Şimdi Ara

mide,ülser kalp sıkışması yaşayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mide ülser sorunundan kalp sıkışması yaşayan varmı
    mide hava yapıp kalbe alttan baskı yapması
    bende nedendir bilmiyorum ama az önce çikolata süphangle yedim şimdi durmadan mide hava yapıp kalbi sıkıştırıp duruyor çok kötü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 7 Şubat 2012; 18:17:12 >

• yokmu ya
    tek benmiyim
  • Dostum benimde çok sık karşılaştığım bir soruna parmak basmışsın.Tam olarak sorun nedir bilmiyorum ama yediklerimden kaynaklanıyor.Hani yediğim öyle ağır şeyler değil.Ev halkı ile yer içerim ama onlara bir şey olmaz sadece bende var...Çözümüm ise fazla etkili mi bilmiyorum ama maden suyu içip gazı çıkarınca gerçekten rahatlıyorum.Turpun da etkisi yabana atılacak gibi değil.Denemeni tavsiye ederim hafif limonlayıp.Bu arada ülserim yok ama neredeyse her gün yaşarım bu sıkıntıyı.İçerler de bir şeyler oluyor sanki yanıyor.Onun için eğer dışarda yiyip içeceksem her sabah aç karnına lansor ilacı alırım.Etkisi tabi ki mükemmel.İstersem kezzap içeyim yine bir şey olmaz.(Not anlamı güçlendirmek için abartma kullanılmıştır,lütfen denemeyiniz)Tabi bu anlattıklarımla gazın sanırım alakası yok gaz için maden suyu,turp yiyip geğirmek.
  • yıllardır çekiyorum , susamlı ve acı yememen gerek kısacası , ama ilaç kullanmıyorsan tatlıda yapar tabi , ben gaviscon + lansor kullandığımdan sıkıntı olmuyor
  • Bendede ülser var.Yanıyo midem resmen.

Ama kalbe baskı falan hiç olmadı.
  • Beni kalp krizi geçirdiğimi sanıp hastaneye kaldırdılar sırf bu yüzden. Malesef mide ağrısı göğüs ağrısı gibi anlaşılabiliyor ve baskı da yapıyor. Reflü kalp yanması gibi de algılanabiliyor.
  • yanma tamam oda var ama bu dahada ilerlemiş hali
    mide durmadan hava yapıp şişyor geyirince 1 dakka sonra gene şişiyor,2 saattir hava çıkarıyorum hala yapıyor bu illet ne böyle
    hava ile şişince kalbe baskı yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalar bende reflü ünser başlangıcı var dokto öyle diyor gaviskon pulset verdi kulanıyorum bunların yanında birde egilip kalkarken arasıra kalp carpıntısı başladı kardolojiye gittim birşey bulamadılar bu şekilde sorun yaşayan varmı
  • midem biraz agrıyoda bazen ama hep degil doktora gittim gaviscon vermıstı su aralar iyi sadece biraz iştahsızlık var
  • adami kaybettik beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.