Şimdi Ara

Kaan Kural'ı nasıl buldunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IQ ları yine 0 yakın arkadaşlar yine yersiz espri yapmaya başlamış

Birkaç eksiği var bazen takılıyor itemler konusunda ama bunu en fazla 1 haftaya çözer ayrıca şu ana kadar glandal charmie armina shomia vs den cok cok üzerinde bir anlatıcı

Ayrıca biz neler gördük karma w ya hayali zincir diyen khazix geldi asasian girdi khazix ne yaptı cıkamadı girdi gözünün önündeki totemi görmeyen arminalar gördük :)

10 dk da 70 kere ıııı diyen glandalı saymıyorum
  • Scarlet,Jhonny ve Kaan Kural 3lü sunsalar mukkemel olur jhonny ve scarlet anlatım kaan kural yorumcu olsa cok kaliteli mac anlatimlari cikar ben lethillionun mac anlatimlarinida seviyodum glandal acikcasi yapamio bi isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan kural yani ne diyebilirsin ki bence gayet iyi bi tercih yapmislar.Bi basketbol macini Izlerken keyifli hale getiren sunan kisinin anlatisi tepkileridir.Bence cokta.sorun degil item adi bilmemesi ben bile.kac senedir.oynuyorum dogru duzgun item adlarini skillerin.isimlerini bilmem.Kisa.surede halledecektir zaten.forumada uyeydi Kendisi lol bolumune gelse hic Fena olmaz aslinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz acemi ama kisa surede iyi is cikardi.

• Bazen konuşurken takılıyor sanırım itemin veya oyun teriminin ingilizcesi aklına geliyor duraksıyor bazen sallıyor bunuda düzelltirse tamamdır
  • Gugıl dan arayarak buldum
    Şaka bi yana iyi sunuyor maçları

• Kendisiyle sohbet ettik sadece yayın izleyerek bu seviyeye geldiğini söylüyor zaten adamlığı tartışılmaz severim kendisini
  • iyi iyi
  • kaan abiyi çok seviyorum hele o gülüşü yok mu başarılarının devamını diliyorum riot games sonunda güzel bir sunucu buldu
  • Çok iyi buldum Kaan abiyi zaten hep sevmişimdir , çok neşeli ve karakteri güzel bir insan.Zamanla oyun bilgisi arttıkça dahada keyifli olacaktır.

GÜLMEYE DEVAM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Acemi cadıda güzel koçluk yapıyordu.

Çok yükleniyordu çocuklara
  • çok kilolu buldum
  • Ben beğendim

• sayesinde tüfek mikrop ve çelik gibi bir şaheser okudum. bu işin kalitesinide yükselteceği konusunda bir yoruma gerek yok olursa küstahlık olur. canım kaan kural abi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Kaan kural yani ne diyebilirsin ki bence gayet iyi bi tercih yapmislar.Bi basketbol macini Izlerken keyifli hale getiren sunan kisinin anlatisi tepkileridir.Bence cokta.sorun degil item adi bilmemesi ben bile.kac senedir.oynuyorum dogru duzgun item adlarini skillerin.isimlerini bilmem.Kisa.surede halledecektir zaten.forumada uyeydi Kendisi lol bolumune gelse hic Fena olmaz aslinda.

Yok zaten bende problem etmiyorum hatta o yanlıs yaptığında ekran basında düzeltiyorum felan severim kaan kural'ı ayrıca zaten bu konuyu 12 gün sonra bizzat kendisiyle konusucaz
  • Aşilleus kullanıcısına yanıt
    Yalnız adamın işi bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Acemi cadıda güzel koçluk yapıyordu.

Nerden nereye

• bu iş için fazlasın be kaan kural

yayını izlerken yanda akan yorumları okudum da sen oraya layık değilsin. yaptığın o betimlemeler, kurduğun cümleler...

ekran başında; bu kadar bilgi birikimi olan, bu kadar kültürlü ve düzgün bir adamın burada ne işi var dedirtti bana. kitle seni anlayacak kitle değil. kitle daha çok dış görünüşünle alay etmeye kalkışan ucuz, terbiyesiz veletler.

umarım kısa sürede layık olduğun bir iş bulursun.
  • bu kitleyi düzeltecek adamlar bunlar, Ben programdan izliyorum chat umrumda değil. Kaan Abinin yayınlara renk kattığı çok açık
    Çok konuşuyor, hızlı konuşuyor kekeliyor diyenler Kaan Kuralı tanımayan insanlar. Çok doğal olduğu gibi birisi takip edenler bilir, bence yayınlar çok eğlenceli oldu.kısacası Kaan Kural kalsın hatta daha iyileri de gelsin
  • Halihazırda profosyonel yorumcu olduğu için oyun bilgisini de daha da yükseğe çektiği an diğer tüm yorumcuları tokatlayacaktır. Buna NA yorumcuları da dahil. Çünkü adam meslek olarak senelerdir bunu yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.