Şimdi Ara

kablodan kablosuza geçmek ? !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (benzer konu -ve yanlış bölüme- açıldıysa özür ! fakat donanımhaber de o kadar açılmış konu varki aramak çok zor ve harika bir site )

evimde kablolu fiber internet kullanıyorum-sınırsız- ( superonline & t.telekom) ve ilaveten bir cep telefonu şirketindenden 4 gb kotalı 3g kablosuz modemle mobil internet kullanıyorum ( t.cell-vodafone-avea)

sabit fiber internet hattımı yeni kontratta iptal edip sadece kablosuz modemi -en hızlı ve sınırsız- seçeneği ile- kullanmayı düşünüyorum. fiyat karşılaştırması olarak fiber-sınırsız+kablosuz-4gb fiyatı = kablosuz-sınırsız yaklaşık olarak

aslında herşeyde kablolu saplantım vardı ama artık çevremizde o kadar güçlü elektromagnetik yayılım varki firmaların -sağlık kısmı hariç- artık kablolu gibi oldu kablosuz !!!

sizce şu aşamada kablodan tamamen kablosuza geçmek iyi fikirmi ..... kontratlar 1 yıllık yapıldığı için pişman olma durumu yok 1 yıl için kullanacağız -ilaveten kablosuzun avantajı ipad cihazınıza mobil olarak aktarıyorsunuz-

endişem kablosuza geçtikten sonra şu an için iyi olan çekimin bozulma durumu ... en kötü ihtimal kiracıyım 3g de kopukluklar yaşarsam en güçlü çeken yere taşınabilirm

saygılar

(yukarıda benim kullandığım şirketleri değil aynı hizmeti veren şirketlerin hepsini yazdım sonuçta onlarda 1 tanesini kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeto -- 24 Mayıs 2013; 15:55:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.