Şimdi Ara

K810İ KASA TEMİNİ (DİREK TELEFON NO ya da LİNK BİLEN VAR MI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumun ön kapak üst dilleri kopmuş açılıyor ve tüm aramalarıma rağmen bulunduğum ilde K810i kasa bulamadım, konu hakkında toptan dağıtıcıların telefon numarasını bilen yada link bilen varsa sipariş için verebilirmi? Teşekkürler...

• bulunduğun il hangisi???
  • Kahramanmaraş kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Kahramanmaraş kardeş

Nette gitti gidiyor vs sitelerde bulabilirsin sanırım... Arkadaşımı aradım ama telefonu kapalı yarın ulaşmaya çalışırım onda varsa bilgi veriririm sana... ( bu teknik servisi aramayı denedin mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSON-K-810-K810-KASA-KAPAK-FULL_W0QQidZZ20237115

25 TL

http://urun.gittigidiyor.com/K810-KASA-SONY-ERICSSON-FULLLL_W0QQidZZ17792586

25 TL

bence uygun buradan alabilirsin

Evet kardeş bunlar uygun görünüyor bir inceleyeyim edinemezsem tekrar dönerim çok sağolasın büyüksün teşekkürler...

• önemli değil ama kaliteli gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinede eğer benim gibi özenli bir kullanıcıysan orjinal kullanmak isteyeceksindir bence teknik serviside bir aramalısın...
  • bişey soracam o linkteki orjinal değil mi değilse 25 tl çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsaraga

bişey soracam o linkteki orjinal değil mi değilse 25 tl çok

Sakın yanlış anlaşılmasın ben orjinal değil demiyorum ama emin olmak lazım...
  • yok kardeş orjinal gibi aynı kalitede yazıyo sanırım yan sanayi... iyi ama Kahramanmaraş'ta o da yok :( Sedat tekrar tşk kardeş
  • bencede en iyisi eline alıp incelemek
    quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

Sakın yanlış anlaşılmasın ben orjinal değil demiyorum ama emin olmak lazım...
  • quote:

yok kardeş orjinal gibi aynı kalitede yazıyo sanırım yan sanayi... iyi ama Kahramanmaraş'ta o da yok :( Sedat tekrar tşk kardeş

Orjinal değilse hiç alma derim ben üzerindeki harap olmuş orjinal kalsın daha iyi...
  • quote:

yok ya fiyatı yalnış yazmışlar. sahtesi 2.5 tl, orijinalide olsa olsa en fazla 10 tl olur. zaten telefon kaç para ki? sıfırı 50 tl falan

Konuyu açan arkadaşa; arkadaşım kusuruma bakma, o gittigidiyor'daki öztürk denen adamdan da bişey alma. paşa paşa telefonu asya telekoma kargola biraz fazla para verirsin ama adamlar telefonu sıfırlayıp gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ya hocaya

quote:

yok ya fiyatı yalnış yazmışlar. sahtesi 2.5 tl, orijinalide olsa olsa en fazla 10 tl olur. zaten telefon kaç para ki? sıfırı 50 tl falan

Konuyu açan arkadaşa; arkadaşım kusuruma bakma, o gittigidiyor'daki öztürk denen adamdan da bişey alma. paşa paşa telefonu asya telekoma kargola biraz fazla para verirsin ama adamlar telefonu sıfırlayıp gönderiyorlar.

olay budur...

• kesinlikle yan sanayi kasa önermem en kalitelisi bile 5 para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

kesinlikle yan sanayi kasa önermem en kalitelisi bile 5 para etmez.

doğru 5 kuruş versen verdiğin 5 kuruşa yazık olur...
  • Değerlendirmeleriniz için tşk arkadaşlar gerçekten yan sanayi ise onlar kamera kapağı gibi hassas noktalarda sıkıntı çıkarabilir o çok önemli sağolun...
  • quote:

Değerlendirmeleriniz için tşk arkadaşlar gerçekten yan sanayi ise onlar kamera kapağı gibi hassas noktalarda sıkıntı çıkarabilir o çok önemli sağolun...

Ne demek arkadaşım forumun amacı bu zaten...
  • slm ben de pil kapağı bozulmuştu. genpa getirmedi.. 1 ay bekledim. e bayden buldum orjinalini. aldım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.