Şimdi Ara

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: romantikçck

bariz n93 daa ii cekmiş yasık aa o kadar övülen tele bak

hatta k800'ün çektiği fotoğrafla n80'inki arasında ki fark k800 ile n93'ün arasındaki farktan daha az yani k800 n80'den çok da iyi çekmiyo ama n93 k800'den çoook iyi çekiyo
  • Şimdi bu imknasız, nasıl mı??

N90 N80'enden daha iyi çekiyor, K750'de N90'dan daha iyi çekiyor...yani k750 N80'den çok daha iyi çekiyor...K800 N80'den iyi çekiyor, bu durumda k750 K800'den daha iyi çekiyor..

Yani bence bir gariplik var
  • Arkadaşlar telefonları birer foto makinası haline getirmeye başladılaar.Ama asla o teknolojiyi cep tel koyamazlar.Bence cep telefonunda mp3 player, fotomakinesi, video olması süper.ama bu kadar ince elediğimiz için daha piyasaya çıkmadan eskittik bence.Bu kadar fotoğraf dettaları ile uğraşmak yerine iyi bir foto makinası alın.Emin olun ne K800 ne N93 ne de K750 hepsini kenara alın.tlf mp3 çalar olarak kullanılabilir kesinlikle ama foto için bence bu paralara hiç değmez.Benim kendi fikrim iyi mp3 çalan kart girişi olan bir tel işimi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Şimdi bu imknasız, nasıl mı??

N90 N80'enden daha iyi çekiyor, K750'de N90'dan daha iyi çekiyor...yani k750 N80'den çok daha iyi çekiyor...K800 N80'den iyi çekiyor, bu durumda k750 K800'den daha iyi çekiyor..

Yani bence bir gariplik var

exifleri açık abi ne garipliği yavs
    hem ben n80 k800'den iyi demedim ki eğer öyle demiş olsam mantık olarak k750 k800'den daha iyi çekiyor anlamı çıkardı ama k800 n80'den iyi çekiyo k750'de n80'den iyi çekiyo k800 daha da iyi çekiyomuş demek ki

• N80

K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!!

k800
     K800i Testi... Fotografli ve ilk kez!!!!

Çok fark yok canım.. Yapmayın arkadaşlar ya. N80 asıl böyle resim çekiyor.
    k800 ün yanına yaklaşamaz..

• Arkadaslar iki yada üc telefonu cektikleri bir iki resim ile karsilastirarak yorum yapmak bence cok erken. Tamam N93 ve K800 iyi resim cekiyorlar olabilir. Ama bunu cekilen iki resim ile anlamak ve ona göre yorum yapmak forumdaki cogu kisiyi yaniltabilir.
    Bence bu telefonlar piyasaya ciksin. Biraz yayginlassin. Daha sonra karar verilsin hangisinin foto kalitesinin daha iyi olduguna.
    Kendi düsünceme göre yukarida cekilmis resimlere bakiyorumda; elimdeki W800i bile K800i den iyi cekebiliyorsa, bu K800i'yi neden üretti adamlar diye düsünce geciyor aklimdan. Yani K800i'nin ve N91'in kamerasi cok daha iyi olacaktir. Yukaridaki resimlere bakarak aldanmayalim.
  • zaten piyasaya çıkanca bi kaç tane yeni yazılımla beraber fotoda iyileşme olabilir,aynı durum k750 için de olmuştu!
  • n 80 foto çekme özürlü kameraya yazık hakkını ver kameranın hakkını n 80
  • telefonun kendisi+foto kalitesi ve cozunurlugu+ekran rengi ve cozunurlugu cok iyi fakat se den video cozunurlugunude yukseltmesini beklerdim hala 144*176 d600 n series 240*320 oldu se hala bole bu yonden bi ekisigi var sadece yosa se telefon goruntusunu giderek mukemmellestiriyo her telefon bence oncekinden gorunus olarak daha iyi oluyo bu yonden helal se ye adamlar yapıyo be
    + bide se bu modelde değisik bi yazılım olsaydı menu falan daha gelistirmesi lazım bence isaletim sistemi olarak yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

telefonun kendisi+foto kalitesi ve cozunurlugu+ekran rengi ve cozunurlugu cok iyi fakat se den video cozunurlugunude yukseltmesini beklerdim hala 144*176 d600 n series 240*320 oldu se hala bole bu yonden bi ekisigi var sadece yosa se telefon goruntusunu giderek mukemmellestiriyo her telefon bence oncekinden gorunus olarak daha iyi oluyo bu yonden helal se ye adamlar yapıyo be
    + bide se bu modelde değisik bi yazılım olsaydı menu falan daha gelistirmesi lazım bence isaletim sistemi olarak yani.

Tabi zevkler farklı olabilir ama bence bu telefon tipsizlikten 6 ay yer...

Bu arada N serisi 640x480 30fps oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

telefonun kendisi+foto kalitesi ve cozunurlugu+ekran rengi ve cozunurlugu cok iyi fakat se den video cozunurlugunude yukseltmesini beklerdim hala 144*176 d600 n series 240*320 oldu se hala bole bu yonden bi ekisigi var sadece yosa se telefon goruntusunu giderek mukemmellestiriyo her telefon bence oncekinden gorunus olarak daha iyi oluyo bu yonden helal se ye adamlar yapıyo be

Tabi zevkler farklı olabilir ama bence bu telefon tipsizlikten 6 ay yer...

Bu arada N serisi 640x480 30fps oldu

ne 6 ayı abi ben bu telefona 3 yıldan az vermem baksana şuna ya hayatımda gördüğüm en tipsiz telefon

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

bu telefona 1200ytl vereceğime 1600-1700 hatta 1800 verip mis gibi N93 alırım walla!

Hoca bu alete 1000YTL bile çok.En fazla 750 800..

evet 800-900 ytl aralığında satılırsa, bu fiyata alınabilecek iyi telefonlardan olacaktır. ancak 3G nin bize geleceği şüpheli olduğundan k790 daha uygun bence..
  • bu alet 1300 ytl olursa o parayı hak etmez Nokia N 93 ise tahminimce 2000 ytl olur bknz:N91 1500 ytl bi telefonada 2000 ytl verilmez .. en iyisi k800 i ye geçecegine 400-500 ytl ye süper bi dij. foto. mak. alırsın ki en mantıklısıda bu gibi duruyor.Ama gerçekleri yeni sürümler çıkıp kullandıktan sonra ortaya çıkacak ...

ayrıcada k790 çok tipsiz ucuz olsun tipinden gene almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algoritma05 -- 4 Temmuz 2006; 2:53:00 >

• ŞU ANDA SONY ERİCSSONUN EN İYİ VE KARİZMA TELEFONU TELEFONU BENCE W810İ PARASINI HAK EDİYOR JOYSTİK SORUNU YOK EKRAN BÜYÜK KASASI SAĞLAM DAHA NE OLSUN GERİ MODELLER VE K800/790 HEPSİ YALAN OLDULAR.

ÇAKTIRMADAN BENDE BU ARADA W810İ HASTALIĞI BAŞLADI ALSAM MI ACABA NE YAPSAM Kİ?

AMA N93 TEN VAZGEÇMEM İKİSİNİDE KULLANIRIMI BELKİDE
  • Gerçekten W810i Sony Ericsson'un en karizmatik telefonu,herkesi büyülüyor.
  • W900 ne peki.Bence aynı şekil şemail biraz küçük olsaydı,kırar geçirirdi ortalığı.
    Hatta boyuda değil ,tek sorunu kalınlığı.biraz ince olsaydı ne karizma bırakırdı ortada ne başka birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

W900 ne peki.Bence aynı şekil şemail biraz küçük olsaydı,kırar geçirirdi ortalığı.
    Hatta boyuda değil ,tek sorunu kalınlığı.biraz ince olsaydı ne karizma bırakırdı ortada ne başka birşey

dostum kusura bakma ama karizma yönünden w810i ile hiçbir se telefon kıyaslanamaz.

senin w900i nin n90 takozundan ne farkı var.
  • bence de en karizma w810
    w900 de karizma ama çok kalın
    ama w810'a da şekilli bir kamera kapağı yapabilirlerdi şöyle alev şekilli falan harika olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

bence de en karizma w810
    ama w810'a da şekilli bir kamera kapağı yapabilirlerdi şöyle alev şekilli falan harika olurdu

bu şekilli kamera nasıl oluyor yav?

özellikle alevli şekilli kamera ayrıca bu şekilli kamera w900i de varmı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

bence de en karizma w810

bu şekilli kamera nasıl oluyor yav?

özellikle alevli şekilli kamera ayrıca bu şekilli kamera w900i de varmı acaba

kamera demedim kamera kapağı k750'de olandan
    w900'de de kamera kapağı yok ki alev şekilli kapağı olsun ayrıca da var da demedim zaten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.