Şimdi Ara

Kabızlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze iyi günler.Benim 1 yıldır süreğen bir kabızlık problemim var.Bu 1 yıl içinde bazen 5-6 gün tuvalete gidemediğim oluyordu ve sinameki çayı içerek sorunu çözüyordum.En son dün doktora gittim.Troidin falan normal dedi.Ama kolonoskobi çekmek istedi.
    Açıkçası ben bu sorunun bağırsak tembelliğinden olduğunu düşünüyorum.Ama doktor emin olmak zorundayız diyor.Sizce kolonoskobiye gerek var mı?

• Doktorun ne dediyse onu yapmalısın daha sonra pişman olacağın sonuçlarla karşılaşmamak için, yaptır kafan rahat etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun kardeş ama daha yaşım 19,bağırsağımda ne gibi bir sorun olabilirki bağırsak tembelliğinden başka.
    Yani sonuçta kolonoskopide kolay bir şey değil.
  • Dirk Nowitzki 41 kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah birşey yoktur ama biliyorum kolay değil.. Bilemezsin ne olduğunu doktorda içini görmeden bilemez sonuçta uzun zamandır süren birşey olduğu için şüpheleniyor insan doğal olarak doktorda emin olmak için bu yola başvurmuş..

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim..
    Peki son olarak şunu soracam;Doktor bağırsak filmini çekmeden önce bağırsak tembelliğine iyi gelen ilaçları kullansam ve sorun ortadan kaybolsa galiba film çektirmeye gerek kalmaz öyle değilmi..
  • İlaç kullanımı geçici bir çözümdür bağırsak kendi başına sağlıklı dışkılama yapmalı aksi taktirde devamlı kullanılan ilaçlar bağırsak tembelliği yapar daha kötü olur. Kullandığınız sinemaki bitkisi de buna dahil. Beslenme alışkanlıklarımızda bağırsak sagligimiz için önemli devamli etçil beslenen bünyelerde kabizlik daha fazladır örneğin. Kolonoskopiden korkmayın eskisi gibi zor değil.

• kefir iç bak gör ne olduğunu birde lifli posalı besinler ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    parazit sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayak bileğim kırıldı mecburen yatağa mahkum kaldım bi süre. Daha ilk günlerde hayatımda hiç çekmediğim kabızlık acısını çektim normaldir dedim baktım düzelceği yok biraz araştırdım, sonra günde 2 lt su içmeye başladım ve hiç problem kalmadı çok basit gözüküyor ama belki faydası olur geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler..
    Bugün tuvaletimde kan gibi birşey vardı acaba hemoroid belirtimisidir bu, yoksa çok zorlamadan dolayı oluşan geçici bir kanama mı?
  • DOĞAL YÖNTEMLERLE TOKSİN BİRİKMESİNDEN KURTULUN !

*Sık sık yaşanan açlık hissi !

*Çabuk yorulma ve isteksizlik

*Karın bölgesinde şişlik

*Bitmeyen gaz ve kabızlık şikayetleri

BU SORUNLARDAN HERHANGİ BİRİNE YA DA BİR KAÇINA SAHİPSENİZ,MUTLAKA BAĞIRSAK TEMİZLİĞİNE İHTİYACINIZ VAR DEMEKTİR.

TEVSİYEM
    FarmaLife Bitkisel Toz İçecek
    http://www.bittison.com/kabizlik-giderici-bitkisel-toz-icecek-farmalife.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.