Şimdi Ara

K850i......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sonyericsson K850i modelini sıfır olarak nereden alabilirim?bilenler varsa lütfen söylesinler.konu yanlış yerde ise kusura bakmayın..İyi forumlar

• alma..
  • neden arkadaşım?
  • sıfırını bulursan al arkadaşım
    neden almayasın? süper cihaz.
  • sıfırını bulman imkansız gibi birşey ancak ikinci elini bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

alma..

Arkadaş gayet açıklayıcı ve sebeplerini sunarak konuşmuş amaç belli msj sayısını artırmak, ha yok telefonun bir yanlışını gördüysen baştan söyle,, ki onun bile bir geçerliliği yok çünkü forumda 2-3 tane k850 ile alakalı konu var ve şikayet sayısı ortalama 1000 de 1 dir

Tavsiyem wifi ihtiyacın yoksa kesinlikle bir: N82 den N95 den daha süper telefon şu son driverli haliyle hiç bir 5 mp li telefon eline su dökemez

ekleme: Malesef telefonun sıfırını beceriksiz distribütörler getiremediler daha da geleceğini sanmam ama temiz ikincielinide hem daha uygun bir fiyata alma imkanın var büyük bir şehirde ikamet ediyorsan muhakkak ki bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 27 Nisan 2009; 9:47:44 >

• Ya bu teli bende çok almak istiyorum da sanırım sıfırı hiçbiryerde yok.Ben bulamadım.Ankarada olduğunu bilen varsa ve yerini bildirirse çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Satılık: Sony Ericsson W610i
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkürederim.zaten n82 yada diğer telefonları pek tercih etmememin sebebisonyericsson un gelişime açık oluşudur camera driver ı olsun acoustic olsun.inş. cep tel.cilerde bulabilirim sıfını bulamazsam N82 alacağım artık
  • ya dostum telefonunu, extra özellikleri icin deiştireceksen ne istiyosan ona göre al, kamera icinse xenon flashlı bi telefon al derim bu sony olur nokia olur samsung olur o artık gönlüne kalmış. illa sony istiyosan türkiyede satılan güzel telefonları mevcut c903 yada w995 gayet iyi aletler, illa k850i diye kasmana gerek yok ama illede onu alcaksan ancak sıfırını internetten bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.