Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.713
Cevap
295
Favori
3.206.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23822383238423852386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kablonet'ten bildiriyorum: Youtube yok, Twitter yok, Instagram yok, Whatsapp mesajları gidiyor, fotoğraf,vs gönderilemiyor, hatta sesli arama da çalışmıyor, garip bir şekilde Facebook'a girebiliyorum. Tiktok yok. Telegram mesajları güç bela gidiyor, resim, medya gitmiyor.

• bparker B kullanıcısına yanıt
    Ne zaman duzeltirler acaba.Hala bekliyoruz duzeltmelerini. Herkes mağdur tanıdıklarım bir birlerini arıyor bu konu için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

Milletin konuşmasını, konuşulanları duymasını ve tepki oluşturmasını engellemeyi amaçlıyorlar, bu da sürer. Bilmiyorum ama ben kendimce 4-5 günden önce Youtube'un açılmasını beklemiyorum, belki daha çok sürer. Açacakları yerlerden önce bir sürü içerik kaldırtırlar.

Bir saat önce evdeydim bir sorun yoktu,akşama bir kez daha bakarım.sorun varsa yazarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama hala yok, az önce haberlerde izledim bant daratmasi olmuş. Ve kısıtlama var .

• Maalesef bendede çalışmıyor hiç bir sosyal medya uygulaması. Ama acil içerikler için opera vpn i kullanabilirisniz. Ama tarayıcıdan açmak lazım. Başka yöntemi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 20 Mart 2025; 17:41:27 >
  • Kitchen TV açılmıyor artık bendede şifreli sinyal diyor yetkililerle konuştum bakacaklar deniliyor.

Geçen TYTTurk için konuştuğun saha ekibi mi

Bunlarda bir zahmet ; Conaxla şifreli gösteriyor. Üst paket

Kitchen TV 322 Mhz 355.Kanal

Classical Harmony TV 314 Mhz 54.Kanal

Langlab TV 314 Mhz 462.Kanal

Lingotoons 314 Mhz 463. Kanal

Tinyteen 314 Mhz 464. Kanal

• _ahmet_ kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam Sadece telefonla bildirdim müşteri temsilcisine ,sahada çalışanı görseydim ekiplerden daha kolay hallederdim. Bu aralar göremiyorum .Annemi çıkarınca karsilasiyorduk.

• arkadaşlar...yeni ay yaklaşıyo haliyle tahminim platformdan ayrılacak kanal olacak bakalım yeni kanal eklenecekmi bekleyip görelim... 

KABLO TV nin orjinal uydu alıcısını kullanırsanız açılıyor.Harici uydu alıcıda da aynı şekilde şifreli gösteriyor.

E2 cihazda modül ile sorunsuz açık bu kanallar

• selseli S kullanıcısına yanıt

E2 nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    Enigma2 tipi cihaz. Ben de Vu+Duo4k marka var. Cihazda kablo ve uydu tunerlar var. Tek cihaz ile hem Digiturk modül, hem Dsmart modül, hem de kablo TV birlikte seyrediliyor.

• E2 kanal mı eklendi. Öyle algıladım doğrumu yoksa farklı bir şey mi .Ben dışarıdayım annemle tam bakamıyorum mesajlara

• E2 kanal degil cihaz. Yeni kanal yok. Açılmayan kanallar modulde açılıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssport kanallari acildi izliyorum uygulamaya göre uydu üzerinden yayin x2 daha kaliteli halbuki uygulama uzerinden daha kaliteli olmasi lazim para veriyorsun ama kalite yok

• viasat nature'da sorun mu var?

viasat yayınlarından sadece nature ortalıktan kaybolmuş

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt

o kanal çıkarıldı iki hafta kadar önce...sırf bu yüzden iptal etim

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Çikarildi Ne yazikki.

• 
Sayfa: önceki 23822383238423852386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.