANLADIĞIM KADARI İLE BU TELİ KİMSE BEĞENMEMİŞ BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM BU TELİ HOLLANDA SATIŞ FİYATI SIM LOCK SUZ 380 EURO SIMLOCKLU FİYATI İŞE 300 EUROYA KADAR VAR DAHA DÜN ARAŞTIRDIM NİŞANLIM HOLLANDA DA YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BEN GENE W810 ALAYIM KEYFİME BAKAYIM
  • bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

@over and under

N93 dediğin takozun özellik ve marifetlerini biliyorsun değilmi yoksa yazayımmı hatırlatmak bakımından yani..

birde mobile revievde N93 İLE K800 foto kıyaslamalarındaki farki gördüğünü düşünüyorum..

videoyu zaten hiç saymıyorum ekranı zaten konuşmak yersiz dostum.

Evet N93 takoz ben zaten diğer özelliklerinin hepsini çok çok iyi biliyorum merak etme Sen önce benim yazdıklarımı iyice oku ondan sonra yanıt yaz daha iyi olur kanısındayım... Ben k800 almam derken N93 kötü demiyorum sadece çok ağır ve büyük olduğundan bahsettim telefona kötü demedim ki

quote:

yaw bu K800 çinde yapılıyormuş ohaa yaa!! yukardaki resimde gözüküyor, kesin malzeme kalitesi kötüdür bunun!

Arkadaşlar Çin'de dünyanın en adi elektrik-elektronik ürünleri yapıldığı gibi şu anda kullanmakta olduğunuz ve binlerce ytl vererek aldığınız bilgisayarların, televizyonların, fotoğraf makinleri v.b.lerininde yapıldığını artık öğrenin ... Çin malı demek her zaman adi ve kötü mal anlamına gelmiyor !!! Bendeki X1900 XTX made in china Canon A 620 made in china .... Problem ve kalite sorunu var mı benim açımdan şu ana kadar Söyliyeyim yok ... olacağını da hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 28 Haziran 2006; 17:17:47 >

• quote:

bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!

Hoca bu alete 1000YTL bile çok.En fazla 750 800..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!

Hoca bu alete 1000YTL bile çok.En fazla 750 800..

aslında videosu iyi olsa alınır da, bu şartlar altında değmez!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.