Yurtdışı yeniden gitti vatana millete hayırlı olsun, Allah sabır versin.
Balinalar yine azdı
Rahat rahat internete giremiyoruz.Bu nedir ya?
ben dedim bu balıklar rahat durmaz diye geçen köpek balığıydı bu sefer balina heralde :D
kemiriyor şu anda heralde git-gel oldu. Artık gülüyom valla. Ping sürem her geçen gün artıyor google.com 350ms oldu 1 hafta once 120 idi. Teşekkürler Telekom. Kabloya geçelim en azından telekom daha az para kazanır.
kablo internette 25 i geçemiyorum doru dürs telekom bi yurtdışı çıkşlarını düzeltemedi gitti
valla yine birseyler oldu ya hadi hayırlısı bakalım.
kemiriyor şu anda heralde git-gel oldu. Artık gülüyom valla. Ping sürem her geçen gün artıyor google.com 350ms oldu 1 hafta once 120 idi. Teşekkürler Telekom. Kabloya geçelim en azından telekom daha az para kazanır.
iyi işte dostum demekki artan dirşeyler var tt çalışıyor
bi düzene sokamadılar zaten
Balinalar kablo üzerinde çiftleşiyor galiba,internet bi gidip bi geliyo ya hani !
yorumları okduktan sorna sandımki hem balinalar hem kopek balıgı ha bir de telekom yavas yavas ve birlikte kabloları kemiyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: scqo
Balinalar kablo üzerinde çiftleşiyor galiba,internet bi gidip bi geliyo ya hani !
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme