Bildirim
Kaan Kural'ı nasıl buldunuz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok hızlı düşünüp onu diline dökmeye çalıştığı için her zaman ki kaan kural takılmalarını yapıyor ama onu bilenler zaten buna alışık -
bizzat kendisine soralım , nede olsa o da DH'lı
Kaan abi zaten çok iyi bir yorumcu birde üstüne oyun bilgisinin de son derece iyi olmasıyla renk kattı . Bunlara ek basketboldan alışık olduğumuz '' düzen dışına çıkma '' deyimini cuk diye oturttu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 12 Nisan 2015; 19:20:43 > -
googleda aratarak
şaka bi yana şu acemi cadı yazanlara ayar oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 12 Nisan 2015; 19:34:44 > -
Oyunu ne zamandır takip ediyor bilmiyorum ama oyun hakkında bilgisi yeterli seviyede devam ettikçe çok daha öğreneceği aşikar fazla basketbolla aram olmasada eskiden beri severim düzgün karakterli neşeli bir insan bazı riotcularin yapmacik esprilerindense attığı o içten kahkahalar ayrı bi tat katıyor her maçı kaan abi sunsa hepsini izlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acemi cadıda güzel koçluk yapıyordu. -
iyi -
Kaan abi iyi güzelde çok boş konuşuyor be her şeye yorum yapmak zorunda değilsin abi kasma bu kadar rahat ol. -
İyi buldum güzel buldum çok da güzel buldum taam mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunduğu maçları pek izleme fırsatım olmadı daha müthiş sevimli bir insan, fazlasıyla doğal sevmeyeni yoktur heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Acemi cadıda güzel koçluk yapıyordu.
Bu arada iyi güzel buldum bide o gülüşünü duyarsak yayında muhteşem olacak
-
Gayet basarili. Eulcs'i artik ritoturkish kanalindan izlerim. Eger yaninda jhonny ya da scarlet olursa Nalcs'i bile ritoturkishden izleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
Çok hızlı düşünüp onu diline dökmeye çalıştığı için her zaman ki kaan kural takılmalarını yapıyor ama onu bilenler zaten buna alışık
onu çoğu iyi spiker yapıyor zaten yabancılarda özellikle de. Düşünsene sen izlerken heyecanlanıyorsun o ise bu heyecanı yaşarken konuşmaya çalışıyor
kaan kural sayesinde uzun aradan sonra açıp bir TR yayını izledim. Sürekli yayına girmez böyle biraz daha önemli maçları anlatır ki bence tadında kalması daha iyi.
-
herkes memnun gördüğüm kadarıyla. hunharca gülmeye devam -
Riot TR'nin canlı yayınına girerek buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blu4yes -- 12 Nisan 2015; 20:15:28 > -
Adam şurda 1 senedir bile takip etmediği lol'ü glandal'dan iyi biliyor . Hele şuan yanında olan eleman bronzda sup kill mi alır report diyenlerden farksız . -
betimlemeleri bence çok iyi , gülümsetiyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbaba19 -- 13 Nisan 2015; 19:50:15 > -
Maçlar artık daha zevkli neydi o charmie aman allahım johnny kaan müthiş ikili olur
Oyunu gayet iyi biliyor,iyi anlatıyor ve ayrı bir heyacan katıyor.Diğer sunuclardan Katkat iyi Coni ve Kaan kural'ı aynı maç anlatırken merak ediyorum -
o kanal charmienin sunduğu maçları gördü Kaan Kural varken zirveyi yaşar heralde
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- lol troll nickler
- bir çilingirin kaç parmağı var
- flame atmak ne demek
- lol ağır yara itemleri
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X