arkadaşlar biliyosunuzki k850i nin üst sol köşesinde sensör var malum bu sensör ortam ışığına göre ekran parlaklığının seviyesini ayarlıyor ve batarya süresinin uzamasına yardımcı oluyor fakat ben bu sensörün çalışmamasını ve ekranımın hep parlak olmasını istiyorum.bunun yazılımsal olarak bi çözümü varmıdır acaba teknik destek veren arkadaşlardan ilgilerini bekliorum?teşekkürler
Şarjın daha uzun gitmesinden ziyade daha çok gözün yorulmamasını sağlayan bir özelliktir...
ve bence çok gzl bir özellik ayrıca o sensör tuş takımlarını etkiler ekran parlaklığını değil tuş takımlarının ışığının azalıp/artmasını sağlar
quote:
Orjinalden alıntı: Sla_Hkn
o sensör tuş takımlarını etkiler ekran parlaklığını değil tuş takımlarının ışığının azalıp/artmasını sağlar
ortam ışığına göre her ikisinin de (ekran & tuş takımı) parlaklığını ayarlıyor..
Kullandığım W810i'de de, K850i'de de ışık sensörü ortam ışığına göre hem ekran hem de tuş takımının parlaklığını ayarlıyor. Bunun şarjın uzun gitmesinde yararı var, dahası gözünüzü de yormuyor, ışık fazla olduğunda parlaklığı artırması, az olduğunda azaltması oldukça yararlı.
haklısınız arkadaşlar ama ben tam aksini istiyorum ama galiba böle bişey mümkün deil