Şimdi Ara

Kablo tv decoderi başka evde kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunetin şu son kampanyasına katılmak istiyorum sınırsız internet + hd decoder veriyor.Ama benim hd televizyonum yok,yapmak istediğim sd decoderi olan bi tanıdığımın decoderini alıp kendiminkini ona versem ikiside çalışır mı?

Kablo tv müşteri hizmetlerine sordum, decoderiniz sadece kendi evinizde çalışır dediler..Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim...

• Benim sorduğum (araştırdığım) kadarıyla, çalışır. HD recevierinde skart, sarı video ve kırmızı beyaz ses çıkışı varsa tüplü tv lerde kullanabilirsin.
    1. Kablo tv (dijital) sinyali HD/SD kabloda aktivasyon ile aktif hale getiriliyor.
    2. Kullanacağın Sd yada Hd recevier senin tercihini belirliyor.
    3. Sd abonesi isen sd kutu almak, daha sonra 2.el Hd kutuyu bağlayıp Hd izlemek şansı %90.
    4. %10 luk pay ise Hd veya Sd yayının abone abone kişisel tercihe göre evlere gönderilmesi.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum, Kampanyadan faydalanıp Sd recevieri olan birine (eline geçen) Hd recevieri takıp denemek....
    Ben bu arkadaşa sordum TD ile ilgili teknik yardımı olur sana, sende bir sor istersen, adı: coldasice73 kolay gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_70/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Ekim 2011; 19:26:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.