Şimdi Ara

KABLO TOPIGI : HANGI KABLO, NEREDE, NE KADARA?? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
9
Favori
59.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: margornn

Optik kablo almak için teknosaya gittim hama 1.5 metre kablo 19 tl idi. Bende oem 1 metre optik kablo aldım geçici olarak 8tlye. Optik kabloda hdmi gibi dijital veri ilettiğinden çok dandik olmadığı taktirde sorun çıkarmaz değilmi? Şimdi 3 metrelik optik kabloya ihtiyacım var bunu nereden hangi markayı almalıyım dersiniz.

Eğer hdmi ile aynı mantıkta çalışıyorsa hiçbir farkı olmaz,milletin altın uçlu vs. aramasının aslında hiçbir yararı yok(hdmi da)çünkü görüntü dijital,ya gider ya gider ya gitmez görüntü arası yok.Ama analog sinyallerde kablo önemli.
  • Arkadaşlar bu kablodan almak istiyorum? Güvenilir bir site mi ?

http://www.dijitaldepo.com/asp/product/213/2-RCA-3-5MM-STEREO-ARA-KABLO-10MT
  • guncel olarak bi tavsiye olan var mi?
  • elimde monster marka 2M profesyonel bir fiber optik kablo bulunmaktadır 50 tl ye veriyorum ilgilenen olursa pm atabilir.

KABLO TOPIGI : HANGI KABLO, NEREDE, NE KADARA??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko83 -- 22 Ağustos 2010; 20:30:01 >
  • monster 129830, 127828, 126717
    modellerinden kullanan var mı,
    ya da daha başka model kullanan
    next 2000 serisi kullanıyorum, alet dandik ama daha kaliteli olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko83

elimde monster marka 2M profesyonel bir fiber optik kablo bulunmaktadır 50 tl ye veriyorum ilgilenen olursa pm atabilir.

satılmıştır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

monster 129830, 127828, 126717
    modellerinden kullanan var mı,
    ya da daha başka model kullanan
    next 2000 serisi kullanıyorum, alet dandik ama daha kaliteli olsa

profigold aldim ama benim dandik scart in 12 kati para olan alet gelgelelim %10 bilemedin 20 farketti
    butun yayinlar hd ye gecene kadar cekecez bakalim, hd uydu alicisi almam su anda
  • Laptopta vga ve hdmi çıkışı var tüplü tvde scart ve s-video girişleri var bunları nasıl bağlarım gerekli kablo için link koyabilir misiniz ?
  • arkadaşlar Logitech Z5500 sahibiyim,optik kablo almak istiyorum,çok pahalı olmamak kaydıyla iyi ve kaliteli ses veren hangi kabloyu tavsiye edersiniz...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

arkadaşlar Logitech Z5500 sahibiyim,optik kablo almak istiyorum,çok pahalı olmamak kaydıyla iyi ve kaliteli ses veren hangi kabloyu tavsiye edersiniz...??

ben satmasaydım sana verirdim çok kailteli bir üründü.buna benzer birşey alabilirsen senin için iyi olur
  • saol teşekkür ederim,peki şunu al diyeceğin yada şu kablolara da bak diyeceğin başka ürün varmı?
  • Hdmı kabloda altın uçlu olması yeterlidir. Gerisi önemli değildir. Bunu sağlam bir kişiden okumuştum. Bu forumda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

arkadaşlar Logitech Z5500 sahibiyim,optik kablo almak istiyorum,çok pahalı olmamak kaydıyla iyi ve kaliteli ses veren hangi kabloyu tavsiye edersiniz...??

Çok önemli değil, digital ileti olacak zaten. Yani ya iletecek tamamını ya da hiç iletim olmayacak.
  • arkadaş demişki hdmi to hdmi kabloda altın uçlu olmasının önemi yok ya iletir ya iletmez..ne kadar doğrudur bu..5 m hdmi kablo almayı düsünüyorum pc ye bağlayıp 40 c 650 samsung da oyun oynayacağım..sizce bir sorun olurmu altın uçlumu normalmi alsam?
  • 5 metrede sorun olmaz bende ttaf ın 5 metresi var cok guzel kullanıyorum
    bu arada projeksiyon icin 15 metre almıstım bir tane vatandan uzunluguna gore kablo
    biraz ine kaldıgından baktım 1080p desteklemiyo 1080i ye kadar goruntu aktarıyor
    1080p yaptıgınızda goruntu esliyor bu tarz uzun kablo kullanıpta sorun yasayan olursa aklında olsun
    selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker25

arkadaş demişki hdmi to hdmi kabloda altın uçlu olmasının önemi yok ya iletir ya iletmez..ne kadar doğrudur bu..5 m hdmi kablo almayı düsünüyorum pc ye bağlayıp 40 c 650 samsung da oyun oynayacağım..sizce bir sorun olurmu altın uçlumu normalmi alsam?

* Arkadaş beni kasdediyorsan ben optik kablo için dedim, hdmi kablo için değil. HDMİ kablonun kalitesi kullanıldığı yere göre değişir. Mesela 1080i yayında digitürk plus, dsmart vs. 720p film seyredilecekse altın gümüş uca gerek yok. Ancak yeni yeni ortaya çıkan ve aynı anda çok veri gönderilmesi gereken 1.4 çıkış, 3 d yayın vs. de kullanılacaksa kalteli olması önemli. Dediğim gibi optik kabloda ise önemli olan veriyi iletmesi. Kabloda bir sorun olsa zaten veri hiç iletilmez.

• Mesela linkteki kablo açıklamalarında da var.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001QJXACO/ref=oss_product
  • Arkadaşlar konu başlığı açmıştım ama bi cevap alamadım... bu topiği yeni gördüm ... işallah burdan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar..

fotoğrafta çok net olmasada bu kablonun kalitelisine markalı profıgold gibi olanına ihtiyacım var.. bu kablonun tam ismi nedir yada nerede bulabilirim

• Benim öğrenmek istediğim bir konu var lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    LCD tv ile d-smart kullanıyorum. Ben sd yayınlarda güzel bir görüntü ve net bir ses elde edebilmem için altın uçlu scart kaplomu kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa altın uçlu HDMI kaplomu kullanmamı tavsiye edersiniz. Karar veremiyorum lütfen bana bu konuda aydınlatıcı ve net bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Not :D-smartın HD yayınlarına üye değilim. Sadece D-smart standart kullanıcıyım ve FullHD LCD tv kullanıyorum.
  • Profigold markayı şiddetle tavsiye ederim.. Bende pro scar to sacart 7000 serisini kullanıyorum inanılmaz memnunum.. Digiplus aldım HDMI ile görüntü alayım diye ertesi gün geri iade ettim ürünü ve hdmı.. Belki bende olmadı zevk diyeceğim ama HD görüntü dışında diğer bütün kanallar çamur diye tabir edilen şekildeydi...HD yayın hdmı kablo ile mükemmel ama diğer sd yayınlar bende çok berbattı..

Ürün bu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-profigold-pgv-7000-high-definition-scart-kablo-38848219/detay?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.