Şimdi Ara

Kablolar Yardım PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mousem bozuk sorun usb girişinden kaynaklanıyor bunu anladım sonra kullanmadığım bi şarj aletinin usb ucunu kestimm mouse ek yapim dedim yaptım ılık var hareket yok kablo renklerini söylesem hangisi hangisine yardımcı olurmusunuz . şarjın kablosundan söktüğüm usb ucun renkleri : turuncu,yeşil,siyah,beyaz . Mouse'nin kablo renkleri: kırmızı,beyza,mavi,yeşil yardım acil ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Sakın kırmızı kabloyu kesme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkten bi halt çıkmaz hocam. 15 lira ya yenisini al geç .
  • Turuncu kırmızıya

Yeşil yeşile

Beyaz beyaza

Mavi siyaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyza dan sonrasını okumadım.

• Hocam aman diyimkirmiziyi kesme amerikadaki tum nukleer bimbalar icin 10 saNiyelik geri sayim baslatir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 days diye bi teknoloji sitesi var orda hepsinin detaylarıyla beraber anlatımı mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

15 days diye bi teknoloji sitesi var orda hepsinin detaylarıyla beraber anlatımı mevcut.

Sağol deniyeceğim olmassa yenisini alcaz ama olursa niye para veriyim deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

15 days diye bi teknoloji sitesi var orda hepsinin detaylarıyla beraber anlatımı mevcut.

15 days diye bi site yokmu varda benmi göremedim
  • Adminler görmemiş görseler kesin site linkini atarlardı.

• Şaka maka 10 sene önce denemiştim öyle bişey ama olmadı tabiki :)

• neyse alalım sağlamından bitanede yeter artık yok mouse gitti kabloyu kıvıriyim düzelsin yok mouse almıyo kablo oynamışım en iyisi almışken sağlamını almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurABİ007

neyse alalım sağlamından bitanede yeter artık yok mouse gitti kabloyu kıvıriyim düzelsin yok mouse almıyo kablo oynamışım en iyisi almışken sağlamını almak

Aslinda bir olcum aletin olsa kolayca bi soketin ucundan olcer bi kablodan bulurdun.

muhtemelen beyaz-beyaz kirmizi-siyah diger iki renkte nasil denk gelirse o sekilde olurdu.

Tabi ugrasmak istersen basit bir olcum aleti yapabilirsin bir lamba onu yakacak pil devrenin bir yerinden kesecek bir ucuna igne baglayip hangi renk soketin ucundan hangisine denk geliyor buluabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: onurABİ007

neyse alalım sağlamından bitanede yeter artık yok mouse gitti kabloyu kıvıriyim düzelsin yok mouse almıyo kablo oynamışım en iyisi almışken sağlamını almak

Aslinda bir olcum aletin olsa kolayca bi soketin ucundan olcer bi kablodan bulurdun.

muhtemelen beyaz-beyaz kirmizi-siyah diger iki renkte nasil denk gelirse o sekilde olurdu.

Tabi ugrasmak istersen basit bir olcum aleti yapabilirsin bir lamba onu yakacak pil devrenin bir yerinden kesecek bir ucuna igne baglayip hangi renk soketin ucundan hangisine denk geliyor buluabilirsiniz.

yapması basite benziyor mouse tamir etmesem bile yaparım küçüklüğümden beri meraklıyım kumandalı arabalardan motor sökerd,m herkes yapmıştırda ben pervaneye bağlayıp ışık lı vantiraör yapardım koyardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.