Şimdi Ara

K850İ N95 KARŞILAŞTIRILMASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaisersosse
    arkadaşlar öncelikle n95 e kaba ve tank diyen arkadaşlara (k850 ile kıyasta) ya
    hiç n95 görmemişsiniz yada aklınızdan zorunuzmu var demek istiyorum!!!! n95 99
    x 53 x 21 mm 90 cc 120 g , k850 102 x 48 x 17 mm 118 g yani aralarında 4mm
    fark var ve kalınlığı kıyas vermek gerekirse o çoook met edilen k750 kadar ve
    boy olarak daha kısa hacim olarakta tabi kütle olarak kesin çok abartı bi
    kütlesi olduğu bir gerçek (anlayan anladı)ve inanın n95 görünüş olarak (yakından) çok şık ve küçük duruyor. gelelim kıyaslama olayına tabiki arkasında sony nin olduğu bir cihaz
    daha iyi foto çekmeli yada çeker çekmiyorsa zaten diyecek laf bulamam ama
    yıllardır televizyon walkman vs vs yapan piyasanın lider firmasının cihazı
    nasıl bu piyasalarda hiç olmayan bir firmanın ürününden gerek ekran gerek
    teknoloji vs vs bakımdan geri olabilir niye ilk gps li ilk 5 mp li ilk 16milyon
    renkli vs cihazı yapamıyorlar ?
    burda nokia sempatizanlığı yapmıcam
    ama adamlar son sözü söylemiş bütün firmalara kapak olmuş n95.......tabiki
    sorunları vardır düzeltilir düzeltilmez ayrı ama bu kadar komplike bir cihaz
    için çok normal nasa bile mantarlayabiliyorsa onlarca kişiyi kaybediyorsa herkes hata yapar .

5mp li ilk 16milyon renkli vs cihazı yapamıyorlar demissin yapamıyorlar degil yapmıyorlar dogal olarak pazarlama stratejisi yapıyorlar
    bir dusunsene sony ericssonun telefonları
    cyber-shot dijital fotograf makinaları kadar kaliteli foto cekse
    handiycam video kameralar kadar kaliteli video cekse
    vaio lar ve plazma tvler kadar kaliteli ekrana sahip olsalar ne olurdu?
    fotograf makineleri ve video kameraların satısında aşırı düşüş meydana gelirdi
    müşteriler niye gidip onlara para versin ki alsınlar bir telefon isteklerinin hepsini karşılasın
    boyle olunca telefon satıslarında belki patlama yapabilirlerdi ama suan ki durumlarına bakarak zarar ederlerdi

nokıa bagımsız bir firma nekadar iyi yaparlarsa kendileri acısından o kadar iyi olur çünkü sadece telefon yapıyorlar ama sony oyle mi?

• bu dediğine katılmıyorum. zira 2mp devrini sony başlatmadımı ??? ayrıca gelecek cep telefonunda ise olayı kabul edip bir an önce en iyileri ile pazarı hükmetmek gerekmezmi ve 5 mp lik cihaz çıkarırken kendi fotoraf makinelerini baltalamıyorda nokia ya ya rakip olabilecek bir cihaz çıkarıncamı baltalıyor saçma ... insan hayatında bir kaçkez fotoraf makinesi ve kamera alır ama tel olunca bu foruma yazan arkadaşlarımızın çoğu 50 yi devirmiştir
  • ben @piramid e katılıyorum bu konuda. eğer nokia ilerleyen zaman içerisinde cep telefonu boyutlarını aşmadan bir sony f.makinesi kadar kaliteli fotoğraf çekebilen yine bir sony video kamera kadar kaliteli video çekebilen bir cihaz piyasa sürdüğünde S.E de bunun altıında kalmayacak bombayı patlatacaktır diyorum ve hatta iddia ediyorum belkide ellerinde böyle bir telefonda mevcut ama sadece o günü bekliyorlar. sonuçta nokia zamanında kağıt üreten bir firmadan devşirme cep telefonu üreticisi ve piyasaya sürdüğü tek ürün cep telefonu haliylede bu konuda hep en iyisini piyasaya sürmeye çalışacaktır. ama sony tamamen farklı. yıllardır elektronik dünyasına onlarca çeşit ürün sunan ve pek çok ürünündede hep üst sıralarda olmasını bilen bir marka. eğer bu belirttiğimiz hususlarda kendi ürettiği dijital cihazların kalitesinde bir cep telefonu çıkarırsa kendi ürün satışlarını baltalayacaktır.

• selam arkadaşlar
    1-n95 ile bence p1i kıyaslamak daha doğru olacaktır
    2-nokia nın kamerası değil 5 -- 7 mp bile olsa se herkes kabul ederki görüntü kalitesinde daha iyidir
    3-ancak k serisi ericsson cihazlar standart telefon sınıfındaki cihazlardır
    n 95 ise bilgisayar artık böyle birşey sloganındanda anlaşılacağı üzere cep bilgisayarı sınıfındadır.
    bu koşullarda n95 kafasına vura vura kopartır olayı amaa...

bence bu karşılaştırma yanlıştır insan ister istemez şike düşünüyor
    alın hocam p1 ile n95i yapın karşılaştırmayı
    ozaman görün kim daha iyi.
    gerçekten adil bir karşılaştırma olur ozaman
    haksızmıyım
  • legandary arkadaşım sanada katılamıyacağım eğer sony nin nokia ya verecek cevabı her zaman olsaydı şu anda o kağıt firması deil teknoloji devi otururdu cep telefonu pazar payı liderliğinde yani kameradan fotoraf makinesinden para kazanılıyorda cep telefonundan kanılmıyormu ???? bence bıraksınlar kamera fotoraf makinesi olayını cep telefonuna önem versinler gelecek orda bence sırf sony deil notebook pc üreticileri filanda harakete geçse hiç fana olmaz nokia bu belli mi olur çıkarır bi cihaz evdeki televizyona direk bluetooth dan bağlanan sanal klavyesi olan bir pc nin yapabileceği bütün işlemleri yapan bi cihaz gerisini siz düşünün
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

bu dediğine katılmıyorum. zira 2mp devrini sony başlatmadımı ??? ayrıca gelecek cep telefonunda ise olayı kabul edip bir an önce en iyileri ile pazarı hükmetmek gerekmezmi ve 5 mp lik cihaz çıkarırken kendi fotoraf makinelerini baltalamıyorda nokia ya ya rakip olabilecek bir cihaz çıkarıncamı baltalıyor saçma ... insan hayatında bir kaçkez fotoraf makinesi ve kamera alır ama tel olunca bu foruma yazan arkadaşlarımızın çoğu 50 yi devirmiştir

mp onemli deil ki SE 10 mp de çıkarabilir onemli olan mp deil kalitedir k750 cıktıgında foto kalitesine yetisen telefon varmıydı aradan uzun zaman gecmesine ragmen k750 foto kalitesi yakalanamadı ozellikle makro cekimlerde k750 nin karsısındakilere 2mp di ama kalite yoktu
    n95 le k850 ancak kamera ve ses konusunda karşılaştırılmalıdır

• n95 p1i ile karşılaştırılabilir bence..
    forum başlığı n95-k850 kamera karşılaştırması olarak değiştirilsin diyenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

n95 p1i ile karşılaştırılabilir bence..
    forum başlığı n95-k850 kamera karşılaştırması olarak değiştirilsin diyenler

tek karşılaştırma noktası oda onud karşılaştırmaya gerek yok gibi.
  • arkadaş ben p1 ile n95 i karşılaştırma başlığı açtım yetkili kapattı neden biliyonmu:araştırma yapmadığım için k850i ile n95 i karşılaştırdım araştırmada yapmadım ama kapatılmadı bu nasıl yetkili yavvvvvvvvvvvvvvvv...
  • bundan sonra açılan ve kapatılan için sölğom bi arkdaş k810 ile n95 karşıkalasını koymuştu ocam sen bilerekmi yaptın k810la öle foto çekmeyi başardın o telefonda ben çekicektim var ya nasıl kalite çıkardı
  • k850 ile n95 kıyaslamaya gerek yok foto dahil bütün konularda n95 üstün sonyericsson her zaman nokianın gerisinde ve öyle kalacak kandırmayalım kendimizi aynı fiyat olsa k850 mi alırdınız n95 mi??

• quote:

Orjinalden alıntı: altug92

bundan sonra açılan ve kapatılan için sölğom bi arkdaş k810 ile n95 karşıkalasını koymuştu ocam sen bilerekmi yaptın k810la öle foto çekmeyi başardın o telefonda ben çekicektim var ya nasıl kalite çıkardı

İki telefondada 5 saniye arayla düğmeye bastım sadece,beceriksizlik bende olsa N73 de kötü çıkardı.
  • şimdi o zaman bişey diyim dönen fan yada damlıyan muslupu n95 nasıl çekebilir çekemiyo ama k790 çekiyo üst modelleride çekiyo k750 bile çekiyo gece çekimlerinde sony ericsson yine çok çok daha iyi gündüzde hepsi net çeker zaten bi iç mekan fotosunda ayar yapmadığı içinmi sony nokia nın altında oldu

bu arada dartaryann kardeş pardon yanlışlıkla n73 yerine n95 yazmışım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 5 Eylül 2007; 0:29:04 >
  • İşte bu anlaşılmıyor,hiçbir Telefonda bulanıklığı düzelten bir ayar yok,telefon bulanık çekiyorsa ne ayar yaparsan yap bulanık çekeçektir.Ne ışık ayarı ne makro ayarı ne odak ayarı nede beyaz dengesi ayarı,hiçbiri bulanık çekmeyi önlemez,bulanıklık donanımsal ve yazılımsal bir sonuçtur.
  • srcannn yürübe kim tutar seni :) gönülden katılıyorum :) bu arada sakın nokia sempatizanı sanmayın beni ben verdiğim paranın karşılığında rakip cihazlarda olmayan bi şeyler olsun isterim bu arada k750 ve k790 kullanmışlığım var k750 alma sebebim hiç bir cihazda yokken 2 mp kullanmasıydı k790 ise k750 den çok memlun kalmadan dolayı alınmış ama gerek resimleri gerekse donmaları ile uyuz etmiştir beni belkide cihazdan çok şey bekledim k750 nin devamı gibi sarsıcı olur sandım ama olmadı tabi beğenenler vardır ama ben umduğumu bulamadım şimdi ise n 95 tir bu sarsıcı cihaz .
    bence bu iki telefon konusunda dizayn dışında bir şeyi tartışmak saçma olacaktır zaten bu dizayn konusu nokia nın en özürlü olduğu konu ama kadı kızı hesabı :)

ama sony tutupta 480*640 7milyar renkli ekranı 8mp 5x optik zoomu saniyede 40 kare lik video kaydı 600 mhz işlemcisi symbianı radyosu radyodan kaydı wifi si gps si flashı otu boku herşeyi içinde bir cihaz yaparda herkese kapak olursa ozaman bende yine alırım ve de savunurum yoksa tek fotoraf üstünlüğü ile bir cihaza 1000 ytl verilmez verilirsede o cihaz senesini görmeden yarı fiyatını görür saygılarımla

• niye sustuk ya yoksa sonunda bu iki cihazın karşılaştırılamayacağındamı karar kıldık
  • bazı arkadaşlar n95 le k850 yı yarıstırmaktan cok
    takı tutar gıbı nokıa s.e atışası yapmış ve denmışki s.e nokıanın yaptıgını yapamaz

s.e kıralınıda yapar yapıyoda ama turkıyede altyapı yetersız oldugu için sadece uzak doguda satışa sunuluyo
    yoksa ıkı fırma arasında kıyaslama yapılırsa nokıacılar kusura bakmasın ama yanına yaklaşamaz enlar firma olarak

telefonları kıyaslayın ama s.e ile nokıa firmasının kabılıyetlerını yapabılırlıklerını tartışmak yersız. bikere adamlar japon :)
  • arkadaş japon yadan yazıyor galiba yani pes arkadaşım bütün dünya keşfedememiş onların japon olduğunu en iyisini yapacağını biz türkler fark etmişiz bizden korkulur tabi:)))) tabi aslında tüm millet biliyoda en iyisini sony ericssonun yaptığını sırf kıskandığından inat olsun diye protesto edip almıyorlar dünya çapında tellerini ama aralarında anlaşmışlar bi tellerini almıyorlar tv ler kamera fotoraf makineleri protestonun dışında kalmış

• yav en iyisi n95 ya,se de symbian bile yok ayrıca mobile-reviews dan bakarsanız hngisinin iyi olduğunu anlarsınız,n95 olağan üstü bişi,gps diyo wifi diyo....
  • İsteyen istediğini alır ihtiyaçları doğrultusunda.Her telefonun kendine has bir üstünlüğü vardır.Neye önem
    verdiğine bağlı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.