Arkadaşlar kablo tv cihazları değişti mi ? 2019 yılında kurduğum cihaz var lakin şu an çok hantal, güncellemeler tv heryerde v.s. derken ürün kullanımı ciddi kötü bir hal aldı. |
KABLO TV [ANA KONU] (2383. sayfa)

-
-
Hangisi var sizde fotoğrafını atın bakalım bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bende de bu vardı ama değiştirdim evdekiler memnun kaldı. Normal hd kutuya geçtim ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakında Platformda Kaliteli kanallar kalmayacak bu gidişle Gelen ve giden kanallara bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Viasat en iyi görüntü ve içerik yapan kanallar bu yayın grubu toplu kanal içeriği olan bir kanal history ve Explorer ve çıkan kanal nature.History çok özel bir kanal benim için tarihi anlatılar ve ww2 dönemi görüntüleri içeren yayınlar var Explorer da discovery turbo ve channel içeriğine sahip bir kanal.Insallah bu iki kanal da kaldırılmaz en güzel kanal gruplarından biri ama nature çıktıysa yakin surede diğerleri de çıkabilir.Durum çok kötü bir hal aldı.Uyduda bile izlemenmeyen dini içerikli kanallar için demiyorum yanlis anlama gelmesin haber kanalı ve onun gibi tuhaf içerikli 3.sinif kanallar geliyor yerlerine parali kanallarin yerine haber kanalları benzeri 3.sinif ucretsiz kanallar getiriliyor.Hem zam yapılsın hem ucret tutan kanallar çıkartılsin yerine ucretsiz uydu kanallari getirilsin olucak işmi?
Giden cok guzel kanallar oldu yerlerine ucretsiz haber kanalları gibi kanallar geldi.
Automoto
Fox sports
Bbc earth&first
Vox hd
Dizi tv
24 kitchen
Daha evveli nickoledion vs...
Yerlerine zam yapilarak getirilen kanallar
Tivi6
Tivi 42
Lider haber vs..
Trt 4k da gelmedi tvler çoğu 4k ama yok kutular da 4k destekli değil zaten
Hepinizden özür dilerim kabak tadı verdi belki surekli eleştirel kanal cikti kanal kötü geldi yazıyorum ama insanı mecbur kılıyorlar kablo tv bu değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 17 Mart 2025; 21:29:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni çıkan Android kutuyu düşünebilirsiniz.
-
Bunlara ek olarak Animaux, Sci Vie, Trek gibi bomba kanalllar da gitti...Ya Ingiltere kanali yok su an saka gibi. Ne alman ne Italyan Ne ispanyol kanali var.Avrupa kanali yok...Ama Suudi Arabistan kanali var...Bosna Diyanet kanali var. Yerine gelebilecek hayvan belgesel kanali da yok.Animal Planet kapandı.Cok iyi bir kanaldi Viasat Nature.Cok buyuk kan kaybi...Yerine Akit 2 falan eklesinler
Giden kanalların yerine ayni benzeri kanal gelmesi gerekir normalde ama gelmiyor üstüne zam geliyor ve uyduda ki ucretsiz 3.sinif kanal getiriliyor sanki ücretli kanal gibi yerine getiriliyor anlamak imkansız
TYT Türk açıldı
Classical Harmony hala şifreli
Classical Harmony'i modülle izleyebilen varmı.
-
ben de tv her yerde üyeliğimi kapattım bugün, diğer kanalları zaten öbür platformlardan izleyebiliyorum, sadece iki üç kanal ama en çok nature için üye olmuştum...bir de ücret politikaları aşırı saçma sinema tv kanalları için ek 55 TL istiyorlar 69 üst paket + 55 de sinama tv kanalları çok fazla. ama android tv box cihazı çok güzel bi ondan ayrılacağım için üzüldüm...almak isteyenlere tavsiye ederim cihazı
-
Ben izliyorum modulle bi sorun yasamadim
Değerli Dostlarım hep beraber telefon ve mail yollayalım, ayrıca yolu düşen turksat abone merkezine giderek sikayetlerinimizi yapalım, İsteyen turksat müdürlüğüne gidip itirazlarimizi dile getirelim bu böyle nereye kadar sürecek. Platformun içi bosaliyor.organize olursak bir şeyler elde edebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 18 Mart 2025; 13:42:57 >
normalde modülle kullanırken yeni kanal eklenince tv otomatik listeye ekliyordu bu kanalların hiç birini ekli değil manuel aratmayla buldum
tyttürk dahil kanalların hiç biri açılmıyor şifreli diyor ne yazıkki
-
-
İyi günler arkadaşlar, internet, youtube instegram whatsapp gibi platformlarda erişim hala yok sizde durum nasıl, bilgilendirme yaparsanız memmun olurum. İnternete zor zar giriliyor
Herhangi bir problem yok. Youtube internet, wattsapp, X var bende hepsine sorunsuz giriyorum. Bir sıkıntımı varda sorun oluştu. Dün gece sadece modül de bir kaç kez (ilk defa karşılaştım) sinyal yok dedi anlık yayın gitti geldi. Bende internet ile alakalı bir sorun yok.
aga sen nerede yaşıyorsun da bir sıkıntı mı var diye soruyorsun
-
Ankara'da bir sıkıntı yok yayın iyi internette bir sıkıntı olmadı. Yavaşlama da söz konusu değil.
Valla ne internet var ne youtube, ne istegram ne hiç bir yere girilmiyor .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X