Şimdi Ara

Kablolu Bağlantı İle Kablosuz Bağlantı Farkı 40Mbit ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bu kadar fark normal mi? Daha önce kablosuz olarak 40mbitlere ulaşabılırken artık 15mbit ın uzerıne cıkamıyorum. Kablosuz bağlantıyı tek başıma kullanmama rağmen. Arada sadece 1 duvar var modem ıle. 40Mbit e ulasırken de aynı yerdeydi ama artık 15 i göremez oldum. Bablo ıle 55 kablosuz 15 almamın nedenı ne olabılır acaba ?

Kablolu Bağlantı İle Kablosuz Bağlantı Farkı 40Mbit ?Kablolu Bağlantı İle Kablosuz Bağlantı Farkı 40Mbit ?

• Hattına tanımlı hızın kaç ?
  • Sanırım 75mbps paketi kullanıyorsunuz. Bende aynı paketi kullanıyorum. Kablosuz ile ayarları yaptığım halde 40 alıyorum en fazla. Fakat siz yine de modeminizin kablosuz ayarlarını ayarlayın. Kanal olarak 1,8,11 veya 13 ü ayarlayın. 20mhz olacak. Kendinize en uygun kanalı bulup o ayarlar ile kullanmaya başlayın.

Ekleme: 802.11 ayarı sadece n modunda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 26 Nisan 2017; 23:11:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin ayarlamaları yaparak da denedim fakat hiçbir etkisi olmadı. Laptop u modemın yanında denememe rağmen pek bı artıs olmadı. Bi tanıdıktan modem alıp bırde oyle deneyecem belkı modem sıkıntılıdır.

İntenet hızım 100mbit e kadar. Aşağıda modem arayuzunu eklıyorum. Oradakı ulasılabılır hız degıstıkce mevcut hız da degısıyor sureklı. Bazen ulasılabılır hız55mbit oluyor mevcut hız 50mbit e dusuyor. Sureklı bu sekılde otomatık degısıyor.

• KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Bence önce sorun modem mi emin olun bir. Başka wireless alet yok mu test edebilcek. Telefon felanda olur Speedtest in mobil uygulaması var.
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Maksimum hız gün içinde 2-3 mbps düşer ya da yükselir ama 40 mbps'i bulan dalgalanmalar normal değil. Başka bir modemi denersin sorun düzelmezse türknet'i arayıp hız değerlerinin sabitlenmesini istersin. Santralden yapılan güncellemeler, hız sabitlenmesi vesaire işe yaramazsa sorun saha dolabındaki porttan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Dediğin ayarlamaları yaparak da denedim fakat hiçbir etkisi olmadı. Laptop u modemın yanında denememe rağmen pek bı artıs olmadı. Bi tanıdıktan modem alıp bırde oyle deneyecem belkı modem sıkıntılıdır.

İntenet hızım 100mbit e kadar. Aşağıda modem arayuzunu eklıyorum. Oradakı ulasılabılır hız degıstıkce mevcut hız da degısıyor sureklı. Bazen ulasılabılır hız55mbit oluyor mevcut hız 50mbit e dusuyor. Sureklı bu sekılde otomatık degısıyor.

Upload hiziniz nasil 5?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.