Şimdi Ara

K850İ N95 KARŞILAŞTIRILMASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YBA

valla,
    bizde malzeme bu,
    bilgi alışverişi tartışmak nere,

koyu takım taraftarı millet,

sanki nokia veya se babamızın şirketi,

@stalker yazına müdehale edemeden duramadım,

N95 tank demişsin

sadece 120 gram, sınıfında bu kadar özelliği barındıran en küçük ve hafif telefon!

GPS ten banane kaç kişi kullanır belli değil demişsin,
    Bu ne demek,

GPS şuan teknolojinin ulaştığı son noktadır,
    geleceğin teknolojisidir,
    pda lar bunu barındırmaya başlaarken n95 bu üztün özelliği kendine ilave ederek çığır aşmıştır,

benim ihtiyacım yok derin ayrı
    ama gerekeiz,
    ne işe yarar demek şaçmalık

k850 ile n95 i karşılaştıran adamın mantığından şüphe ederim
    ikisiinde babaşka segmentlerde,

n95 i p990 ilei p1 ile karşılaştırabilirsiniz,

sen n95 in sadece bir özelliğini alıp sadece o özellik için üretilen telefon ile karşılatırıyon
    buda n95 in ne derece üsstün olduğunu gösterir

quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

iki k850 fotosu görmüş sonra k790la karşılaştırmış birde n95 ile sonra profosyonel olmuş adam bi bakışta anlamış...Telefonun T sinden anlamıyorsunuz diyorsun! evet eğer senin yorumlarına +1 deseydik anlıyor olcaktık... bana göre tekrarlıyorum BANA GÖRE;

N95 Tank gibi bir telefon Çok kalın ve cepte rahatsızlık vericek kadar Görünümde bir artısı yok...
    GPS kaç kişi kullanır belli değil...benim için gereksiz....
    Symbian'ın Yavaşlaması Kilitlenmesi! adamı çıldırtıyor...rahatsızlık verici bir durum adamı telefondan soğutuyor...
    Foto kalitesi beklediğim düzeyin altında....bu kadar pahalı bir modele ki 5.0 mp,, değmez bu para....
    Müzik kalitesinde zaten bir üstünlük sağlaması için uğraşılmamış bile vasat....standart jack girişi olsa ne değişcek...

Tabiki üstte dediğim gibi bu yorumlar benim için geçerli telefonu bende gördüm denedim..kurcaladım...
    Ki zaten şu anda telefonlardaki telefon olması dışında en temel özellikler sayılınca akla ilk gelen seçenekler Kamera ve müziktir... ki bence hadi programları iyi olsada bu en temel özellikleri zaten çok başarılı değil.....ama SE bu özelliklerde daha başarılı...

En üstte yazdığın paragraftaki yorumu yapana bak dediklerine bak taraftarın koyusuda sensin bu durumda...
    N95i ben PDA sınıfına koymuyorum çünkü alakası yok bir kere klavyesi yok....
    GPS demişim kaç kişi kullnır demekle kaç kişinin işine yarar demekle aynı anlama getirdim....
    valla bu dediğin şeyi anlayamadım kendi yazdığım seyi bi karıştırmışsınki of yani...

(benim ihtiyacım yok derin ayrı
    ama gerekeiz,
    ne işe yarar demek şaçmalık)

K850 ile N95 i Karşılaştıran bu konuyu ben açmadım yorum yatım zaten açan kişi kendi açıklamasını yaptı yukarıda...ayrıca Nokia taraftarlarıda karşılaştırma yaptı sıkışıncada bununla karşılaştırma yapılamaz dendi ayrıca hakaret içeren kişilerde oldu şu anda o mesajda silinmiş.. beni hedef alman yanlış.....

Sadece bir özelliğini almadım müzik ve foto dedim...çünkü diğer özellikler herkesi ilgilendirmeyebilir...ihtiyaç olduğunda kullanılabilir...ki zaten java programlardada bu tür programlar çıktı...artık pekde farkı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 20 Ağustos 2007; 23:35:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Kg21Kco..

quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

K850i'nin foto kalitesi hakkında erken konuşulduğunu düşünüyorum netteki eğer gerçek k850i fotolorı ise ilerleyen zamanlarda firmware ile düzeltirler diye düşünüyorum, dediğim gibi zamanla herşeyi göreceğiz bu arada java olarak gps programı bulmak mümkün getjar gibi sitelerde bulabilirsiniz

O gördüğüm fotoğraflar K850i'nindi. Hatta bilgisayarıma kaydedip özellikleri göz attım. Kamera modeli: K850i yazıyordu. Yani fotoğraf olarak K790i'den çok farklı sonuçlar beklemeyin. Korcan demişti dersiniz
    N93'ün videosu video kameraları aratmayacak kadar iyi. Özellikle 30 FPS akıcılığı muhteşem. Ayrıca N93i ile beraber gelen bir yazılımla çekilen videoları DVD'ye kaydediyor. Böylece çekilen videoların kalitesi daha da artıyor. Bu arada N93, N93i ve N95 aynı kalitede video çekiyorlar.

İşallah!!!! şu telefon bir an önce çıksada bi karşılaştırsak artık sadece tek çözüm yolu bu kaldı....Ozaman hep beraber görücez...K850i nin farkını...

---------------------------------------------------------------------------------------

Komik şey...

• @Stalker83 seni hedef almadım,
    son mesaj senin olduğu için sana cevap verdim,

k750
    p910
    p990

kullandım,
    şuan n80 kullanıyorum,

severek n95 kullanan biri se walkman serisini sevmez,
    aynısı tam tersi içinde geçerli

ama bu biri diğerinden daha iyi olduğu için değil,
    segmentler farklı,

yani karşılaştırma şaçma,

bunun yanında n95 herşey bir yana saygı duyulacak ve hor görülemiyecek bir telefondur,
    GPS gibi çok üstün özellikleri oldukça makul boyutlarda sunmaktadır.

bende GPS kullanmıyorum,
    ama GPS teknolojisini kendi içinde baarındıran telefonada saygı göstermesini bilirim,
    tıpki ilk,
    değişebilen logolu telefonu üreten nokia ya
    mp3 çalan telefonu üreten siemense
    başarılı smartphone p800 ü üreten se'ye gösterdiğim gibi
    vb....

bu ilkler arasında da n95 yeri,ni alacaktır

bu ilkler arasında k750 de yerini alır,
    ilk olduğu için
    ama k850 alamaz,
    çünkü 3 ü 5 yapmak tekbaşına yenilik değil

• Bende sana teşekkür ederim...benim gibi yorum yapanların aldığı cevaplar arasında senin gibi bir cevap yazan ilk kişi oldun....ben artık bu konuda yorum yapmayacağım...telefon çıktığında görür ve ona göre ozaman yorum yazarım....
  • olay N70 & k750 ve N73 & k790 a dönmüş...
  • arkadaşlar ben tuş takımlarının kullanışlı olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz......
  • Telefonu elime almadan hiçbir yorum yapamam....Almadanda kimsenin tahmin ediceğini sanmıyorum...
  • quote:

Telefonu elime almadan hiçbir yorum yapamam....Almadanda kimsenin tahmin ediceğini sanmıyorum...

öylede belki bazı cep tellerinde tuşları benzeyen olabilir.... eğer tuşları basıksa basması hoş olmaz biraz kakık ise güzel basılır.....
  • arkadaşlar k850i teli mp4 formatında video çekebiliyorsa elinizde hem dijital kamera hemde tel var eğer tel mepeg 4 formatında çekemiyorsa ben teli almam çünkü sadece o özelliğini bekliyorum mp4 çekemiyorsa ben k550i ye gidecem bi yerde mp4 çektiği kanıtlanmıştı ama kesin değildi. n95 mp4 çekebiliyor ama video doğru dürüs çekemessin çünkü şarzı dayanmıyor 4saat sadece ben buna gülerim k850i ise ya 7 yda 8 diye hatırlıyorum bu şarz senin neyine dayanmazki adamlar ne şarz yapmış be bunu tüm sonyericsonun genelinede aktarmış helal olsun ev bataryası gibi be.....

• n95 bana çok kaba geliyor video öekimine diyecek sözüm yok nokıa modellerinin bir çoğu s.e göre bu konuda daha üstün anacak yıllardır s.e kullanıcısı olarak tasarım şıklık ve kullanım kolaylığı yönünden s.e tercih sebebi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakurt70

arkadaşlar k850i teli mp4 formatında video çekebiliyorsa elinizde hem dijital kamera hemde tel var eğer tel mepeg 4 formatında çekemiyorsa ben teli almam çünkü sadece o özelliğini bekliyorum mp4 çekemiyorsa ben k550i ye gidecem bi yerde mp4 çektiği kanıtlanmıştı ama kesin değildi. n95 mp4 çekebiliyor ama video doğru dürüs çekemessin çünkü şarzı dayanmıyor 4saat sadece ben buna gülerim k850i ise ya 7 yda 8 diye hatırlıyorum bu şarz senin neyine dayanmazki adamlar ne şarz yapmış be bunu tüm sonyericsonun genelinede aktarmış helal olsun ev bataryası gibi be.....

Mpeg4 çekiyormu bilmiyorum...ama çekmez gibime geliyor...n95 deki sarjın az dayanması ile video çekememenle ilgisi yok pek...yani 3 saat diil sonuçta tam kullanımla 1 gün gidiyor ki zaten yeni bataryalar veriliyormuş türkiyeyede gelir elbet...k850i dede wlan,gps,daha büyük ekran v.s kullanımında yüksek güç gerektiren programlar olsaydı onunda sarjı 1 gün giderdi...bu özelliklerin olmayışı kurtarıyor...video konusuna gelince sony ericsson bu konuda bravia gibi video konusunda üstün modeller çıkarabilir bunu duymuştum çeşitli yerlerde...tabi o modellerdede diğer özellikler ne olur bilinmez....

• quote:

4saat sadece ben buna gülerim

4 saat olduğunu senden duyuyorum...benim arkadaşımda var 4 saat imkansız arkadaşım her özelliğini kullandığı halde 1 gün gidiyor...
  • k850i .3gp ve 320*240 piksellere çekiyor

mp4 falan deil
  • N95 le 4 saat video çekeçeksen 20 gigabayt lık kart bulman gerekir herhalde.4 saat ne çekilir o da ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

k850i .3gp ve 320*240 piksellere çekiyor

mp4 falan deil

mpeg4 formatını hiç duymadınmı sen eğer tel 320x240 çekebiliyosa mpeg4 formatındadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakurt70

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

k850i .3gp ve 320*240 piksellere çekiyor

mp4 falan deil

mpeg4 formatını hiç duymadınmı sen eğer tel 320x240 çekebiliyosa mpeg4 formatındadır...

Ona bakarsan 6233 tam 640x480 pixel boyutunda video kaydediyor. Ama 3GP
  • Bu işler ne 3gp nede mp4 bakar önemli olan çözünürlük, frame rate, bitrate falandır
  • Yok 320*240 3gp çekiyor.Mpeg 4 deil.Biliyorum ben 30 fps kaydeden bi modeli var s.e nin.Ama 3gp olduğu için acayip dağılıyo görüntü mpeg gibi stabil deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Bu işler ne 3gp nede mp4 bakar önemli olan çözünürlük, frame rate, bitrate falandır

Evet..
    Video kaliteside formattan çok; çözünürlük ve FPS (akıcılık) önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 22 Ağustos 2007; 20:49:44 >
  • Nası formatın farkı yok.Olurmu arkadaşlar 3gp ile mpeg arasında şimdi kalite farkı yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.