Şimdi Ara

Kabin iç gürültü sesi en az olan araç (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
12.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onu bende şöyle yaşadım. Avensisimi yeni aldığım bir zamanda otobanda sürekli girdiğim bir viraja girdim. Araba biraz yana yattı ve içimden "Avensisin yol tutuşu da iyi değilmiş" diye düşünüyordum. Ta ki ibredeki çubuğun 170' e dayandığını gördüğüm ana kadar :) O kadar yüksek hızda sesini hissetmemişim demek ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Yeni S90'ı alır almaz davlumbaz içleri ve tabana da pütür atacaksın

Isıtmalı koltuklar ile karlı kışta uzun yola çıkacaksın

Ana kucağı gibi sıcak ve huzurlu diyorsun yani.

• Olaya biraz tersten yaklaşırsam, imzamdaki aracın tek memnun olmadığım kısmı ses izolasyonu. Rüzgar sesi makul düzeyde ancak lastik-yol sesi özellikle 1. kalite olmayan yolda çok rahatsız edici. Bunun hankook lastiklerden kaynaklandığını söylüyorlar ama desibeli düşük konfor odaklı lastikle bile çok fark edeceğini düşünmüyorum açıkcası. Yani başlıktaki soruya şöyle cavp vermiş olayım ceed yalıtımı vasat olan bir araç. Rüzgar ve lastik-yol sesi konusunda mükemmele yakını isteyen adam ceed almasın en azından güncellenene kadar
  • ses konusunda, özellikle yol sesi konusunda takıntılı biri olarak megane 3 yeterli yalıtıma sahip diyebilirim.
    bu arada sıfır kia ceed' i sırf yol sesi yüzünden 4.000 km de sattığımı da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

ses konusunda, özellikle yol sesi konusunda takıntılı biri olarak megane 3 yeterli yalıtıma sahip diyebilirim.
    bu arada sıfır kia ceed' i sırf yol sesi yüzünden 4.000 km de sattığımı da belirteyim.

Evet megane lar da çok sessiz. Hem motor yalıtımı hem de yol sesi yalıtımı olarak.

Ben de beğenmiştim.
  • Avensis
  • eğer c sınıfını kast ediyorsanız Golf 7 ve Citroen C4'ün son kasası.
  • attci kullanıcısına yanıt
    508
  • Sanırım bizim samara rekora koşar insan kulağının duymadığı gürültü miktarına kadar çıkıyor ve insan hiç birşey duymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508...
  • Jetta 1.4 tsi 2012 bayağı sessiz

• Benim değil bir tanıdığın arabası idi. Yanlış hatırlamıyorsam 2014 model 3.20d
    Sessizlikten dolayı neredeyse elektriklimi acaba diye düşünmek üzereyken indiğimde gördüğüm 320d yazısı ile şok olmuştum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Golf 6 yı ilk çıktığında beğenmiştim. Sonrasında ise megane 3 ün avrupa versiyonu var kız kardeşimde (anahtarsız giriş, viraj farları v.s. dolu bir araç) o da şehir içinde oldukça sessiz bir araba üstelik arka taraf torsiyon. Yeni opel insignia da lastik sesi ortalamalarda olmasına rağmen sessiz bir araç. Eskilerden vectra b 2.0 100. yıl aracım vardı, o araçta da nefesinizi duyabiliyordunuz. Özel üretim olduğu için yalıtım diğer vectralardan çok farklıydı, ya da benden önceki sahibi araca yalıtım yaptırmıştı ama araç sessizdi.

Premium segmentte ise w211 ler gerçekten çok huzurlu araçlar hele ki aynı yıllardaki s serisi günümüz araçlarından kesinlikle daha rafine ve sessiz hissettiriyor.

Şu an kullandığım araç 2009 model a4 1.8tfsi ve bu güne kadar sahip olduğum en sessiz araç. Zaten testlerde de oldukça sessiz bir araç.
  • Kim hortlatti ya bu konuyu.

• Her tür araca bindim kabin maserati sine kadar mercedes bmw yi geçdim.. Kabin içi en sessiz araç jaguar grubu 20 yaşınds stype bindim içerde sinek sesini bile duyarsın o kadar sessiz xf, xj hepsi. Cls panemerada aynen öyle 6 kasa eski ise trim sesleri geliyor ama genel itibari ile oda sessiz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.