Bildirim
kablolu adsl yi kablosuza paylaşmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok kolay ethernetten kablosuza kablolu olarak bağlan. Kablsouz modemden ip no sunu ana modemin ip serisinden yap Ör: 192.168.1.254 gibi. KAblosuzda DHPC serveri varsa onu kapat bu kadar.. -
pek bişey anlamadım,söylediklerinizden (lütfen,bu konudaki bilgisizliğime verin)
daha detaylı bir açıklama yaparsanız sevinirim.(tek tek nasıl yapacağımı yazarsanız) -
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar (beni çankaya'ya bilgisayarcılara kadar göndermeyin)
işyerindeki adsl yi (kablolu modemli) evimde kullanmak istiyorum,bendeki wifi routerle .
ama nasıl yaparım,parça edevat bişeymi alcam veya bluetooth olurmu.&
yardımınızı bekliyorum. -
Kablolu modeme bir acces point alıp bağla eğer önünde engel yoksayaklaşık 100 metreye kadar sorunsuz yayın alırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: ıskra
Kablolu modeme bir acces point alıp bağla eğer önünde engel yoksayaklaşık 100 metreye kadar sorunsuz yayın alırsın.
daha basit bir çözüm arıyordum,modemi değiştirmek istemiyorum,herneyse sağolun yinede.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X