Bildirim
kablolu adsl yi kablosuza paylaşmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çok kolay ethernetten kablosuza kablolu olarak bağlan. Kablsouz modemden ip no sunu ana modemin ip serisinden yap Ör: 192.168.1.254 gibi. KAblosuzda DHPC serveri varsa onu kapat bu kadar.. -
pek bişey anlamadım,söylediklerinizden (lütfen,bu konudaki bilgisizliğime verin)
daha detaylı bir açıklama yaparsanız sevinirim.(tek tek nasıl yapacağımı yazarsanız) -
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar (beni çankaya'ya bilgisayarcılara kadar göndermeyin)
işyerindeki adsl yi (kablolu modemli) evimde kullanmak istiyorum,bendeki wifi routerle .
ama nasıl yaparım,parça edevat bişeymi alcam veya bluetooth olurmu.&
yardımınızı bekliyorum. -
Kablolu modeme bir acces point alıp bağla eğer önünde engel yoksayaklaşık 100 metreye kadar sorunsuz yayın alırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: ıskra
Kablolu modeme bir acces point alıp bağla eğer önünde engel yoksayaklaşık 100 metreye kadar sorunsuz yayın alırsın.
daha basit bir çözüm arıyordum,modemi değiştirmek istemiyorum,herneyse sağolun yinede.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- üniversite internetine bağlanma
- dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X