Şimdi Ara

Kabin iç gürültü sesi en az olan araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
12.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki i20, kabin içi müzik kaynaklı gürültü kesinlikle yol ve rüzgar sesiyle bastırılıyor
  • Bence golf 7, C segmenti araçların içinde en iyi ses yalıtım özellik ve değerlerine sahip araç diyebilirim ve hatta bazı D segmenti araçlardan bile daha iyi yalıtıma sahip.
  • Avensis kullanıyorum. Kendi aracım diye söylemiyorum yalıtımı mükemmel. Araçtakiler çok zaman hızlı gittiğimi hissetmiyor. 130'la giderken ibreyi elimle kapatıp 'kaçla gidiyorum' diye sorduğumda aldığım cevap 100 oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet golf 6 diyorda 2-3 kez arkadaşımınkine bindim bu kadar abartılacak bir araç değil bence.

• W124..Günümüz arabalarının cogundan daha sessiz ve konforlu.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hocam afedersinizde siz hakikatende doğuşun calışanı filan mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 12 Ekim 2014; 22:40:48 >
  • H100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Adam üst araçlar hariç demiş.

Millet Golf diyor.

Golf premiumdur.

Golf diyerekten inceden inceden "Golf premium değildir" demeye getiriyorsunuz.

Yemezleeer.

_________________________________________________________________________________________________________________________
    Bana imza kullandırtmayan foruma karşılık her mesajımın sonuna imzamı ekliyorum ;

Tofaş Kartal 5 Vites 1991-1.6 75 Hp Beyaz Orjinal klimalı

• Evet durum şu ki herkesin sahip olduğu araç en az kabin gürültüsü olan araçtır.

• Golf iyidir

• falken34 kullanıcısına yanıt
    Ben 300e'sini sürdüm. Pek iyi izolasyonu olduğunu söyleyemem, hatta motor direk belediye otobüsü gibi ses çıkarıyordu bayılırdım motorun sesine, köpürtmesine. :)

Motoru geçersek yol izolasyonu tatminkar diyebileceğim seviyedeydi. Dönemi için çok iyi ama bugüne baya zayıf kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

dayımda golf 5 vardı yıllar önce , o arabanın yalıtımı süperdi hakikaten kalkış anında neredeyse sıfır ses. Yenileri daha da iyidir diye tahmin ediyorum.

Bende var golf 5, o kadar iyi değil izolasyonu. Özellikle motor izolasyonu kötüdür. Yol tatminkar, rüzgar ise iyi. Üretildiği dönemdeki rakiplerinden genel olarak daha iyi izolasyonlu, ama süper denilebilecek bir izolasyonu yok. Uzun yolda 6. vitesle iyi tabi, şehirde ise ancak tatminkar. Tabi focustan sonra oh be dünya varmış diyorsunuz. Golf 6, özellikle ilk partilerde 2 kat daha sessizdi. Motor, yol, rüzgar sağır gibi oluyordunuz sıfır ses. Sonra bozdular. Güncel passatta motor izolasyonu gayet başarılı mesela, rizgar da tatminkar, ama yol izolasyonu oldukça başarısız, arka amortisörler de gürülltülü çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ben 300e'sini sürdüm. Pek iyi izolasyonu olduğunu söyleyemem, hatta motor direk belediye otobüsü gibi ses çıkarıyordu bayılırdım motorun sesine, köpürtmesine. :)

Motoru geçersek yol izolasyonu tatminkar diyebileceğim seviyedeydi. Dönemi için çok iyi ama bugüne baya zayıf kalıyor.

Hoca senin 300e kapı fitilleri hiç degismemisse doğrudur. Ses yapar.

Ama araç kapı fitilleriömrü bittikce ( 5 yılda bi) degisince muhteşem sessiz bir araba.
    Hatta komsumdaki 94 200e Vakumlu kapılar var.o araçta o sessizlik gerçekten şaşırtıyor.

• ultrass34 U kullanıcısına yanıt
    Eksilerim gelir birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Hoca senin 300e kapı fitilleri hiç degismemisse doğrudur. Ses yapar.

Ama araç kapı fitilleriömrü bittikce ( 5 yılda bi) degisince muhteşem sessiz bir araba.
    Hatta komsumdaki 94 200e Vakumlu kapılar var.o araçta o sessizlik gerçekten şaşırtıyor.

Doğrudur benim sürdüğüm hem 86 modeldi, hem de 212bin'de falan bakımsız araçtı. Ama nasıl tatlıydı namussuz, şimdiki hiç bir arabadan onun tadını alamam hala. Yurtdışında getirilme özel araçtı, o kadar güzel 300e hiç görmedim başka. Çalındı. O araç şimdi bende olsan baştan aşağı yeniler, bakımını yapar, türkiyenin en güzel w124 300E'si yapar bi de dergi kapaklarına çıkardım. O derece seviyordum onu.

Fitilleri ucuz mu bari? Benim golf'ün ön iki kapı fitiline servis 750 kağıt çekince, "höst iblis, kırarım boynuzunu" diye çıkışmıştım :)

• Bridgestone sert lastikten kaynaklı yol sesini saymazsak Yeni Toyota Corolla oldukça sessiz bi araç...Peugeot 407 Toyota Corolla'ya göre daha fazla ses alıyordu...Megane 2'de sesliydi...Hyundai Accent ses alıyordu...Fiat Brava ses alıyordu...Bmw 5.20d 2008 kasa sessizdi...Hyundai starex ses alıyor...1999 passat 1.8T sessizdi...Renault Fuluence ses alıyor...Çok eski kasa Honda Accord ses alıyordu...Renault Clio Symbol ses alıyor...Fiat Doblo yeni kasası sessizdi...Renault Kango 2005 model ses alıyor...Mitsubişhi L300 panelvan müthiş ses alıyor...2002 kasa Ford Fucus ses alıyordu...Opel Frontera 2001 rahattı orta sesliydi...1996 kasa Toyota Corolla sessize yakındı...Opel Astra 2008 kasa ses alıyordu...Mercedes 1990 200e sessizdi...1989 Mercedes 190 sessizdi.

Bindiğim hatırladığım araçlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 12 Ekim 2014; 23:11:10 >
  • quote:

Premiumlar dışında benim bindiğim en iyi izolasyonlu araç golf 6'ydı. Kapıyı kapatınca kulaklar vakum yapıyor resmen. Ama şu var sonraki parti golf 6larda bu kadar kuvvetli izolasyon yoktu. İlk çıkan seri çok iyiydi. Bilmiyorum belki vw malzemeden çaldı sonraki partilerde. Zaten golf 7'nin izolasyonu da golf 6 kadar iyi değil. Aynı şekilde güncel jetta ve passatın izolasyonları da golf 6'ya göre hallice kötü.

Peki bu. Golf 6 nın ilk parti ve sonraki partilerini nasıl ayırt edebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre356 kullanıcısına yanıt
    Yılına göre. İlk iki üretim yılı ile sonraki üretimleri incelemek lazım. Ha ben neden böyle düşünüyorum?

İlk çıktığında arkadaşımın annesine trendline golf 6 almıştık. Boş ama inanılmaz iyi izolasyonlu bir araçtı. Fakat araba fazla boş olduğu için 2 sene sonra comfortline aldılar. O arabanın izolasyonu o kadar iyi değil. Hatta o kadar fark var ki, bu ikisi nasıl aynı model araba diye şaşırtıyor insanı. İkiside sıfır alındı bu arada. Vw kesin bir kısıntıya gitmiş bu konuda. 2014 5 serisinde bile o ilk golf 6daki kadar kuvvetli izolasyon yok. Bilmiyorum belki de o araç şansımıza öyle denk gelmiştir, o da ne kadar mümkün bir şeyse..
  • Dacia Duster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

Orijinalden alıntı: che970

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Caddy

Yok palio

Caddy e bindinmi¿

f segmentine bindin mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.