Arkadaşlar evde salonda uydu var ancak merkezi sistem olduğu için diğer odalarda ve mutfakta izleyemiyoruz. Eve bir de kablolu tv bağlatmayı düşünüyorum. Ayda 11 lira sanırım kurulum ücreti dahil. En azından odalarda ve mutfakta da izleme imkanımız olmuş olur.
Ancak kablolu tv ile ilgili konulara baktığım da bir memnuniyetsizlik görüyorum. Bu ücrete evde 2-3 oda da yayın almanın alternatifi var mı?
Diğer odalarda TV izlemenin 2 yolu var. Ya Kablo TV ya da karasal yayın.
Kablo TV'de 45 kanal var. Analog yayın. Büyük ekran TV'ler için yetersiz kalır ama yan odalar için ideal. Aylık ücret 7 TL. Kurulum ücreti 43 TL. Eğer kurulum ücretini taksitli ödemek isterseniz 1 yıl boyunca 11 TL ödüyorsunuz sonra 7 TL devam ediyor.
Karasal yayında ise yaklaşık 20-25 kanal var. TV üstü antenleriyle veya çatı antenleriyle izlenebilen yayın. Bu da Kablo TV gibi analog. Herhangi bir aylık ücret ödemiyorsunuz ama kanal sayısı az ve karıncalanma çok oluyor bu yayınlarda.
Teşekkürler bilgi için ;) Karasal yayın anteni ile performans alamadım... Kablo tv bağlatacam sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
Teşekkürler bilgi için ;) Karasal yayın anteni ile performans alamadım... Kablo tv bağlatacam sanırım
hocam kablotv yerine teledunya baglat 7 tl yerine 9.5 tl veriyosun sd cihaz, kurulum falan her sey bedava....
evet bugün abonelik için aradım 9,5 TL ye Teledünya bağlatabilirsiniz dediler... Mantıklı geldi o şekilde olsun dedim. 1 hafta içinde aranacaksınız dedi.. en gün içinde kurarlar sanmıştım.. Neyse artık işi çözdüm bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
evet bugün abonelik için aradım 9,5 TL ye Teledünya bağlatabilirsiniz dediler... Mantıklı geldi o şekilde olsun dedim. 1 hafta içinde aranacaksınız dedi.. en gün içinde kurarlar sanmıştım.. Neyse artık işi çözdüm bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
bizde dün aldık 9,5 TL ye olan SD yayından 210 tane kanal var karıncalanma falan yok ama bizim buradan mı kaynaklı bilmiyorum ama yayın hep takılıyor
Yayın takılıyorsa sinyal arızası olabilir. Bence bir arıza kaydı açtırın.