Selamun aleykum arkadaşlar yeni bir sistem topladım -ryzen 5 5600 -nvidia 4060 -asus prime a520-k 1 Gb Ethernet Malesef bu sistemimde internetim çok yavaş şöyle ki evdeki wf den 45 felan alırken kablolu olarak laptopa bağladımda da aynı alıyorum ama yeni topladığım masa üstüne bağladığım zaman 10 mbsn geçmiyor farklı bir adreste modemde denedim onda da aynısı aynı hızlar devam ediyor kablo değiştirdim cad5 ve 6 ikisinde de aynı özelliklere girip oradaki hız seçeneğini otomatikten başkarına değiştirdim gene aynı sürücüleri güncelledim gene aynı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim Ad: Ethernet Açıklama: Realtek PCIe GbE Family Controller Durum: Çalışıyor Maksimum iletim birimi: 1500 Toplanan bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 10/10 (Mbps) DHCP etkin: Evet DHCP kirası alındı: 4 Ekim 2024 Cuma 10:46:27 DHCP kirasının sona ermesi: 4 Ekim 2024 Cuma 11:46:27 Ağ adı: Ağ Ağ kategorisi: Ortak Bağlantı (IPv4/IPv6): Bağlanılan yer İnternet / Bağlanılan yer bilinmeyen ağ Proxy Otomatik Algılama: Açık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymazi -- 4 Ekim 2024; 11:15:31 > |
Bildirim