Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.713
Cevap
295
Favori
3.206.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23822383238423852386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler yanıtınız için, ben modül kullanıyorum ondan mı bilmiyorum kanalı haftasonuna kadar izleyebildim, kanal listesinde de görünmüyor şimdi.

neden sadece nature kanalı çıkartılmış bunların sözleşmesi viasat paketi olarak yapılmıyormuş bunu da görmüş olduk.

söyleyecek birşey bulamıyorum.

• Trt 4k getirilsin turksat yetkilileri lütfen getirin tv ler 4k ama 4k kanal yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 4 Nisan 2025; 17:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT leri komple çıkartıp bbc earth, viasat nature, animal planet getirseler keşke

• arkadaşlar...nisan ayına geçtik bugün ayın beşi hani nerede yeni kanallar platforma acilen eklenişi şart kanallar şöyle:...mcm music...redbull channel...cinemax...tele-5...canale-7...KABLO TV   [ANA KONU] 

• Max Kruse kullanıcısına yanıt
    İyice sogudum artik kablotvden digiturke gecerim macimida izlerim. Ayda 190 lira full paket degmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile kablotv (gerçi kullanmıyorum taahhüt bitene kadar mecburen), tivibu go ve tod üyeliklerim var.

Bir süredir üçünü kıyaslıyabiliyorum.

Ve inanın üçü arasında tivi bu go açık ara önde.

Gerek uygulama ve kullanım kolaylığı gerek içerik (maç, f1ve tenis merakınız varsa tod sadece bu konuda iyi) gerekse fiyat olarak baktığımda tivibu go bence çok başarılı.

Özellikle tod un tv uygulaması gerçekten çok kötü.

Alternatif arayanlar için bilgi burada dursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 5 Nisan 2025; 23:32:7 >
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    Haklısın, Turksat platformunun bu tutumu herkesi uzaklaştırıyor. Valla giden olursa platformdan hiç şaşırmam Çünkü artık hiç bir yenilik ve heyecan kalmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Su an iyi fiyata taaahhutum var bitince iptal edecegim resmen ucretsiz uydu kanallarina ekstra 100 lira ucret ediyorum hicbir farki yok. Sinema kanallariyla zaten ucuyor fiyat. Acil aksiyon almalari gerekiyor yoksa cok musteri kaybederler. Tivibu yada tv+ modul yapsa daha cok satar.

• True_Sun kullanıcısına yanıt
    Bende bir suredir surekli kiyaslamalar yapiyorum hocam tv+ zengin icerikli ama tivibu go fiyat performans acisindan cok iyi modulu olsa hic durmam gecerim bayagi arastirdim acaba irdeto modul ile kart calisirmi diye kimisi calisir kimisi calismaz diyor deneyen varmi bilmiyorum. Tivibu go hic denemedim bi ara deneyecegim yayin kalitesi nasil bilmiyorum.

• nako8 kullanıcısına yanıt

Göreceli olsada tivibu go nu yayın kalitesi bence gayet iyi..

Bazen kanal geçişlerinde ilk 1 / 2 sn bi afalliyor sonra kendine geliyor.

Rehber, bilgi, kanal geçişleri, alt yazı / dublaj seçeneği, kayıtlı filmler, hatırlatma vs başarılı.

Kendi adıma bir tek dizi kanalları konusunda eksik. (bbc first ve fx var) ama belgeselde şu an sanırım açık ara en iyisi...

Aylık alabiliyorsunuz bence aylık alıp tivibu go yu bir deneyin...

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Çok değil birkaç yıl önce hepsi vardı.Hele ilk ikisi daha yeni gitti

• İçi boşalan platform oldu

haklısınız hocam en iyisi tivibu go...tam bir fiyat performans platformu oldu

todu daha güzel kullanmak için airtv kumanda alın (eğer android tv box ile kullanıyorsanız), bazı programlar indirip button mapper ile de tuşları ayarlayınca bambaşka oluyor uygulama...airtv canlı kanallardan izleniyor zaten. tavsiye ederim

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt

Meecool km2 plus deluxe ile kullanıyorum.

Hocam...

Airtv yı kurdum...canli kanallar için "tod" un uygulamasından çok daha iyi.

Biraz daha kurcalarsam sanırım elim alışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 6 Nisan 2025; 23:6:54 >

evet hocam TOD kendi uygulaması işkence resmen KABLO TV   [ANA KONU] bununla konfor sağlıyor. kumandada button mapper ile bir tuşada tod atıyorum sonra ynı kutu gibi oluyor. Kutudan beinconnecte bağlanmak gibi :)

• Tivi6 Tekrar yayinda .

Muthis bir haber KABLO TV   [ANA KONU]  ücretsiz 3.sinif uydu kanallarina kafayı takmışlar resmen uydu kanallarina para ödüyoruz

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Haklısın, Giden kanallar tekrar tekrar geri ekleniyor . 3 sınıf kanalları getirmekte üstüne yok Turksat platformunun Başka bir firma alsin artık bu turksat digital platformunu.

İyi ticaret yaptilar iyi kanallari cikar beles kanallari getir zam yap kanal getirdim diye.Kurnazlik resmen sonra da derler alma kardeşim zorlamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Nisan 2025; 22:20:2 >
  • Temel pakete çevirmek ile doğru kararı vermişim kitchen TV ve classical harmony de oradan çıkıyor nedense..
    Yemek kanalı koymuşlar sırpça hiç olmazsa ingilizce olsaymış..

• 
Sayfa: önceki 23822383238423852386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.