Şimdi Ara

Kaan Kural'ı nasıl buldunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam iyi sayılır bu konuda da arkadaş adam zaten kilolu neden oyle giydiriyorsunuz normal kemer taksa daha iyi gorunecek adama askılı o şeyden giydirmişler saçma sapan durdu uzerinde
  • Murat Kosovayla birlikte sunsalar çok iyi olur aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • not bad
  • Muazzamdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Halihazırda profosyonel yorumcu olduğu için oyun bilgisini de daha da yükseğe çektiği an diğer tüm yorumcuları tokatlayacaktır. Buna NA yorumcuları da dahil. Çünkü adam meslek olarak senelerdir bunu yapıyor.

Aynen bir kaç ay içinde riot un en iyi sunucusu olacağını düşünüyorum..
  • uol-sk maçını izledim, gerçektende çok başarılıydı, hele bide yanına ibret olsun diye o diğer adamı koymuşlar.Bi insan zed'in her skilline ölüm fermanı der mi arkadaş ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

çok kilolu buldum

aynısı geçti aklımdan ilk la :D
  • kaan abiyi eleştiren 15 yaşında ki çocuklar bi sussun biz büyükler olarak devam edelim. Adam çok kısa zaman içerisinde kendini yeteri kadar geliştirmiş zaten kendisini zeki biri buluyorum. Basketbola olan ilgim dolayısıyla herhalde bir 10 senedir takip ederim ve çok severim. Bence League of legens işini fazlası ile kapmış. Abi bilmiyorum yorumu okuyomusn ancak ben en son bjk-dp finalinde gördüm aman o kilolu hallerine döneyim deme seni görünce kilo almış bir biçimde cidden üzüldüm. Aman yapma bunu.
  • Diğer anlatıcı-yorumcu türk rioterlara göre çok başarılı buldum. Özellikle kaliteli espirili yorumlamaları çok hoşuma gidiyor. (chogatin kadınları yemesi , adc ziyafeti vb.) LCS için dünkü maçta riot official yerine (jhonnyden sonra) riottr'yi bana izlettirmiş bir adam.
    Biz buna kısaca tecrübe diyip geçelim
  • İyi, fena değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.