Şimdi Ara

KABLOLU BAĞLANTI İLE CS GO 'DA YAŞANAN SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum artık çok can sıkıcı hal aldı. Yaklaşık 5 yıldır Cs Go oynuyorum ve son 1 yıldır yaşadığım bir sorunu dile getirmek istiyorum. (Neden bir yıl bekledin diye soranlara da cevabım problemim acaba psikolojik mi dememdir) Ethernet bağlantısı ile kullandığım bilgisayarımda Cs Go oynarken yaşadığım sorun düşman takımda karşılaştığım adamın aynı açıdan bakmamıza rağmen onun beni daha erken görmesi... Basit eğlence oynarken de bu sorunu yaşıyorum. Öldüğüm zaman ölüm kamerasından da öldüğüm anı izlediğimde ben kaçtığımı sanıyorum ama kabak gibi adamın önünde duruyorum. 3 bin saatlik Cs Go saatim var. Eşşek olsa ateş etmesini öğrenir derler ya o kadar saat oynamışım. Ama bu olayı yaşadığımdan beri gelen geçen vuruyor adamın arkası dönük hareketsiz ateş ediyorum tek tek hem de ama adam o kadar rahat ki dönüyor vuruyor sonra kaç vurduğuma bakıyorum 3 vuruş 58 .. Ortalama hep böyle vuruyorum 3000 saatlik noob gibiyim. Daha öncesinde böyle değildi... Ping değerlerim gayet normal görünüyor. en yüksek gördüğüm ms'im 71-72 oluyor genelde aldığım ping 58... Ama şöyle bir durum oluyor oyun oynarken bir anda bağlantım kopmuş gibi görüntü donuyor 3 ya da 4 saniye sonra bir anda hızlanarak tekrar bağlantım geliyor. Bu da çok sık olmuyor ama yaşıyorum bu olayı.. Psikolojik olmadığını düşünüyorum artık çünkü Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda bağlantımda birkaç hata gördüklerini ve düzelttiklerini söylüyorlar, bunu yaptıkları her zaman 2 ya da 3 günlük bir düzelme oluyor ve adamları vurmaya başlıyorum. 3 gün sonra tekrar yukarıda anlattığım haline geri dönüyor. Tracert değerlerimi ve ping değerlerini alıp Superonline'a atıyorum ilgilenmiyorlar bile.. Bu sorunu yaşayan ya da bilgisi olan birileri varsa bu yaşadığım olayın psikolojik mi yoksa net sağlayıcım ile mi alakalı olduğunu bana açıklaya bilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bilgisayar Bileşenlerim:

amd fx 8350 8 çekirdek 4.00 ghz işlemci

Galax Geforce gtx 1050ti ekran kartı

16 gb DDR3 1600 mhz ram

250 Gb ssd hard disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiflheiM -- 16 Ekim 2018; 14:52:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.