Şimdi Ara

- - KABLO VE YAYIN KALİTESİ - YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, burada ilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,,, yaşadığım sorun kablolu tv de, görüntüde karlanma var, ne tür ayar yaptıysam bunu düzeltemedim, splitter bağlantılarını kontrol ettim, kabloları kontrol ettim, prizin iç bağlantısını kontrol ettim ama bir düzelme olmadı, sanırım problem 8 li splitter kullanmam ve yayın sinyal düzeyinin yetersiz kalması,,, bunun için ne yapmam lazım,,, ne gibi bi aparat kullanmam lazım ki sinyal gücünü arttırayım (tabi böyle bi aparat var ise), varsa fiyatı nedir, yardımcı olursanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdPlayer -- 14 Aralık 2005, 17:58:15 >

• up
    up
    up

hadi beyler yardım,,,, amplifikatör mü kullanacağız ne yapacağız,,, nasıl seçilir, nasıl bağlanır bu alet

bu arada 8 li splitter kullanıyorum 5-2400mhz olması lazım, bu amplifikatörü benim odaya bağlayabilirmiyim yoksa splitter dan önce mi bağlamam lazım bu aleti ve fiyatları fln nasıl yardım lütfeeeeeeeen,,,
  • up
  • up
    up
    up yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • epey UP´lamışın............
    kimse duymadı galba
    spliterin tüm çıkışlarında sinyal ayni sevide mi? Splitersiz bağlamayı denedin mi(düz ek)?
    Bulabilirsen Uygun hat amplifikatörü (frekansı uygun) spliterden önce bağlamanı tavsiye ederim.
    Bundan once de KABLO TV ye bir şikayette bulun
  • splitter sız bağlamayı denemedim ama önceden görüntü çok kaliteliydi, sonra 6 ya bölünce karıncalanma arttı, amplikatörü splitter ın önüne bağlamam zor, bunu bilgisayara gelen kabloya bağlamam mümkün olurmu (yani direkt tv kartına gelen kabloya), veya bağlarsam ne olur,,, fiyatları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdPlayer

splitter sız bağlamayı denemedim ama önceden görüntü çok kaliteliydi, sonra 6 ya bölünce karıncalanma arttı, amplikatörü splitter ın önüne bağlamam zor, bunu bilgisayara gelen kabloya bağlamam mümkün olurmu (yani direkt tv kartına gelen kabloya), veya bağlarsam ne olur,,, fiyatları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim

Sinyalde bölünmeden dolayı zayıflama olur!
    Amplifikatör tabi ki PCye giden kabloya da bağlayabilirsin,yalnız spliterden önce bağlarsan daha sağlıklı olur.
    Kazanç değeri ayarlana bilenlerden bulursan daha da iyi - çok fazla kazanç seviyesi yuksek kanallarda bozulmaya neden olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki sadece benim bilgisayara , yani tek makineye yetecek bi ampli nin fiyatı yaklaşık nedir acaba, yardımcı olduğun için de tşkkrler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.